Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

Dosdoğru söyleyin eşinize. Bu bu bu sebepten ben akşam yemeğe gelmesini istemiyorum diyin. Kavga çıkarsa çıksın. Ben zamanında böyle aksiyonlar almadığım için çok pişmanım şuan.

Yapmadim tabiki yapacak halimda yoktu zaten 3 senedir egitemedim egitebilecegimi de sanmiyorum

o kadar lafa hiç umursamayan kvnin zihinsel problemi var sanırım. Erkekler kendilerine yapılmadığı için genellikle unutuveriyorlar bu ailelerinin yaptıkları şeyleri. cidden ne yapın desem bilemedim. Herkesin hayatı farklı ben açıkçası artık ne eve kabul ediyor ne yanlarına gidiyorum, eşim de teklif falan edemez böyle bir şeyi ama sizin ipler tamamen kopmamış. yapın madem eşinizin dediği şeyleri ama bundan sonrada annenizin gönderdiği parayı katmayın işlerin içine, kendinize harcayın madem. eşiniz de her şey muhteşem sanmaz belki böylelikle.

İnsanlık sizde kalsın bence bu durumda yapın ama mesafeli davranın

Boşver , en basit yemeği yap çok uğraşma, bir günden bişey olmaz , ben olsam fırına lahmacun yollar bir de salata yaparım o kadar Gelene gelme diyemezsin bu durumda ...

Haso18 yaaa inanamıyorum var ya
işsizlik
anlayışsız gıcık koca kv
ve siz hala 2. bebek için yırtınıyorsunuz eski mesajlarınızda görünüyor
yuhhhhh
Benim esimle ailesi hatic bir sorunum yok muhtesem bir baba normalde iyide bir es ama onun ailesi konusunu asla asamiyoruz bende takmamakla buluyorum cagreyi kendime evime adeoteyim arada boyle puruzler cikiyir

Bu kadar nefret dolu olmanın size de zarar verdiği ortada. Bırakın eşinizin ailesi sizi sevmek saygı duymak için sebep bulabilsin.
Benim babamda olsa haksizken uste cikamaz bu birincisi ama ben esimele evlendim ailesiyle degil kimseye sabir gosteremem

Bunları deyip ne yüzle geliyor derdim. Ne taktigi allasen

İşsiz olduğunuzu bilmiyor mu annesi? Geliriniz yokken kim alıyor eve erzağı mutfak malzemesini diye sormuyor mu? Eşiniz utancından misafir ağırlayacak durumumuz yok diyememiştir de annesi ablası bunlar karı koca işsizler yük olmayalım diye
düşünemiyor mu? Sadece sizin anneniz mi yardım ediyor, eş ailesinden destek yok mu hiç size? İnşallah en yakın zamanda iş sorununuz çözülür.

Sevsinler istemiyorum ki ama benden uzak olsunlar uzak dursunlar gelmesinler gitmeyelim ben bunu istiyorum
Bu tavrınız için geçerli sebepleriniz var mı? Konu içeriğinde bahsettiklerinize ek olarak. Bir de eşinizin tutumu nedir anne-eş arasında?

Cildircam dolaptaki tavugu kizart yaninada pilavla salata yap diyor
Ne yapmasını bekliyorsunuz şuanda?
Annesine kendi demiş bize gidelim diye.
Öyle kaçak göçek bahanelerle mi geçiştireceksiniz her zaman ?
Eşinizle oturup adam akıllı konuşmanız lazım bu durumu.
Tatlı yapmayın tamam ama tavuk, pilav yapın geçin.

Bayıldım valla tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…