• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYINVALİDE YÜZÜNDEN NİŞAN ATILDI ŞİMDİ TAKILAR NE OLACAK..

Onlarda lanetli olmalı ,konuşulmaması görüşülmemesi gereken insanlar.

Ne iciyorlarsa banada versinler kafa pırıl pırıl kullanılmamış

Kafası böyle sığ insanlar oldukça her gün en az iki kadının öldürülmesi de artık normal kabul edilmeli heralde :sinirli: ne sinir oldum ya hem cinsim in böyle bir düşünce de olmasına.!!!

Bana göre bu nişan sonrası takı vermeme olayı tamamen çirkeflik. Nişan sonrası takı kavgası nedir yani ?
Nişan bozulmuş , tabii ki geri vermeniz gerek takıları . İnsanların bu takıyı vermemeleri yüzünden , nişanda geline birşey takmamaya başladı millet . Haklılar da yani .
çirkef? yaşadığım çirkeflikleri görseydin bohçalarıda verme çöpe koysan bile onlara verme derdin. işte klavyenin altına gizli yorum yapmak inşan oğluna kolay.

Öncelikle hukuki olarak size verilen bilgi yanlış. Nişanlılığın bozulması durumunda tarafların birbirlerine vermiş olduğu alışılmışın dışındaki hediyeler iade edilmelidir. Yargıtay ve hali hazırdaki yasal düzenlemeler nişan takılarının alışılmışın dışında hediye olduğunu kabul etmekte ve tarafların kusuruna bakılmaksızın iadesinin gerektiğini söylemektedir.

Kaldı ki iki bileziğe mi kaldınız, ben olsam asla tenezzül etmem, derhal geri yollarım.

Kafası böyle sığ insanlar oldukça her gün en az iki kadının öldürülmesi de artık normal kabul edilmeli heralde :sinirli: ne sinir oldum ya hem cinsim in böyle bir düşünce de olmasına.!!!
ben böyle bir düşüncede değilim onlar bana öyle söylediler bunu belirttim yanlış okumayın

Öncelikle hukuki olarak size verilen bilgi yanlış. Nişanlılığın bozulması durumunda tarafların birbirlerine vermiş olduğu alışılmışın dışındaki hediyeler iade edilmelidir. Yargıtay ve hali hazırdaki yasal düzenlemeler nişan takılarının alışılmışın dışında hediye olduğunu kabul etmekte ve tarafların kusuruna bakılmaksızın iadesinin gerektiğini söylemektedir.

Kaldı ki iki bileziğe mi kaldınız, ben olsam asla tenezzül etmem, derhal geri yollarım.
3 avukat da aynı şeyi belirtti. manevi bir şey takılmadıysa onlar yüzünde bozulduysa ve onlar yüzünden borçlanıp zor durumda kaldıysan senindir

bi araştır derim.
Bilmiyorum.
Bizim de bir tanıdık nişanlısından ayrıldı.
Tanıdık hukukçular verilmeli demiş.
Kız karşılaşmak istemedi.
Tüm bohçaları ve takıları biz teslim etmiştik hatta.

Her iki tarafta masraf yapıp borca girdi sonuçta. Bilezikler sizin hakkınız değil .Nikah kıyılmış olsa evet dediğiniz doğru. Üstüne yatmayın bileziklerin

çirkef? yaşadığım çirkeflikleri görseydin bohçalarıda verme çöpe koysan bile onlara verme derdin. işte klavyenin altına gizli yorum yapmak inşan oğluna kolay.
Zamanında Bir nişan atmış biri olarak konuşuyorum herkesin yaşadığı kendine büyüktür . Onlarınki çirkeflik sizinki asalet örneği mi ? Tabii herkesin karakteri , hayat görüşü farklı . Beni öldürseler bir iğnelerine muhtaç değilim yollarım , yolladım da . Kendimi bi bilezik için konu ettirmem . Siz zaten vermemeyi kafaya koymuşsunuz, burda 100 kişiden 90’ı ver derse verecek misiniz ? Merak ettiğiniz şey nedir yani? Yanlışsınız .

Ben o ailenin yerinde olsam ben de altta kalmam dava açardım . Geçenlerde böyle bir dava okumuştum gazetede , damat tarafı kazanmıştı hatta . O zaman nişanlan nişanlan ayrıl , paralar cukka.

siz zaten bilezikleri vermeyeceksiniz üstelik biri zaten bozdurulmuş gitmiş

niye konu açtınız ben çözemiyorum

ben böyle bir düşüncede değilim onlar bana öyle söylediler bunu belirttim yanlış okumayın

Ben yanlış birşey okuduğu mu hiç sanmıyorum. Yazdığınzı da silip düzeltmek ayrı bir durum, önemli olan yazdıklarınızı düzeltmek değil hanım efendi düşüncenizi düzeltmek adım lekelen di ne demek ya.?? Binlerce kadın evlenip boşanıyor ne yani onlar da lekeli damgalı mı oluyor ne saçma düşünceler bunlar. Bir kadın olarak böyle düşünmek kendinizi aşağılamak hoşunuza mı gidiyor.?

kesinlikle bilezikleri geri vermeniz gerektigini dusunuyorum .

Ex kayınvalde adına yorum yapamam tanımıyorum.
Siz ise burda yazdığınız yorumlardan anladığım kadarıyla kötülediğiniz bu kadından altta kalmazsınız.
Üslubunuz, olaylara yaklaşımınız hiç hoş değil.
Hakaret tartışacak kapasitesi olmayanların tarzıdır.
Üstelik bileziğin birini satıp harcamışsınız ve bunu kendinize hak görüyorsunuz.
O halde niye konu açıp fikir soruyorsunuz ki...
Sanırım yaptığınız iş tam olarak içinize sinmedi o nedenle destek arıyorsunuz.
Üzgünüm ama tavrınız yanlış, ayrıldığınız ailenin taktığı iki bilezik sizi zengin etmez ama kişiliğinizden çok şey götürür.

Back
X