- Konu Sahibi greengirll
-
ay konuşmazlarsa konuşmasınlar neden takiyorsun bu kadarkızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
Yok Yok inanin merakli degilim :) hatta bu durumdan gayet memnunum Ama kabak basima patlayacak gibi hissediyorum :)Kv ziyaretine gitmek için bu kadar meraklı gelin görmemiştim hiç :)
Benim eşim demese ben bayramda bile gidelim demem valla
Ohh calis ye mis gibi. Bide su var havlayan kopek isirmaz sen devam et rabbim yardimcin olsunnzaten o günkü şokumu hala atlatamıyorum. hayalindeki gelin değilim farkındayım. çok yoğun çalışan,eviyle işi arasında koşturan bir insanım. o böyle ezeceği peşinde sürükleyebileceği birini istiyordu farkındayım.
'oğlum sana yeni gelin mi almak lazım'diyen kv için pek de üzülmenize gerek yok bencekızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım kv ile ilgili babalar gününden beri kv benimle konuşmuyor. eşim arada uğruyor gidip geliyor ama tüm bağlantımız kesildi birden. kv-kp-görümce hiçbiri benle muhatap olmuyor. eşime defalarca sordum hiçbir şey söylemiyor, ağzından tek kelime alamıyorum. bayramda gitmiyor muyuz diyorum onlar tatile gidecek dedi, daha sonra da ısrar ettim hatta kavga çıkardım ama yok yok yok. ne sebebini biliyorum ne eşimden öğrenebiliyorum. en son görüştüğümüzde bana laf sokmuştu (eski konumda var oğlum sana yeni gelin mi almak lazım vs saçmalamıştı...) kafayı yemek üzereyim napmalıyım?
sana yeni karımı almalıyız dediğinde belki oğlu büyük tepki verdi o da kendince size küstü...iplemeyin bence mutlu olmaya bakın.hayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.
Asla merak etmem.Cok da tinnnn.Sorup pesine dusup onlari mi buyuteyim
Genel olarak da her kim olursa olsun sormam, tavrina gore tavir alirim
Konu sahibi, kv kocana yeni gelinden bahsediyo niye pesinde geziyosun ki
aynen dediğiniz gibi işte benim üzerimden söz geçirmeye çalışıyor. sürekli eşimi arayıp bıdı bıdı bıdı bıdı dolduruyor farkındayım. eşimin hiç keyfi yok bu aralar zaten. huzurumuzu kaçırdı amacına ulaştı o yüzden sinirleniyorum.Canim gelinler bazen hic yoluna ezilir ailelerde...Benim de esim ce annesi arasinda "soz gecirme" mucadelesi var.Bazen arada eziliyorum.Kv kocama dokunamayinca benim uzerimden kocami uzuyo...İnan hiiic umrumda degil ya.Bi de kv ile beraber ortak hareket eden gorumce kaynbirader vs...hic takamam
aynen çok zor. bir kere düğüne gittik ben gelecekler zannederken gelmeyeceklermiş meğer herkes bana kv yi sordu utancımdan yerin dibine girdim. görümce geldi bi kenarda oturdu çıkmadan önce 5 dk uğradı yanımıza o kadar. herkese karşı da rezil olduk sayelerinde.yaşadığını sey çok zor dip dibr olup konuşulmaması , hicmi dışarıda karşılaşmadiniz ?,ama ben bu tip konularda eşleri suçlu buluyorum biz bayanlar olsak esimizle annemizin arasini yapmak için ugrasiriz ama erkekler 3 maymunu oynuyorlar
onlara girip istediklerini vermek istemiyorum, zaten kv nin istediği bu peşimde koşsun merak etsin ilgilensin.eşine sorucağına git kayınvalidene ve kayınpederine sor bence
etrafa karşı nasıl davranıyorsunuz? herkes farkında eminim komşular akrabalar ve hepsi aman bişi olsun da dedikodu yapalım derdindeler.Benim kv gibi kendi kendine kyser sonra keyfi gelince barisir.Ben de hic umursamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?