- 9 Eylül 2016
- 6
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi zeynep yngn
-
Allah yardimcin olsun ya bu kv lerden cektigimiz ne ya bi rahat birakmiyorlar .2 yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim. üniversite okuyorum eşim bu duruma çok olumlu bakıyor kendi geleceğimiz için. kayınvalide ile birlikte yaşıyoruz. eşime ayrı eve taşınmak istediğimi söylüyorum yapamam durumumuz o kadar iyi değil diyor.
sabrede sabrede artık aynı evin içinde kayınvalide ile konuşmaz hale geldik. eşim yokken odamdan çıkmak istemiyorum. yukarıda eltim oturuyor ona karşı şen şakrak çok mutlular benimle iyi olsada beni hep küçük görüyor bana farklı davranıyor.
sonuç olarak çok büyük çıkmazın içindeyim artık eşimin ailesiyle bu kadar dip dibe bir saniye dahi yaşayacak gücüm sabrım kalmadı. aklıma ayrılmak geliyor. fakat eşimi kendi canımdan ailemden daha çok seviyorum . bu çıkmazın içinde kendi kendime zarar vermekten korkuyorum.
bende aynı şekilde düşünüyorum bir dilim ekmek yiyelim mutlu olalım diyorum eşime ama hiç bir zaman kabul etmedi hep bekle biraz daha dedi benim okulumun bitip bende çalışınca daha rahat olucağımızı düşünüyor. ısrarla söylüyorum HUZUR istiyorum diye ama her seferinde kavgaya dönüşüyor bu konuşmalarımız. Ayrıca ailesi bana kötü davranıp kafa çevirdiğinde de onlara hiç birşey demiyor bana bağırıyor bana onlar büyük saygı göster diyor haklı da ama artık sabrım kalmadı bu yüzden de eşimden boşanmayı defalarca düşündüm ama onsuz da mutlu olamıcam.
ben 21 eşim 24sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında?
eltim direk dışarıya evlenmiş biz onun evine geldik yanına o sonradan üst kata taşındı. en büyük eltim de onun yanına gelmiş ona da çok çektirmiş hasta oldu iyice ben gelikten sonra ayrıldı kendine ev aldı.Okulun yanında part time çalışsan?
Eşini seviyorsan boşanma bence,okul bitene kadar sık dişini.Sende çalışmaya başlayınca ayrı eve çıkarsınız.
Kv neden eltinizde değilde sizde kalıyor
eltim direk dışarıya evlenmiş biz onun evine geldik yanına o sonradan üst kata taşındı. en büyük eltim de onun yanına gelmiş ona da çok çektirmiş hasta oldu iyice ben gelikten sonra ayrıldı kendine ev aldı.
EŞİNİZİN DÜZENLİ İŞİ YOK MUbende aynı şekilde düşünüyorum bir dilim ekmek yiyelim mutlu olalım diyorum eşime ama hiç bir zaman kabul etmedi hep bekle biraz daha dedi benim okulumun bitip bende çalışınca daha rahat olucağımızı düşünüyor. ısrarla söylüyorum HUZUR istiyorum diye ama her seferinde kavgaya dönüşüyor bu konuşmalarımız. Ayrıca ailesi bana kötü davranıp kafa çevirdiğinde de onlara hiç birşey demiyor bana bağırıyor bana onlar büyük saygı göster diyor haklı da ama artık sabrım kalmadı bu yüzden de eşimden boşanmayı defalarca düşündüm ama onsuz da mutlu olamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?