Babasına saygısı olmayanın eşinin ailesine hiç olmaz bu da üçBenim babamda olsa haksizken uste cikamaz bu birincisi ama ben esimele evlendim ailesiyle degil kimseye sabir gosteremem
Eşiniz bunca şeye rağmen anamda anam diyor,annesinin bencilliğini görmüyorsa bu adama bir çocuk bile fazla. Böyle adamlara çocuk yapmayın,çok geçmiş olsun kendinizi yıpratmaya değmez.....Ailesine karsi olan hicbirseyi dusunemiyor o esim yanina suan
Yapmadim tabiki yapacak halimda yoktu zaten 3 senedir egitemedim egitebilecegimi de sanmiyorumneden bilgi veriyorsunuz ki
şunu şunu yapıcam diye
makarna yapın ısrarla makarna
umrunda olmadı sizde yemek yapmadınız dimi
şimdi bayılırım
kocanızı ve yüzsüz anasını böyle böyle eğiteceksiniz makarna yaparak başlayın
malzemeleri önüne koyup,diğer işlerinize bakınCanim kocam mesaj atmis tavuk kizart pilavla salata yap diye bacisinida getirriyormus yardim edermis
o kadar lafa hiç umursamayan kvnin zihinsel problemi var sanırım. Erkekler kendilerine yapılmadığı için genellikle unutuveriyorlar bu ailelerinin yaptıkları şeyleri. cidden ne yapın desem bilemedim. Herkesin hayatı farklı ben açıkçası artık ne eve kabul ediyor ne yanlarına gidiyorum, eşim de teklif falan edemez böyle bir şeyi ama sizin ipler tamamen kopmamış. yapın madem eşinizin dediği şeyleri ama bundan sonrada annenizin gönderdiği parayı katmayın işlerin içine, kendinize harcayın madem. eşiniz de her şey muhteşem sanmaz belki böylelikle.Esim o gun telefonda benim karim hasta yatiyor gelip cocuga bile bakmayip memelkete gezmeye gittin ne yemegi istiyorsun simdide dedi oda patates kizrtsanixda olur diye cevap vermis esimde evde patates varmi diye sordun mu hic demis kapatmis telefonu sonra kv oglundan yuz bulamayip beni aradi bende ayni sekilde kendime yemeknyapsmiyorum kimsenin ac karnini doyuramam dedim konu kapandi ama suan dusugun ustunden 2 ay gecti habfendi hastaneden buraya yemege gelcekmis esimde onun yaninda bilmiyorum ne konusuldu esimin ailemden gelen paradan haberi yok annem bana her ay kimsenin haberi olmadan boylr harclik gonderir bende onunla eve ve kendime gereken seyleri alirim dunde yine ayni sekilde annem para gonderince markete gittim esim issizlik maasi almisti onunla odemeye calisti bende bende var elbisemi kiraladim duyerek odedim
İnsanlık sizde kalsın bence bu durumda yapın ama mesafeli davranınAslinda hicte sessiz degilimdir agzima geleni soylememe ragmen beni aramak yerine esimi arayarak isini yurutuyor duygu somurusu yapıyor simdi demiski goxume igne yaptilar goxum gormuyor baban geliyomus aksama nasil yemek yapcam oda bixe gelin o zaman demis
Boşver , en basit yemeği yap çok uğraşma, bir günden bişey olmaz , ben olsam fırına lahmacun yollar bir de salata yaparım o kadarHanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Benim esimle ailesi hatic bir sorunum yok muhtesem bir baba normalde iyide bir es ama onun ailesi konusunu asla asamiyoruz bende takmamakla buluyorum cagreyi kendime evime adeoteyim arada boyle puruzler cikiyirHaso18 yaaa inanamıyorum var ya
işsizlik
anlayışsız gıcık koca kv
ve siz hala 2. bebek için yırtınıyorsunuz eski mesajlarınızda görünüyor
yuhhhhh
Benim babamda olsa haksizken uste cikamaz bu birincisi ama ben esimele evlendim ailesiyle degil kimseye sabir gosteremem
Sevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorumBu kadar nefret dolu olmanın size de zarar verdiği ortada. Bırakın eşinizin ailesi sizi sevmek saygı duymak için sebep bulabilsin.
Bunları deyip ne yüzle geliyor derdim. Ne taktigi allasenHanimlar merhaba esim annesini hastaneye goturmustu az once aradi aksam bize yemege gelicekler dedi ama ben gelmelerini istemiyorum ne yapabilirim istememe sebebime gelirsek bir kac ay once düşük yapmıştım ayni zamandada 1 yasinda bebegim var kv gelip ne bana nede bebegime bakmadi ustune ustuk bide arayip yemek yap aksam gonder dedi zaten dusuk yapmistim bebegim durmuyordu ben kendime yemek yapamiyoken ona nasil yemek yapicaktim simdide o beni dusunmedi ben neden onu dusuneyim diyorum gelmemeleri icin ne yapabilirim acil taktik
Bu tavrınız için geçerli sebepleriniz var mı? Konu içeriğinde bahsettiklerinize ek olarak. Bir de eşinizin tutumu nedir anne-eş arasında?Sevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorum
Ne yapmasını bekliyorsunuz şuanda?Cildircam dolaptaki tavugu kizart yaninada pilavla salata yap diyor
Sevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorum
Bayıldım valla tertemizEvde elektrik de su da kesildi üstelik apartmanda doğal gaz sızıntısı var ben de bebeği alıp anneme geçiyorum deyin. Hatta apartmanın altındaki sigorta kutusundan sizin dairenin sigortasını indirin, ana vanayı da kapatın, emrivaki ile eve gelirlerse inandırıcı olur.
Triliçe istemeyen kv de ne bileyim yani.Valla en son care makarna yapip koycam onlerine he birde hanfendinin cani trilece istiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?