kayınvalide yüzünden kafayı yiyeceğim

Kaçak dövüşmek bunun adı.
Bence gidin yüzyüze çözün. Eşinizi de hırpalamayın adam arada kalmış zaten belli.

Bence annesinin iliskileri dengesiz oldugu ve kendince kusup baristigi icin , esiniz dahi umursamiyo.Cunku bu durum cok kez yasanacak,bu yuzden " karsi tarafin hareketlerine gore davran" demis.....Bu dengedizlik yuxunden "en buyuk hayali annesiyle gecinmen" mis...Bu yuzden de umursamiyo, mal sahibi malini tanir

Konuşmayın daha iyi değil mi?
Ama nedenini öğrenmek istiyorsanız
Yüzyüze konuşmanız mantıklı

ay konuşmazlarsa konuşmasınlar neden takiyorsun bu kadar

esim bsy biliyo da mi susuyo? yoksa gercekten bsy yok mu? yani senin bu sucun yok, onlarla basedemedi, seni de kirmak istemiyor ve bu yuzden mi susuyor? araniz nasil esinle?

Ohh calis ye mis gibi. Bide su var havlayan kopek isirmaz sen devam et rabbim yardimcin olsunn

Siz naptiniz oyle benimle neden konusmuyorlar diye uzulmeler falan. Bu sitede kac kadinin ruyasi bu biliyor musunuz?

Bence esine ambargo koy sen gitmiyorsan onuda tek yollama esini dolduruyorlar haberin olsun ben boyle sezdim.. Sebepsiz yerede ne demek sana yeni gelin alalim koskoca kadin kurdugu cumleye bak pazardan domates aliyor sanki allah allah...

'oğlum sana yeni gelin mi almak lazım'diyen kv için pek de üzülmenize gerek yok bence
ağırdan alın,zamana bırakın bakalım

hayır aramızda bir şey geçmedi ki. kendi laf söyledi kendi küstü ben sadece konu mankeniyim. insanların oyuncağı olmayı kaldıramıyorum kafasına göre davranmaya hakkı yok.
sana yeni karımı almalıyız dediğinde belki oğlu büyük tepki verdi o da kendince size küstü...iplemeyin bence mutlu olmaya bakın.

nıye kurcalayıp bırde kayınvalıden yuzunden esınle kavga cıkarıyorsun kı
bosversene ne sorunu varsa gelsın soylesın ustlerıne bu kadar titreyıp kendınde hata arama sureklı
sen kucuksun hata bıle yapmıs olsan onlar buyuk olarak sana yanlısını dogru bı sekılde ve tavırla sana soylememelılerdı zaten

yaşadığını sey çok zor dip dibr olup konuşulmaması , hicmi dışarıda karşılaşmadiniz ?,ama ben bu tip konularda eşleri suçlu buluyorum biz bayanlar olsak esimizle annemizin arasini yapmak için ugrasiriz ama erkekler 3 maymunu oynuyorlar

Asla merak etmem.Cok da tinnnn.Sorup pesine dusup onlari mi buyuteyim
Genel olarak da her kim olursa olsun sormam, tavrina gore tavir alirim

Konu sahibi, kv kocana yeni gelinden bahsediyo niye pesinde geziyosun ki

o kötü diye ben de kötü olmak istemiyordum ama yapacak başka bişi yok, konuşmayacağım görüşmeyeceğim.

aynen dediğiniz gibi işte benim üzerimden söz geçirmeye çalışıyor. sürekli eşimi arayıp bıdı bıdı bıdı bıdı dolduruyor farkındayım. eşimin hiç keyfi yok bu aralar zaten. huzurumuzu kaçırdı amacına ulaştı o yüzden sinirleniyorum.

aynen çok zor. bir kere düğüne gittik ben gelecekler zannederken gelmeyeceklermiş meğer herkes bana kv yi sordu utancımdan yerin dibine girdim. görümce geldi bi kenarda oturdu çıkmadan önce 5 dk uğradı yanımıza o kadar. herkese karşı da rezil olduk sayelerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…