- Konu Sahibi greengirll
-
Hiç takmam valla bana da dedi aynısını o kızı niye kaçırdık felan. Geç değil alın oğlunuzu istediğiniz kızla evlendirin dedim. Bir daha açmadı konuyu. Bence siz üsteledikçe daha gizemli hale getiriyor bence takmayın tabi bu benim fikrim ne yaşandığını bilmediğim için yazdığınız konu için yazdımkızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
siz insanlarla küs olduğunuzda içiniz rahat ediyor mu, benim etmiyor açıkçası.ay konuşmazlarsa konuşmasınlar neden takiyorsun bu kadar
benim açımdan inanın hiç bir şey yok. ama kv açısından var ki böyle davranıyor. benim tahminim aramız iyice açılmasın diye susuyor. biliyor ki ben bir kere sildim mi silerim.esim bsy biliyo da mi susuyo? yoksa gercekten bsy yok mu? yani senin bu sucun yok, onlarla basedemedi, seni de kirmak istemiyor ve bu yuzden mi susuyor? araniz nasil esinle?
teşekkür ederim yorumlarınız için. inanın hiç üstelemiyorum. eşime de sadece 1 kere açtım konuyu çok bunalmıştım araya o konuyu da soktum niye böyle diye. bir daha da açmadım umursamıyor gibi davranıyorum.Hiç takmam valla bana da dedi aynısını o kızı niye kaçırdık felan. Geç değil alın oğlunuzu istediğiniz kızla evlendirin dedim. Bir daha açmadı konuyu. Bence siz üsteledikçe daha gizemli hale getiriyor bence takmayın tabi bu benim fikrim ne yaşandığını bilmediğim için yazdığınız konu için yazdım
yanyana oturunca pek tadı olmuyor be canım :) uzakta olsam oh mis derdimAmaann boşver. Tadını çıkart derimm
evlendiğimizden beri eşimi dolduruyor ki fayet farkındayım ben bunun. her şey onun istediği gibi olsun istiyor, eşim yufka yürekli diye onu kullanarak bana istediklerini yaptırmaya çalışıyor. ya da anneme laf sokuyor, ilk defa o gün bu kadar bariz laf soktuBence esine ambargo koy sen gitmiyorsan onuda tek yollama esini dolduruyorlar haberin olsun ben boyle sezdim.. Sebepsiz yerede ne demek sana yeni gelin alalim koskoca kadin kurdugu cumleye bak pazardan domates aliyor sanki allah allah...
Yuz vermiyorum ben.Konusmazsanz kv itibati senden daha cok sarsilir.Gelin onu takmamis, oglu da buna goz yummus olur.Misafir gelince fln konusur bence...Benim ki oyle yapiyo.etrafa karşı nasıl davranıyorsunuz? herkes farkında eminim komşular akrabalar ve hepsi aman bişi olsun da dedikodu yapalım derdindeler.
benim yanımda hiç bir tepki vermedi eşim ama sonra noldu bilmiyorum...sana yeni karımı almalıyız dediğinde belki oğlu büyük tepki verdi o da kendince size küstü...iplemeyin bence mutlu olmaya bakın.
ben sadece bir kere bahsettim eşime bu konudan sonra açmadım bir daha. baktım bir şey söylemeyecek. zaten söyledim ben küçüğüm onlar büyük hatam varsa söylemeleri lazım diye.nıye kurcalayıp bırde kayınvalıden yuzunden esınle kavga cıkarıyorsun kı
bosversene ne sorunu varsa gelsın soylesın ustlerıne bu kadar titreyıp kendınde hata arama sureklı
sen kucuksun hata bıle yapmıs olsan onlar buyuk olarak sana yanlısını dogru bı sekılde ve tavırla sana soylememelılerdı zaten
Sence gercekten hatan olsa gelip gozunu oymazlar mi?..yada kocan soylemez mi? Senlik bi durum yok.Kaynananin durumu ; kuDURUM....kafani yorma.daha kac kez yapacaklar sana bunuben sadece bir kere bahsettim eşime bu konudan sonra açmadım bir daha. baktım bir şey söylemeyecek. zaten söyledim ben küçüğüm onlar büyük hatam varsa söylemeleri lazım diye.
kendisi durup durup kudurmada ustadır sağolsun. allah akıl fikir versin ne diyeyim. tek dileğim eşimle aramızı bozmaması.Sence gercekten hatan olsa gelip gozunu oymazlar mi?..yada kocan soylemez mi? Senlik bi durum yok.Kaynananin durumu ; kuDURUM....kafani yorma.daha kac kez yapacaklar sana bunu
kendisi durup durup kudurmada ustadır sağolsun. allah akıl fikir versin ne diyeyim. tek dileğim eşimle aramızı bozmaması.
:) takmayacağım artık,zaten yakında tatile çıkarız allah kısmet ederse. bayramda da hiç ağzımı açmayacağım...Bu sekilde siz bozacaksiniz ama...adam annesinin zaten farkinda.dusme pesine canim bosver.Al kocani her aksam disari cik yahu:)
sana yeni gelin mi alayım oğlum diyen birine bunu mu yapayım??"Anneciğim bana karşı davranışlarınız değişti acaba sizi kıracak bir sözüm bir davranışım mı oldu?" diyebilirsiniz.bu küslüğü devam ettirmeyin bence.onlar sizden yaşça büyük siz gidin konuşun.
eşimle aramızı bozmasından korkuyorum sonuçta onlar ailesi.tavsan daga kusmus dagin haberi yok...
varsa bi sorun gelip onlar anlatsin.niye bu kadar pesine dusuyorsunuz acaba
eşimle aramızı bozmasından korkuyorum sonuçta onlar ailesi.
eşimin morali bozuk uzun zamandır bence kafasına takıyor ama göstermemeye çalışıyor eşim bu konulara çok önem veren biri, bu böyle nereye kadar sürecek? hadi kalk gidelim barışın dese ben istemeyerek nereye kadar giderim böyle? bir kere soğudum mu soğuyorum çünkü o da bini çok iyi biliyor.bozacak olsa şimdiye bozardı ki,
hiç tedirgin olma,zaman herşeyin ilacı
eşimin morali bozuk uzun zamandır bence kafasına takıyor ama göstermemeye çalışıyor eşim bu konulara çok önem veren biri, bu böyle nereye kadar sürecek? hadi kalk gidelim barışın dese ben istemeyerek nereye kadar giderim böyle? bir kere soğudum mu soğuyorum çünkü o da bini çok iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?