Kayınvalide

Dağınıklığa karışmam ama temizlik gereklidir önemlidir
Başkası için değil kendimiz için

mutfağına resmen kırıntılardan,gübürden girilmiyor.Kalebodurlara birşeyler yapışmış öylece duruyor.Tezgahın üstünde sürekli bulaşık vardır zaten.

tezgahtaki bulaşık yahut yerdeki kırıntı ile yeme içme arasındaki bağlantı nedir

yerdeki kırıntıyı tabağınıza koymayacak dökülmüş kalmış

tezgahtaki bulaşık da kirli işte onları da kullanmayacak

deseniz ki bulaşık yıkıyor ama bir bakıyorsun tabağa bir önceki akşam ne yendiğini görüyorsun anlarım şikayetinizi

ama tezgahtaki kirli bulaşık ya da kirli sepetindeki kirli tişört zaten yıkanmak için sırasını bekliyordur

eline yapışmazsa sen siliver nolcak sanki ben olsam yaparım içime sinmezdi

Ben olsam uyarmam,yapamam yani. Kadın pis veya temiz, kendi düzeni kendi evi.
Rahatsızsam yemeklerin yapımına yardım ederim, kendim yaptığım için de yerim.

Yani sanmıyorumki kadına pis olduğunu söyleyince tamam o zaman deyip düzenini değiştirsin :)
Siz buna inanıyor musunuz cidden.

Konu sahihine sana ne veya sen temizle demek icin cevap yazmis cogu arkadaslar. Kadin cocugunu goturuyor ayni ortama ve bu konuda fikir danisiyor sadece. Rahatsiz olmasi gayet normal. Benzer bir durum yasadigim icin konu sahibini cok iyi anliyorum. Yapilacak tek sey mumkun oldugunca seyrek gitmek, kadinin tarzi buysa ve rahatsiz olmuyorsa yapabileceginiz hicbir sey yok.

Hahaha bence o değil,siz kaynana olmuşsunuz :) :) :)

cocuk haftada 1 kirintiya basinca ne oluyor? veya citilenmemis bardaktan su icince net ne oluyor cocuga? veba? kolera? frengi? konusahibinin kocasi anasinin pis evinde büyümüs- pis yemeklerini yiye yiye kocaman sevilecek bir adam haline dönmüs- konusahibi coooook begenmis ve evlenmis. kocasindada gecici bir hastalik cikmamis- cocugundada cikmaz :)

Siz pislikte yaşamayı seviyorsunuz sanırım

Kadının kendi evi yahu, isterse çöp evde yaşar. Kimse evinin düzenini, temizliğini bir başkasına göre ayarlamak zorunda değil ki. Tok gidersiniz gidecekseniz. Yapacak başka bir şey yok.
Tok gıdınce bıle o kadar ısrar ediyolarki rahatsız oluyorum bu ısrarlarından.Bende kaç kere temizledim evını hatta bu ev böyle temızlık görmedi diye kendisi söyledi.

Kırıntıları süpürmek on dakika. Bulaşıklar da on dakikaya yıkanır. Aşırı rahatsız iseniz bu kadar zihninizi yoracağınıza yirmi dakikada halledersiniz işleri. Ne münasebet ben niye yapayım diyorsanız katlanacaksınız dağınıklığa. Ne duymak istiyorsunuz? Kadının size birebir zararı yokken sırf temiz değil diye "çocuğu asla babannesine götürmeyin" mi diyelim mesela? Yemeğini yemek istemiyorsanız da akşamdan size ve çocuğa yetecek yemeği yapıp yanınıza alın. Kırmak istemiyorsanız da "fazla yapmıştım çöpe gitsin istemedim yanıma aldım" dersiniz. Derdiniz çözüm bulmak ise tabi.

oldu gelınım gelıyor dıye temızlicek bırde.kendısı için değil yani.
bi zahmet çok rahatsızsan al elıne malzemelerı temızleyıver hayra gır.ben hr sene kaç km uzaklıktan gıder yaparım.
Allah razı olsun der öylede hoşuma gıder.

Benim evin halıları parkeleri vs hep beyazdır bende esmerim ve sacım cok dökülür ama kv im bi kere bile ay ne pis vs demez hatta ben yanında yokken caktırmadan peçeteyle saclarımı bile topladıgı olmustur
Sizde yapabilirsiniz caktırmadan elinize bi bez alıp silin elinize yapışmaz

Yok artık. Kadının düzeninden kime ne? Yemez içmezsiniz olur biter. Görmeye tahammül edemiyorsanız siz davet edin evinize. Kimsenin bir başkasının hayatına müdahale hakkı yok.
Ben davet ediyorum zatende onlarda bızı çağırmadan bırakmıyolar,sürekli gidelim istiyolar.

Gayette genç biri sürekli yatmaktansa kendi evinide temizleyebilir.Zamanında bende yaptım ama aramız eskisi gibi değil o yüzden yapmak içimden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…