Kayınvalide

notokey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
1.511
1.000
53
Merhaba,
Ben temizlik konularına önem veririm,aşırı titiz değilim ama başka yere gittiğimde o ev pis ve kokuyorsa birşey yiyemem.

Geçen hafta kayınvalideye gittim kızımla. mutfağına resmen kırıntılardan,gübürden girilmiyor.Kalebodurlara birşeyler yapışmış öylece duruyor.Tezgahın üstünde sürekli bulaşık vardır zaten.Ondan önceki haftada gittiğimde yine aynı durumdu evin halİ.Bir hafta geçmesine rağmen evde tek bir şey yapmamış.Kendisi çalışıyor ama çalışma saatleri benden iyi öyle geç saatte evde olmuyor.Çalışmıyorkende evi aynıydı,temizlik yapmayı sevmez.Bende bu konuya önem veririm o yüzden hiç gidesim bile gelmiyor.Benim önem verdiğimide bilir ama hiç demiyo gelinim gelicek ortalığa çeki düzen veriyim.Çekinmiyor yani hiç pis oluşundan.

Nasıl söyeyebilirim dikkat etmesini kırmadan.Çünkü bu durum benim çok canımı sıkıyor,bir şey yiyip içmek istemiyorum orda fakat yemeyincede kızıyorlar.

Dertsiz başına dert mi arıyon.
Çok biliyorsan el eline cifi bezi süpürgeyi temizle gelin hanım derse?

orası onun evı uyarmaya hakkınız yok ama yaptıgı yemegı yıyemıyorsanız sız oraya gıderken bır borek bır kek ne bıleyım meze tarzı bırsey yapıp goturebılırsınız onu yersınız sonra da mıdenız agrır mesela :) bıter gıder

ya da cok zorda kalıyorsanız sofra hazırlanırken pılavı veya corbayı sız yapın yada salatayı onu yıyın

Bu saatten sonra kadin degismez gibi. Mecbur is basa dusecek.Hemen iki dk da bulasiklari yerlestireceksin. Supureceksin.

Yiyip icmeme hakkin var. Gelirken aburcubur tarzi bir seyler al git cayi demle otur ye. :)

Evini temizle dersen araniz acilabilir.

Ev nasil buyuk evi diye gelen gecen hani gibi mi?

Düşünsenize kaç yaşına gelmişsiniz, evininizde bir düzeniniz var, oğlunuz bir gün evleniyor ve gelininiz gelip “ama ben böyle sevmiyorum, düzenini nasıl değiştirebilirim?” diye müdahele etmeye kalkıyor.
Uğur Dündar gelip mühür basacak şekilde değilse ev karışmayın.

İster temizler ister temizlemez bu sizi ilgilendirmez ki.Onun evi sonuçta.Çok rahatsız oluyorsanız ya kendiniz her hafta girip temizlersiniz,ya yiyeceğiniz yemekleri siz yaparsınız,yada hiç gitmez onu evinize davet edersiniz.Anneniz yaşında bir kadının düzenini değiştirmeyi istemek ne kadar doğru ?

Pes diyorum. Su gittiginiz evlerde hemen tozu kiri nasil goruyor gozleriniz?
Bi misafirlige gittigimde bana gordun mu perdeleri sapsariydi, şurda bi karis toz vardi diyorlar onlara da pes diyorum vallahi dediklerinin hic birine dikkat etmemistim, ya yapar yapamaz kirlidir temizdir kimi ilgilendirir.
Kahvaltiya gittim kayinvalideme o da sadece bir kere, kahvaltidan sonra mutfagi salonu supurdum sildim elime mi yapisacak alin elinize bi vileda supurge temizleyiverin yarim saatinizi almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…