Kayınvalide...

Gelip yemek yapıp işimi görüyorlarsa bir böreğin peşine düşmezdim sanırım.
Canım istedi, yerim diye eve geldiğimde olmamasına üzülürdüm ama benim için emek veren, vakit veren insana böreğim nerede diyemezdim. Canı çekmiş yemiş de olabilir..
Rahatsızsanız, evinize gelmesin.
Böylece sorun da kalmaz

Ablam ne diyon.. benim canimin cektigi seyi esim yese doverim onu:))) dermisim:)) yok yok o kadar degilde.. bak mesela bi ornek verim ama tersi bi ornek bu..

Bugun ozene bezene birsuru yemek yaptim. Esim son anda arkadaslaryla iftara davetli oldugunu soledi. Actim agzimi yumdum gozumu.. niye biliyon mu? Cunku okadar yemek yaptim kendimi ona gore ayarladim vs. Halbuki sabah haber verseydi yorulmazdim sinirlenmezdimde.. olay gitnesi degil son anda solemesi. Bu kv kisiside onceden haber verse sorun olmiycak
Kadının canı çekmemiş kı çekse kvye dese canım çekmişti anne dıye bu kadar yardımcı olan kadın kendı yapar getirir bence

Kadının canı çekmemiş kı çekse kvye dese canım çekmişti anne dıye bu kadar yardımcı olan kadın kendı yapar getirir bence
Cani cekince oldugu yerde yer.. hadi simdi ramazan 1-2 parca birakir insan.. ne bilim bana ters birinin kardesimde olsa mesela izinsiz birseyini almak

Kendi anneme evimin anahtarını verdiğim için kayınvalideme de verdim.

bu çok iyi oldu:)
Yok şunu anladım ki cidden mükemmel kayınvalide gelin ilişkisi yok...
Gercekten yok :)) kimse hicbir kayinvalide insanin kendi annesi gibi olamaz. Ayrica ben yerinizde olsam anahtari alirdim bir sekilde. Kimse yokken evime girilmesi hic hosuma gitmezdi.

Hmm.. anladim.. yapacak birsey yok o zaman. Sahsen ben koydugum seyi bulamazsam cinlerim tepeme cikiyo bazen. Bu borek bile olsa:)) sen var saniyosun ama yok.. deli gibi canin cekmis eve gidimde boregi yeyim dion.. bi geliyon.. borek borek borek nerdesin?? Borek sana zararli kv goturmus. Sinirden aglayabilirim:) sorun borekte degil.. kafamda kurmus olmam ve hayal kirikligi:)

:KK48::KK48::KK48::KK48:

Hmm.. anladim.. yapacak birsey yok o zaman. Sahsen ben koydugum seyi bulamazsam cinlerim tepeme cikiyo bazen. Bu borek bile olsa:)) sen var saniyosun ama yok.. deli gibi canin cekmis eve gidimde boregi yeyim dion.. bi geliyon.. borek borek borek nerdesin?? Borek sana zararli kv goturmus. Sinirden aglayabilirim:) sorun borekte degil.. kafamda kurmus olmam ve hayal kirikligi:)

Ben bazen isten eve gelirken evdeki diyelim 2 gun onceden kalan lor tatlisini hayal ediyorum. Eve bi geliyorum ki annem ben onu yedim diyor. Yasadigim hayalkirikligi pahabicilemez:KK70:

Bazen yaşlı insanlar gençler kadar anlayışlı ve ince fikirli olmayabiliyorlar
Başka zararı yoksa takılmayın
Ama yüz yüze iken de uygun dille söyleyin

Keşke en baştan anahtarı vermeseydiniz, şimdi bu rahatsızlığınızı dile getirirseniz olay büyür gibime geldi.
Sizde ona gittiğinizde sizden götürdüklerini geri getirin mesela kavanozlarınızı:halay:

Cani cekince oldugu yerde yer.. hadi simdi ramazan 1-2 parca birakir insan.. ne bilim bana ters birinin kardesimde olsa mesela izinsiz birseyini almak
Bana da ters canım kımsenun kardeşimin bile evine ben o yokken gıremem şahsen kvdemı cok sevsemde anahtar veremem vermişsem o sınırı asmışsam artık yapacak bısey yok bence giden börek olsun

Bosuna uğraşmayın değişmez benim babaannemde yıllarca bizim evde ne varsa tırtıklardı biz baş edemedik pes ettik

Herkese merhaba,
Uzun zaman sonra siteye girip yazacağım konunun bu olduğuna kendim bile inanamıyorum.
Arkadaşlar kayınvalidemde de annemde de evimin anahtarı var. Çalışıyorum. Bazen eve gelip yardım ediyorlar biz işteyken. Buraya kadar bir sorun yok. Hatta kayınvalidemden bir yardım istersem destek veremediği çok az olmuştur. Ama gelin görün ki bana göre hiç hoş olmayan bir huyu var.
Biz yokken eve geldiğinde evden birşeyler götürdüğünü farkettim. Bunlar genelde önemsiz maddi değeri olmayan şeyler. Mesela kavanozları götürdü bir keresinde. Başka bir sefer dondurucudan birşey, en sonuncusunda annemin getirdiği ona da ikram ettiği böreklerden bizim için ayırdıklarını götürdü. Hamileyim, işten geldim böreği arıyorum yok. Kayınvalidemi aradım: size zararlı diye evime getirdim dedi. Helali hoş olsun ama benim canımı en çok sıkan benim evimden bana sorulmadan birşeylerin götürülüyo olduğu düşüncesi:KK43: kabul edemiyorum bu durumu. Üstelik ben farketmesem şunu aldım kızım da demedi hiçbirinde...Eşime anlattım büyütülecek birşey olmadığını söylüyor, yaşlı oldugu için idare edelim diyor, bazen annesine söylüyor da anne haber ver en azından diye. Annesi bu sefer de aşırı alınganlık gösteriyor. Nasıl çıkabilirim bu işin içinden? Siz olsanız ne hissederdiniz?

Yaa boşverin kırmayın ölümlü dünya,size kötü davranmıyorsa,her işinize koşuyorsa varsın alsın. Önemli olan fesatlık,hasetlik yapmaması gerisi çok da önemli değil be..

Annem de ayni birseyi bulamazsa buluncaya kadar ugrasir ☺️gecen gunlerde orgu sisini ariyor su numara olacakti ben belki yoktur diyorum annem var diyor buldu en sonunda tabi her tarafi aradi.

Ben olsam rahatsizligimi guzel bir dille yuzune soylerdim. Herkes duracagi yeri bilmeli oglunun evi diye annemin bana yaptigi borekleri goturecek? Yok oyle.. Mesafeli biri oldugum icin evime girilmesini de istemezdim ama madem siz istiyorsunuz bu durumun onune gecin yarin cocugunuz dogdugunda daha ileri gidebilir.

Back
X