kayınvalide yüzünden boşanmak istiyorum ama çok seviyorum

Bende beraber yaşadım çok kötü günler sonrası çok. Büyük kavgadan sora ayrı eve çıktık esin kabulan etmeyecek şuanda ayrılmayı ama seni kaybetme korkusu olursa öyle bi çıkarki

Ailen nerde onlar ne diyor bu duruma? Belki biraz destek olurlar senin ne kadar sıkıntı çektiğini biliyorlarsa eğer. Ya da ailene git biraz onlarda kal bir süre eşinle de konuş böyle böyle dayanamıyorum artık ben burada bir dakika daha durmaya tahammülüm kalmadı de. Aman çocuk falan yapma hem okuyormuşsun zaten de bide daha eviniz bile yok. Allah gönlüne göre versin inşallah

Yakın arkadaşım evlendi ama eşinin işi yoktu hemen is buldu nisanliyken 500 lira kirada asgari ücretle çalıştı. Arkadaşım da iyi kötü demedi is buldu ama bu çift üniversite mezunuydu okul sorunları yoktu ama hayran kaldım azimlerine diyebilirim. Bence 1+1 ev bulup uygun fiyata. Sizde part TİME is bulup yapabilirsiniz. En güzel zamanlar koloni gibi ailelerle kavga halinde geçiyor.eger esiniz kabul etmezse bunu siz yine part TİME is bulun evde durmayın akşamdan aksama eşinizle olursunuz

Yaslariniz kucukmus, keske kendi maddi ozgurlugunuzu elinize almadan evlenmeseydiniz. O evden ayrilmak disinda bi careniz yok malesef.

eşini çok seviyosan kv le iyi geçincen
bu nedir yani adam sana gücümüz YOK demiş
hem sana evini accaklar bide konuşmican oldu güzelim oldu
ha olur da sende calısırsın bir kaç ay paranı biriktirir cıkarsın ayrı evıne o ayrı ama öbür türlü adam ne yapsın.

Ayrica senin canindan ailenden cok sevdigin adam seni o kadar da sevmiyor ki huzursuz oldugun konuyu gormezden gelip hicbirsey yapmiyor. Evlenecek olgunluktaysa karisina ayri ev acacak olgunlukta da olmali. Ailesinin etegi altina siginarak evlilik olmaz.

Zaten basimiza ne geliyorsa bu cok sevmelerden geliyor ya birak esin seni cok sevsin uzdurmesin annesine bikerede niye hep kadinlarin sevgisi fedakar olsun

Kaynanasinin yanina evlenen ilk gelin oldugun icin sorun yasayacagini nereden bilecektin degil mi. Yoksa hayatta kabul etmezdin. Bazi seyleri bastan tahmin edememenin sansizligi iste. Bundan sonra evlenecek olanlar mesela hayatta kaynana yanina evlenmezler. Bunu yapan ilk kisi olarak onlara yol gosterdiginiz icin minnettar olacaklar.

eşimi canımdan ve ailemden neden daha çok seveyim ki,bu neyin mantığı

Ustelik canindan vazgececek kadar cektigin sorunlarin ana sebebiyken...

siz bana bira safça geldiniz. ayrıca bu kafayıda hiç bi zaman anlayamayacağım. arkanızdan atlı mı kovalıyor işinizi elinize alınca evlenseniz. eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor. ki sizinkide sevgi değil

ben olsam beni ayri eve cikaramayan adami canimdan cok sevmezdim...
edit: ustelik birde bagirip seni korumuyor, bariz sevmek soyle dursun agzini yirtarim net...
ayriyetten senin okulu bitirip is bulup para kazanmani bekleyen bune bel baglayan adamdan cok canindan cok sevecek koca olmaz ben diyimde ustumde kalmasin...

Sizi kayınvalide evine alıp üst üste yaşatan, ve ayrı ev kabul etmeyen kocanız, ama evlilik kv yüzünden bitiyor yani. İlginçmiş. Gitmeseydiniz kadının burnunun dibine yaşamaya, kabul etmeseydiniz. Kadını rahat bırakmayan sizsiniz yani. Kendi evini açamayan insanlar evlenince böyle oluyor. Evcilik o.

Böyle durumlarda hep çok büyük kavgalarla ayrılınır o evlerden. O zaman bir daha görüşme de olmaz. Gidin kavga edin demiyorum ama gunun birinde olacagi bu. Tabi eşiniz sizin arkanizda durursa.. ki pek duracak gibi görünmüyor. O durumda da tek ayrilirsiniz evden. O da ailenizin yanına olur.
Bunları yaşamadan önce eşinizle konusun. Kararlı olduğunuzu hissettirin. Gerekirse önce bi iş bulun sonrasinda konuşun.

Suc esinde Can'ım seni o duruma maruz bırakan o. Eşin için problem yok anasının evi kafa rahat. Anladık sen onu çok seviyorsun da o seni evden çıkıp sıkıntıları göze alacak kadar bile sevmiyor bence. Kaynanamın evinde kaldım iki hafta delirdim resmen geçinmesi zor el kızı sın oda el anası. Bütün gelinler ve kaynanalar böyleyken sorunu kocanda ara. Simdi den seni umursamıyor bu devran böyle sürüp gider benden sana demesi. Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin.

Evlerini açıyorlar diyede her şeye hahaha hihihi mi olmak lazım insanız sonuçta anlaşamıyorsak anlaşamayız. Herkes ayrı eve çıkıyor artık eğer bu kızvağız ailesiyle yaşamayı kabul ettiyse onların kaşı gözü için değil eşini sevdiğinden onu zor duruma sokmamak için önce bunu farketmeniz lazım madem aynı evde 2 aile oluncak gelinin kurallarıda olcak. Sen neyin kafasını yaşadın anlamadım doğrusu senin kızın aynı durumda olsaydı ona da kır dizini otur mu derdin merak ettim doğrusu. Bu erkeği savunan kadınlar yüzünden ülkedeki kadına şiddet bu noktalarda adam ne olursa olsun eşine varsa çocuklarına bakıp mutlu etmek zorunda yoksa ne yapsın diye bir şey yok. Kendi rahatlarını bozmamak için o kızı mutsuz etmeye hakları yok

ona hakkı yok
buna hakkı yok
şu hakları var
okey
bu hayatta dik durabilmek için gücünün olması lazım
şikayet edeceğine çalışacak kimseye muhtaç olmayacak haliyle mutlu da olacak.
herşeyi erkeğin üstüne yıkmak doğru değil
bütün evin yükü bir kişide olunca o ne yapabilirse o olur.

bak buna katiliyorum seni ayakta alkisliyorum ya benim ki teyzem oldugu halde ve ben buyuk gelinim yapmadigini birakmiyordu ortanca kaynim evlendi kiz hic birsey yapmiyo lafi yuzlerine yapistiriyo bsna yaptigini ona yapmadi kocam bu durumu fark edince beni aldi yanina calistigi yere simdi hrp arıyor soruyo ne zaman geliceksin diye

Senin ailenden cok sevdigin Adam
Seni ailesinin yaninda kücük düsürüyor bagiriyor
Canindan cok sevdigin adamda senle beraber ayri eve cikamiyor
Demekki o seni senin sevdigin kadar sevmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…