Kayinvalide

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Selam arkadaşlar. Kayinvalidem beni hiç arayıp sormaz ve sürekli benden aramamı bekler neyse büyüğümdür dedim ve aradım birkaç kere ama artık zoruma gitmeye başladı. Ben de aramiyorum Ramazan bayramindan beri cpk da süre gecmedi yani.büyük de olsa beni araması gerekmez mi sonuçta oğlunu ve kızını arıyor bizzat şahit oldum ama bana gelince sırf gelinim diye sadece benden bekliyor. Büyük diye hep haklı olan o mudur?

Değildir. Kırıldıysanız uygun bir şekilde söyleyin. “Ben unutabiliyorum beklemek yerine sen arayabilirsin anne” diyebilirsiniz.
Söylesem de aynı değişen birşey yok ger gün aranmak istiyor ben çalışan bir bireyim üstelik de bebeğim var sözde torunu çok seviyor ama bana sormak yerine sadece oğluyla iletişime geçmeyi tercih ediyor

Sen ara ne olacak e dogru cocuklariyla bir degilsin sonucta. Cocugunu merak eder arardir. Hani yaptigi dogru demiyorum. Ama sirf bu yuzdende idda cikarmak gerekmiyor
Hanımefendi siz çok Seviyorsanız kayinvalidenizi 7 24 arayın lakin ben hem çalışıyorum hem de bebeğim var benim de beklentiye girmem insanı bir reaksiyon sonuçta takdir ederseniz.

Hiç aramıyorsa sizde aramaya bilirsiniz. Lafını ederse de sen hiç aramayınca benim aramanın da biir önemi yok diye aramıyorum artık, malum isteyince oğlunu, kızını arayabiliyorsun " dersiniz.

İstediği kadar beklesin, iletişim kurmak isteyen kendisi de arar. Niye hiç aramayan kayınvalideyi arayacaksınız ki?

Ben sana ara demiyorumki. Ama aramasinida bekleme. Elin bos oldugunda ya ararsin ya gidrrsin. Ama durupta kendini cocuklari yerine koyman gerekmiyor veya onunda seni oz kizin gibi olmasini beklemezsin. Benimde kaynanam var evt seviyorum.. ama o bana sen anani gunde 10 kez ariyosun bide beni ara demez. Deme hakkida yok yani. Sonucta herkesin kendi annesi. Vee herkezin kendi cocugu. Kizini ariyo diye senide aramasi gerekmiyor...
Hanımefendi siz çok Seviyorsanız kayinvalidenizi 7 24 arayın lakin ben hem çalışıyorum hem de bebeğim var benim de beklentiye girmem insanı bir reaksiyon sonuçta takdir ederseniz.

Söylesem de aynı değişen birşey yok ger gün aranmak istiyor ben çalışan bir bireyim üstelik de bebeğim var sözde torunu çok seviyor ama bana sormak yerine sadece oğluyla iletişime geçmeyi tercih ediyor
Benimde 2 yaşında bir oğlum var. Çalışmıyor olmama rağmen aşırı yoğun geçiyor günüm. Okuma yazmayı yarım yamalak bilir kv. Sağolsun öğretmişler merak edince, konuşmak isteyince o arar. Arada iyi niyet olan insan ilişkilerinde arayıp sorma işini güç gösterisine çevirmez insanlar. Tabiki küçük olarak aramak lazım ama insan karşı taraftanda bekler haklısınız.

Amaaaaan ben de aramıyorum aynı dertler bizde de var... baktım arayıp sormayınca daha mutluyum o laf sokunca da siz de aramıyorsunuz diyordum hep yalan söylüyordu aradım açmadın aradım telefonun kapalıydı ben de artık hep bi bahane uyduruyorum aradım ulaşamıyorum vs vs. Çooook rahat

Ben sana ara demiyorumki. Ama aramasinida bekleme. Elin bos oldugunda ya ararsin ya gidrrsin. Ama durupta kendini cocuklati yerine koyman gerekmiyor veya onunda seni oz kizin gibi olmasini beklemezsin. Benimde kaynanam var evt seviyorum.. ama o bana daha sen anani gunde 10 kez ariyosun bide beni ara demez. Deme hakkida yok yani. Sonucta herkesin kendi annesi. Vee herkezin kendi cocugu. Kizini ariyo diye senide aramasi gerekmiyor...
Evet doğru ama şu var gelin kısmı el kızıdır der ikinci sınıf vatandaş muamelesi eder madem öyle o zaman da beklentiye girmesin öyle değil mi.zaten düğünüme de hiç birşey yapmadım 1 bilezik bile takmadı koluma evliliğimin ilk senesi henüz evlenelim w ay olmuşken gelip evime çöreklendi kafasına göre akrabalarını davet etti yatılı kaldılar filan. Hani benim için ne yapmış ki üstüne bir de ultra süper değer bekliyor

Benimde 2 yaşında bir oğlum var. Çalışmıyor olmama rağmen aşırı yoğun geçiyor günüm. Okuma yazmayı yarım yamalak bilir kv. Sağolsun öğretmişler merak edince, konuşmak isteyince o arar. Arada iyi niyet olan insan ilişkilerinde arayıp sorma işini güç gösterisine çevirmez insanlar. Tabiki küçük olarak aramak lazım ama insan karşı taraftanda bekler haklısınız.
Ben anladığınız için teşekkür ederim ☺

Amaaaaan ben de aramıyorum aynı dertler bizde de var... baktım arayıp sormayınca daha mutluyum o laf sokunca da siz de aramıyorsunuz diyordum hep yalan söylüyordu aradım açmadın aradım telefonun kapalıydı ben de artık hep bi bahane uyduruyorum aradım ulaşamıyorum vs vs. Çooook rahat
Bi de oğlunu dolduruyor ya o zoruma gidiyor

Selam arkadaşlar. Kayinvalidem beni hiç arayıp sormaz ve sürekli benden aramamı bekler neyse büyüğümdür dedim ve aradım birkaç kere ama artık zoruma gitmeye başladı. Ben de aramiyorum Ramazan bayramindan beri cpk da süre gecmedi yani.büyük de olsa beni araması gerekmez mi sonuçta oğlunu ve kızını arıyor bizzat şahit oldum ama bana gelince sırf gelinim diye sadece benden bekliyor. Büyük diye hep haklı olan o mudur?
siz yinede hep arayın ve sizinde aramasını güzel bir dille söyleyebilirsiniz :anne:

Aramasın daha ne çok mu önemli. Sizde onu aramayın neden aramıyosun derse sende gzlce lafını edersin

siz yinede hep arayın ve sizinde aramasını güzel bir dille söyleyebilirsiniz :anne:
Güzel bir Dille söyleme kısmı okey ama gerçekten içimden gelmiyor aramak çünkü çok da iyi niyetli bulmuyorum kendisini ve taviz vermek de istemiyorum açıkçası :KK12:
Aramasın daha ne çok mu önemli. Sizde onu aramayın neden aramıyosun derse sende gzlce lafını edersin
Benim için değil ama onun için çok önemli ki her fırsatta ben aramış olmama rağmen beni aramıyor diyor resmen iftira

Güzel bir Dille söyleme kısmı okey ama gerçekten içimden gelmiyor aramak çünkü çok da iyi niyetli bulmuyorum kendisini ve taviz vermek de istemiyorum açıkçası :KK12:
Benim için değil ama onun için çok önemli ki her fırsatta ben aramış olmama rağmen beni aramıyor diyor resmen iftira
Alıştırma boşver ozaman desin desin dursun, belli ki arasanda dili durmuo, hiç tınlama bile

Back
X