Kayınvalide

Halının üstüne basılmayacak derecede parmak üstünde yürüyorum.

Siz pislikte yaşamayı seviyorsunuz sanırım

yoooo- evim gayet cicek gibi. sadece karsimdaki insanlarin evine, ocagina karismayi sevmiyorum. bizim oralarda bu duruma kisaca saygi deniliyor :)

KVye söylemek yerine- esine annen pis, igreniyorum ve gitmek istemiyorum de ve kapat konuyu. Kolayi bu olur.

Genelde kv demez mi bunu gelin için kv gelcek etrafı toparlıyım vs
Bizde biri eve gelicekse eve çeki düzen verilir.Annem bile gelse ben evımı düzenli görmesını isterim.Dağınıklıktan bahsetmıyorum temizlik benim için önemli olan

Gayette genç biri sürekli yatmaktansa kendi evinide temizleyebilir.Zamanında bende yaptım ama aramız eskisi gibi değil o yüzden yapmak içimden gelmiyor.
Ne kadar ayıp ya ister yatar evinde ister yakar allah bana böyle gelin vermesin. Kv haberi olsa istemez zaten sizi evinde

bende 1 yasima daha girdim :)
gelin olmak kolay degil- baksana kadin evi bile temizlemiyor

Şikayet etmek yerine destek olun. Yani illa kadının yüzüne "sen pissin" demek yerine "annecim yardım edeyim sana, toplayalım ortalığı" deyin. Belki farkındalık yaratırsınız zamanla. Sorunu tespit etmek güzel ama akıllı insanlar çözümü bulmaya çalışır.

Kv de yas itibariyle hem calısıp,hem ev islerine yetişemiyor olabilir?
Kendinizle kıyaslamanız saçma.
Yarı yasındasınızdır.
Cok rahatsızsanız,bi süpürge tutuverin yani.

Gayette genç biri sürekli yatmaktansa kendi evinide temizleyebilir.Zamanında bende yaptım ama aramız eskisi gibi değil o yüzden yapmak içimden gelmiyor.
o zaman bırak istediğini yapsın

bende 1 yasima daha girdim :)
gelin olmak kolay degil- baksana kadin evi bile temizlemiyor

Insanlar hep unutur: her insan farklıdır. Yapısı farklıdır, alıştığı hayat ve en önemlisi herkesin gücü herseye aynı yetmeyebilir. Bence bir insan başkasının evine gidince bir gözü kör, dilisiz ve bir kulak sağır olmali. İşte çok ısrar ediyorlar felan diye de birsey yok bana göre. Hayır diye kestirip atmak bu kadar zor olmamali. Sirf kirintilar var ve bulaşık var diye kadını pis ilan etmek ap ayrı insafsizlik

Sizin gibiler sonra da kayınvalidem beni hizmetçi gibi görüyor diye konu açar.Gelin hizmetçi değildir.Ben bebekle kendi işimi zor yaparken onunkini nasıl yapıyım

Siz görmedğiniz için bilemiyorsunuz ufak tefek kırıntıdan bahsetmıyorum her türlü şey halının üstünde yerlere ne döküldüyse yapışmış.Parmak uçlarımda yürüdüm resmen

Siz görmedğiniz için bilemiyorsunuz ufak tefek kırıntıdan bahsetmıyorum her türlü şey halının üstünde yerlere ne döküldüyse yapışmış.Parmak uçlarımda yürüdüm resmen
Eğer yok yardımcı olamam diyorsan;
Yanında terlik götür, cocugunu kucagından indirme, yiyecek ne varsa sen hazırla veya evden yap getir, eger kendin evine yardımcı alıyorsan anne sanada bi yardımcı alalımmı arada de, eşin farkındaysa pisliğin sen değil sen ortamda yokken eşin konussun

Eşime çok önceden kızgınlıkla söylemiştim,tekrar aynı durumda görürsem derim eşime.

kendi evi kendi düzeni alışmış değiştiremezsin. tok gidin az yiyin ,dışardan birşey söyleyin hep beraber yiyin, çocuğunuzun yiyeceğini evden hazırlayıp götürün. kolay gelsin.

Eşime çok önceden kızgınlıkla söylemiştim,tekrar aynı durumda görürsem derim eşime.
Sen söylersen ters teper tepki verir eşin söylerse utanır belki ama sen mutfaktayken veya sen içerdeyken söylesin yanında konusursa eşinide bozar

başkalarının evine gidince bende bakınamam öyle.benim dediğim şey dikkat edilerek görülecek bişey değil.Mutfağa girince halının üstü pislik dolu.zamanında yaptım ama benımde kendi evım var bebeğim var hem ona hem kendıme gıdıp yapamam

Yaaa demeyin öyle. Insanın gözünün içine baka baka yapılırsa nasıl görmezden gelsin ? Yaa ben elini tuvalet terligine sürüp mutfak lavabosunda azıcık eline su tutup mutfak elbezisine silen gördüm. Mutfak beziyle toz alan gördüm. Bunlar fragman bir de filmin devamı var.
Yazarken bile midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…