• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALİDE YÜZÜNDEN NİŞAN ATILDI ŞİMDİ TAKILAR NE OLACAK..

satkas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
21
3
1
30
Selam,
arkadaşlar geçenlerde buradan konuyu sizlere açıp akıl istemiştim ve çoğunluk nişan atmam gerektiğini ifade etti. bende bu fikirdeydim nişan kayınvalide yüzünden atıldı. her yerde herkese onlar nişanı attı deyip beni kötülüyomuş. biz ses çıkarmayıp sorana kadın yüzünden oldu diyoruz. bohçalarını istemişti aldı. şimdide diyomuşki oğluna söyle ona takılarımı versin özellikle 2 bileziğimi vericek benim borcum var kocam yaptı onun değil bizim o takılar demiş. ve ben nişanlımla ayrılırken kendisine 2 bilezik hariç yüzükleri ve takı setini verdim. biz hiç konuşmuyoruz. beni aradı direk annemler bilezikleri istiyor dedi. bende çok sinirlendim beni takılar için aramış. yasal olarak avukata sordum takılar benim hakkımmış. 2 hocayada sorduk onlarda aynı şeyleri söyledi. çünkü nişan kadın yüzünden bozuldu ve aldığım eşyalarımla kala kaldım nişan atmış bir kız olarakda adım lekelendi. soruyorum böyle bi durum yaşayan var mı takıları ne yaptınız? ben kesinlikle vermek istemiyorum zaten 1 tanesini bozdurup borcuma verdim. diğerinide vermek istemiyorum ihtiyacım yok ama o karı kudursun alamadı diye patlasın.

Allaah askina 2 bilezigemi kaldınız boşverin ne uzatiyorsunuz verin bilezikleri taksin kendi koluna sizinde kafa rahat etsin ..

Allaah askina 2 bilezigemi kaldınız boşverin ne uzatiyorsunuz verin bilezikleri taksin kendi koluna sizinde kafa rahat etsin ..
benim 4 yılımı çöpe attı aileme saygısızlık yaptı .evet allaha şükür onun 2 bileziğine kalmadım ama kendi başta dediki sadece bohçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum. işte zaman geçtikçede kuduruyo alamadı ya içinde patlıyo oh oluyo lanet kadın

benim 4 yılımı çöpe attı aileme saygısızlık yaptı .evet allaha şükür onun 2 bileziğine kalmadım ama kendi başta dediki sadece bohçalarımı istiyorum başka bişey istemiyorum. işte zaman geçtikçede kuduruyo alamadı ya içinde patlıyo oh oluyo lanet kadın
Cok yanlış konuşuyorsun eğer o nişan bozulmasaydi anne diyecektin şimdi lanet dediğin , kadin dediğin, kudursun dedigin ,oh olsun dediğin kişiye ... Ayrıca sen o sama takılan bilezigi neden bozdurursunki borcunu kapatmak adına, daha ortada nişan var ne olucagi belli değilken takılan takiyi bozdurmak yerine anne yada babamdan veya akrabandan borç alman daha mantikliydi..

Nişanlanıp ayrılmak lekelenmek mı oluyor.? Peki o zaman boşanan kadınlar ne oluyor.? Bir kadın olarak böyle bir düşünce de olmanız ne kadar vahim bir durum. Yazık, içler acısı bir haliniz var.

nişan atmış bir kız olarak adın mı lekelendi

bu devirde bu kafalar çok harika
kendi söyledi benim oğluma bişey olmaz erkektir. sen kızsın sen rezil olcaksın diye. çok şükür ailem ve herkes destek çıktı herkes aldığım kararın doğru
Cok yanlış konuşuyorsun eğer o nişan bozulmasaydi anne diyecektin şimdi lanet dediğin , kadin dediğin, kudursun dedigin ,oh olsun dediğin kişiye ... Ayrıca sen o sama takılan bilezigi neden bozdurursunki borcunu kapatmak adına, daha ortada nişan var ne olucagi belli değilken takılan takiyi bozdurmak yerine anne yada babamdan veya akrabandan borç alman daha mantikliydi..
kadını tanısan annemi dersin şeytan mı bilinmez. anne demiyodum kendi zorluyodu çünkü tanıdım tanıyalı bu nasıl bir insandır dedim. benim borcum onlar yüzünden oldu bir sürü yere kaparo vermiştim hiç biri geri verilmedi birden borçlu kaldım onlar yüzünden kendileri sadede 200 tl düğün salonuna kaparo vermişti. şu sölediğim hakaretler ona az

Tabi ki altınları onlara vermelisiniz. Nisan bozulunca her taraf kendi takisini alır. Diyelim ki kadın çok kötü biri onun altınını yemekle kendinizi gerçekten iyi mi hissedeceksiniz? Hem ne alaka nisan attı diye adinizin kirlenmesi?

İhtiyacın yok ama bozup borcunu ödedin!!!

Senin yaptığında çirkeflik kusura bakma.
ya borcum havadan gelmedi onların yüzünden borç ettiğim bişeydi tabikide bozup vericem ne yapcam süs diye saklıcam mı

Nişanlanıp ayrılmak lekelenmek mı oluyor.? Peki o zaman boşanan kadınlar ne oluyor.? Bir kadın olarak böyle bir düşünce de olmanız ne kadar vahim bir durum. Yazık, içler acısı bir haliniz var.

Onlarda lanetli olmalı ,konuşulmaması görüşülmemesi gereken insanlar.

Ne iciyorlarsa banada versinler kafa pırıl pırıl kullanılmamış

Tabi ki altınları onlara vermelisiniz. Nisan bozulunca her taraf kendi takisini alır. Diyelim ki kadın çok kötü biri onun altınını yemekle kendinizi gerçekten iyi mi hissedeceksiniz? Hem ne alaka nisan attı diye adinizin kirlenmesi?
kadın kafamı bozdu kendi habire bunu söylediği için kendimi psikolojik olarak bu şekilde hissettim. evet lekelenmedi tabikide

Nişan atıldığında daha onlar istemeden vermeniz gerekirdi altınları.

Bana göre bu nişan sonrası takı vermeme olayı tamamen çirkeflik. Nişan sonrası takı kavgası nedir yani ?
Nişan bozulmuş , tabii ki geri vermeniz gerek takıları . Sizin gibi nişan bozulunca bu takıyı vermeyenler yüzünden , nişanda geline birşey takmamaya başladı millet . Haklılar da yani .

gerçi mahkemeye verseler mahkeme sana verirdi bununla ilgili örnek davalar vardı yanlış hatırlamıyorsam. ama sizin yerinizde olsam kalan bileziği verirdim. diğerini de sizin yüzünüzden olan borcuma verdim derdim

İyi de nişan bozulunca takıların,hediyelerin iade edilmesi gerekmiyor muydu hukuken?
Suçlu oluyorsunuz bence bu şekilde.

Back
X