- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
- Konu Sahibi greengirll
-
yok ya öyle düşünme eşin laf taşıyıp olayı büyütmek istemiyordur sizin barışma gibi bi niyetiniz varsa direk kv ile görüşün konuşun anlatsın sizde rahatlayın yükünüzü atın eşinizi sıkıştırıp bunaltmayınböyle de kötü ki sizden habersiz bişiler dönüyor haberiniz yok düşünsenize
hayır kesinlikle bişi anlatmadım.Acaba siz birine bir şeyler anlattınız da kulaklarına mı gitti?
Eşin konusunu bile açmıyormuş
Bence yansımaz
Öyle olsa sen şunu şunu yapmışsın bi daha yapma derdi en azından
açıkçası hiç niyetim yok:) bu ilk değil kv nin böyle. kafasına göre küser aylarca kimseyle görüşmez vs bir çok huyu var beni bunaltan.yok ya öyle düşünme eşin laf taşıyıp olayı büyütmek istemiyordur sizin barışma gibi bi niyetiniz varsa direk kv ile görüşün konuşun anlatsın sizde rahatlayın yükünüzü atın eşinizi sıkıştırıp bunaltmayın
gitmemek garip geldi ama tatilde oldukları için dönünce gideriz dedim, hani bu kadar yakın olup telefonda kutlamak saçma geldi açıkçası. sonra da kaldı öyle.Peki hadi bayramda gitmediniz arayıp bayramlarını da mı kutlamadınız?
Eşin büyük ihtimalle biliyordur ne olduğunu.Sonuçta benim ailem eşimle konuşmasa ben gittiğimde sorarım ne oldu diye mutlaka öğrenirim sebebini.Ama sana söylememesi gerçekten değişikmiş.Haklısında aslında insan merakta eder beaynen öyle, eşime zaten dedim ki, bir hatam bir kusurum mu var varsa söyle ona göre davranayım. karşı tarafın hareketlerine göre davran dedi, ben hareket falan okuyamam dedim, büyükler büyüklüğünü yapsın küçüğün hatası varsa uyarsın o da kendini düzeltsin dedim. anlamıştır herhalde :)
canım haklısın da, çok dipdibeyiz,uzakta olsam ub kadar umrum olmadı inanki.ohh.. muhattap olmayan kv kp görümce.. daha ne istiyorsun arkadaşım. çok samimi söylüyorum çooookk şanslısın.
peki nie taktın bu kadar ozaman seni üzüosa kırıosa sil gitsin senden habersiz ne çevriiosada kendi düşsün içineaçıkçası hiç niyetim yok:) bu ilk değil kv nin böyle. kafasına göre küser aylarca kimseyle görüşmez vs bir çok huyu var beni bunaltan.
benim tahminim annesinin haksızlığını biliyor ve aramız iyice bozulmasın diye böyle safa yatıyorEşin büyük ihtimalle biliyordur ne olduğunu.Sonuçta benim ailem eşimle konuşmasa ben gittiğimde sorarım ne oldu diye mutlaka öğrenirim sebebini.Ama sana söylememesi gerçekten değişikmiş.Haklısında aslında insan merakta eder be
sizden akıl almak için açtım konuyu diğer arkadaşlarda böyle dedi sağolun sanırım böyle sakin kalmaya umursamamaya devam edicem.peki nie taktın bu kadar ozaman seni üzüosa kırıosa sil gitsin senden habersiz ne çevriiosada kendi düşsün içine
Esiniz cok garip sizinle paylasim yapmiyor mu nasil bi durum bu ?kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
E o zaman merak edilecek bişey yokbenim tahminim annesinin haksızlığını biliyor ve aramız iyice bozulmasın diye böyle safa yatıyorbenim hatam olsa çatır çatır söyler çünkü biliyorum huyunu:)
Olabilir.Sürekli yapıyormu kayınvaliden böyle?benim tahminim annesinin haksızlığını biliyor ve aramız iyice bozulmasın diye böyle safa yatıyorbenim hatam olsa çatır çatır söyler çünkü biliyorum huyunu:)
Siz de hazirandan beri arayıp sormamışsınız. Belki de sorun budur.gitmemek garip geldi ama tatilde oldukları için dönünce gideriz dedim, hani bu kadar yakın olup telefonda kutlamak saçma geldi açıkçası. sonra da kaldı öyle.
2,5 yıllık evliyim. bilmiyorum ki neden??Kaç yıllık evlisiniz?
Neden istemediğini düşünüyor?
Garip. .
Enteresan. .
daha önce bana karşı yapmamıştı ama başkalarına karşı böyle. kardeşiyle bile bir küsüp bir barışır. bir çok sorunları var ailedeki kişilerle ama geçmişini bilmediğimden kim haklı kim haksız yorum yapamıyorum.Olabilir.Sürekli yapıyormu kayınvaliden böyle?
bende olayı detaylı anlamak için sordum canım nie taktın die . aynen takma gitsin tokat gibi bişey çok sinir bozucu birini takmamak ii cevap olursizden akıl almak için açtım konuyu diğer arkadaşlarda böyle dedi sağolun sanırım böyle sakin kalmaya umursamamaya devam edicem.
geçmiş konumda yazdığım gibi oğlum sana yeni gelin mi alayım lafını duyduktan sonra aramamam normal değil mi?Siz de hazirandan beri arayıp sormamışsınız. Belki de sorun budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?