- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi greengirll
-
Kesin eşinle aralarında bir şey geçti. Kurcalama diyeceğim ama huzursuz oluyorsun ara hal hatır sor illa neden konuşmuyorsunuz demen gerekmez.
aynen tek kelime etmiyor bu konuda. aramız iyice bozulmasın diye sanırım, gerçi daha nasıl kötü olabilir ki birbirimizi görmüyoruz etmiyoruz aylardırEsiniz cok garip sizinle paylasim yapmiyor mu nasil bi durum bu ?
O zaman hiç takma eşin de bir şey demiyormuş madem.asıl aramaması gereken benim aslında. çünkü bana bir ton laf sokan, oğlum sana yeni gelin mi alayım bilmem ne diyen kendisi. ben o lafların hepsini yuttum aramız bozulmasın diye. bir de böyle kendi kendine küsmesi sinirimi bozuyor.
merak ettiğim şey kv nin bende ne kusur bulduğu bu kadar :)E o zaman merak edilecek bişey yok
Ay hiç sevmem böyle eserekli insanları.Kendi kendine triplere girip,bir de karşı tarafın anlamasını,özür dilemesini beklemezler mi ifrit olurum.Zaten o yüzden dedim umursama diye.Kendi kendine triplere girsin öyle hiç onu havaya sokma ne olduğunu sorup.daha önce bana karşı yapmamıştı ama başkalarına karşı böyle. kardeşiyle bile bir küsüp bir barışır. bir çok sorunları var ailedeki kişilerle ama geçmişini bilmediğimden kim haklı kim haksız yorum yapamıyorum.
Kv nin baska bi gelin alalim gibisinden densiz konusmasi seni soğutmalı zaten o sahistan . Takma o zamn kardesim. Tinnn cokta fifiaynen tek kelime etmiyor bu konuda. aramız iyice bozulmasın diye sanırım, gerçi daha nasıl kötü olabilir ki birbirimizi görmüyoruz etmiyoruz aylardır
aynen eserekli işte. ilk evlendiğimiz zamanlarda da küstü böyle bir afralar tafralar , anneler gününde hediye aldık yüzümüze bakmamalar bişiler. sonunda sıra bana geldi işte. hayır tamamen çıkaracağım hayatımdan, torunu olsa geremeyecek boyuta gelecek sonra suçlu gene ben olacağım.Ay hiç sevmem böyle eserekli insanları.Kendi kendine triplere girip,bir de karşı tarafın anlamasını,özür dilemesini beklemezler mi ifrit olurum.Zaten o yüzden dedim umursama diye.Kendi kendine triplere girsin öyle hiç onu havaya sokma ne olduğunu sorup.
zaten o günkü şokumu hala atlatamıyorum. hayalindeki gelin değilim farkındayım. çok yoğun çalışan,eviyle işi arasında koşturan bir insanım. o böyle ezeceği peşinde sürükleyebileceği birini istiyordu farkındayım.Kv nin baska bi gelin alalim gibisinden densiz konusmasi seni soğutmalı zaten o sahistan . Takma o zamn kardesim. Tinnn cokta fifi
Tamamen hayatından çıkarmak değilde arana mesafe koy.Böyle davrandığı zaman sende arama sorma üstüne gitme,bırak ne derdi varsa o sana söylesin.Büyük ihtimalle senden poh pohlanma bekliyor.Anne ne oldu niye benimle konuşmuyorsun diye sormanı istiyor.Böyle eserekliyse hep sende ona istediğini verme.Tekrar senle konuşmaya başladığı zaman yüzyüze geldiğinizde hafiften laf dokundur.Anne bu tavırlarından ben hoşlanmıyorum,eğer benimle bir derdin varsa açıkça bunu yüzüme söyle ben zaten bir hatam varsa özürümü dilerim ama kendi canın istediği için bu şekilde davranıyorsan kusura bakma ama bende ne oldu diye sormayacağım sana de,onun oyununa gelmeyeceğini bilsin.aynen eserekli işte. ilk evlendiğimiz zamanlarda da küstü böyle bir afralar tafralar , anneler gününde hediye aldık yüzümüze bakmamalar bişiler. sonunda sıra bana geldi işte. hayır tamamen çıkaracağım hayatımdan, torunu olsa geremeyecek boyuta gelecek sonra suçlu gene ben olacağım.
Tamamen hayatından çıkarmak değilde arana mesafe koy.Böyle davrandığı zaman sende arama sorma üstüne gitme,bırak ne derdi varsa o sana söylesin.Büyük ihtimalle senden poh pohlanma bekliyor.Anne ne oldu niye benimle konuşmuyorsun diye sormanı istiyor.Böyle eserekliyse hep sende ona istediğini verme.Tekrar senle konuşmaya başladığı zaman yüzyüze geldiğinizde hafiften laf dokundur.Anne bu tavırlarından ben hoşlanmıyorum,eğer benimle bir derdin varsa açıkça bunu yüzüme söyle ben zaten bir hatam varsa özürümü dilerim ama kendi canın istediği için bu şekilde davranıyorsan kusura bakma ama bende ne oldu diye sormayacağım sana de,onun oyununa gelmeyeceğini bilsin.
dünyanın lafını duymuşsunuz yutmuşsunuz. şimdide neden benimle görüşmüyorlar diyorsunuz. anlamadım gitti.
eşiniz sorun çıkarmıyorsa bu durumun sefasını sürün işte. çok merak ediyorsanızda açın telefonu sorun yani. büyütülecek bi durum yok.
Rica ederim :) Bencede eşiniz söylerdi sizin hatanız olsa,annesinin huyunu biliyordur o yüzden susuyordur.İçiniz rahat olsun.evet çok haklısınız aynen dediğiniz gibi yapacağım :) içimi rahatlattınız teşekkür ederim:) zaten şu da var benim gerçekten bir hatam olsa eşim söyler sonuçta bu şekilde de davranmaz diye düşünüyorum.
Tamamen hayatından çıkarmak değilde arana mesafe koy.Böyle davrandığı zaman sende arama sorma üstüne gitme,bırak ne derdi varsa o sana söylesin.Büyük ihtimalle senden poh pohlanma bekliyor.Anne ne oldu niye benimle konuşmuyorsun diye sormanı istiyor.Böyle eserekliyse hep sende ona istediğini verme.Tekrar senle konuşmaya başladığı zaman yüzyüze geldiğinizde hafiften laf dokundur.Anne bu tavırlarından ben hoşlanmıyorum,eğer benimle bir derdin varsa açıkça bunu yüzüme söyle ben zaten bir hatam varsa özürümü dilerim ama kendi canın istediği için bu şekilde davranıyorsan kusura bakma ama bende ne oldu diye sormayacağım sana de,onun oyununa gelmeyeceğini bilsin.
Rica ederim :) Bencede eşiniz söylerdi sizin hatanız olsa,annesinin huyunu biliyordur o yüzden susuyordur.İçiniz rahat olsun.
Canim gelinler bazen hic yoluna ezilir ailelerde...Benim de esim ce annesi arasinda "soz gecirme" mucadelesi var.Bazen arada eziliyorum.Kv kocama dokunamayinca benim uzerimden kocami uzuyo...İnan hiiic umrumda degil ya.Bi de kv ile beraber ortak hareket eden gorumce kaynbirader vs...hic takamamsebebini öğrenmek hakkım değil mi? birisi size birden küsse tüm bağlarını koparsa merak etmez misiniz ?
Benim kv gibi kendi kendine kyser sonra keyfi gelince barisir.Ben de hic umursamam.aynen öyle, eşime zaten dedim ki, bir hatam bir kusurum mu var varsa söyle ona göre davranayım. karşı tarafın hareketlerine göre davran dedi, ben hareket falan okuyamam dedim, büyükler büyüklüğünü yapsın küçüğün hatası varsa uyarsın o da kendini düzeltsin dedim. anlamıştır herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?