- Konu Sahibi zeynep yngn
-
2 yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim. üniversite okuyorum eşim bu duruma çok olumlu bakıyor kendi geleceğimiz için. kayınvalide ile birlikte yaşıyoruz. eşime ayrı eve taşınmak istediğimi söylüyorum yapamam durumumuz o kadar iyi değil diyor.
sabrede sabrede artık aynı evin içinde kayınvalide ile konuşmaz hale geldik. eşim yokken odamdan çıkmak istemiyorum. yukarıda eltim oturuyor ona karşı şen şakrak çok mutlular benimle iyi olsada beni hep küçük görüyor bana farklı davranıyor.
sonuç olarak çok büyük çıkmazın içindeyim artık eşimin ailesiyle bu kadar dip dibe bir saniye dahi yaşayacak gücüm sabrım kalmadı. aklıma ayrılmak geliyor. fakat eşimi kendi canımdan ailemden daha çok seviyorum . bu çıkmazın içinde kendi kendime zarar vermekten korkuyorum.
eşimi canımdan ve ailemden neden daha çok seveyim ki,bu neyin mantığı
2 yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim. üniversite okuyorum eşim bu duruma çok olumlu bakıyor kendi geleceğimiz için. kayınvalide ile birlikte yaşıyoruz. eşime ayrı eve taşınmak istediğimi söylüyorum yapamam durumumuz o kadar iyi değil diyor.
sabrede sabrede artık aynı evin içinde kayınvalide ile konuşmaz hale geldik. eşim yokken odamdan çıkmak istemiyorum. yukarıda eltim oturuyor ona karşı şen şakrak çok mutlular benimle iyi olsada beni hep küçük görüyor bana farklı davranıyor.
sonuç olarak çok büyük çıkmazın içindeyim artık eşimin ailesiyle bu kadar dip dibe bir saniye dahi yaşayacak gücüm sabrım kalmadı. aklıma ayrılmak geliyor. fakat eşimi kendi canımdan ailemden daha çok seviyorum . bu çıkmazın içinde kendi kendime zarar vermekten korkuyorum.
eşini çok seviyosan kv le iyi geçincen
bu nedir yani adam sana gücümüz YOK demiş
hem sana evini accaklar bide konuşmican oldu güzelim oldu
ha olur da sende calısırsın bir kaç ay paranı biriktirir cıkarsın ayrı evıne o ayrı ama öbür türlü adam ne yapsın.
ben 21 eşim 24
Evlerini açıyorlar diyede her şeye hahaha hihihi mi olmak lazım insanız sonuçta anlaşamıyorsak anlaşamayız. Herkes ayrı eve çıkıyor artık eğer bu kızvağız ailesiyle yaşamayı kabul ettiyse onların kaşı gözü için değil eşini sevdiğinden onu zor duruma sokmamak için önce bunu farketmeniz lazım madem aynı evde 2 aile oluncak gelinin kurallarıda olcak. Sen neyin kafasını yaşadın anlamadım doğrusu senin kızın aynı durumda olsaydı ona da kır dizini otur mu derdin merak ettim doğrusu. Bu erkeği savunan kadınlar yüzünden ülkedeki kadına şiddet bu noktalarda adam ne olursa olsun eşine varsa çocuklarına bakıp mutlu etmek zorunda yoksa ne yapsın diye bir şey yok. Kendi rahatlarını bozmamak için o kızı mutsuz etmeye hakları yok
bak buna katiliyorum seni ayakta alkisliyorum ya benim ki teyzem oldugu halde ve ben buyuk gelinim yapmadigini birakmiyordu ortanca kaynim evlendi kiz hic birsey yapmiyo lafi yuzlerine yapistiriyo bsna yaptigini ona yapmadi kocam bu durumu fark edince beni aldi yanina calistigi yere simdi hrp arıyor soruyo ne zaman geliceksin diyeGayet açık bir şekilde evden ayrılmak istediğini söyle . Eşimin amcasının oğlu kız kaçırdı bunlar oğlanın ailesiyle birlikte yaşamaya başladılar tabi durumlar aynı seninki gibi hatta daha beter sonra eşimin amcası gelinlerine vurmuş mecburen taşındılar ha içinde eşyaları iyi kötü var yok bilemem maddi anlamda sıkışıyorlar çocuk petrol ofisinde pompacılık yapıyor. Ama en azından şu an mutlular.
Bu arada ben gelinlerini %100 haklı buluyorum. Hiç bir kaynanayıda sevmem
Mutsuz olacağına, sıkışırsın televizyonun olmaz şunun olmaz bunun olmaz ama mutlu uyanırsın eşinle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?