- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
Aynen katılıyorum 🖒Alıştırma boşver ozaman desin desin dursun, belli ki arasanda dili durmuo, hiç tınlama bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum 🖒Alıştırma boşver ozaman desin desin dursun, belli ki arasanda dili durmuo, hiç tınlama bile
Sizin anneniz eşinizi hangi sıklıkta arıyor?Yanyana geldiğinizde sorun yoksa bence takmayın.Söylesem de aynı değişen birşey yok ger gün aranmak istiyor ben çalışan bir bireyim üstelik de bebeğim var sözde torunu çok seviyor ama bana sormak yerine sadece oğluyla iletişime geçmeyi tercih ediyor
Aramayın elbet size işi dusucek aricak bende çalışıyorum yoruluyorum hep ben arıyorum ama benim kv de de diğer gelinlerini ve gelin adaylarini arıyormuş hep bende sınır oldum aramıyorum işi düşünce yada mutlaka gelmek isticek ozman arar. Surekli siz ararsanız burnu kalkar.Selam arkadaşlar. Kayinvalidem beni hiç arayıp sormaz ve sürekli benden aramamı bekler neyse büyüğümdür dedim ve aradım birkaç kere ama artık zoruma gitmeye başladı. Ben de aramiyorum Ramazan bayramindan beri cpk da süre gecmedi yani.büyük de olsa beni araması gerekmez mi sonuçta oğlunu ve kızını arıyor bizzat şahit oldum ama bana gelince sırf gelinim diye sadece benden bekliyor. Büyük diye hep haklı olan o mudur?
Hanımefendi siz çok Seviyorsanız kayinvalidenizi 7 24 arayın lakin ben hem çalışıyorum hem de bebeğim var benim de beklentiye girmem insanı bir reaksiyon sonuçta takdir ederseniz.
Aman bosverin ya daha iyi aramasin iste ne güzel sürekli arayip dursa onuda istemezsiniz ..Selam arkadaşlar. Kayinvalidem beni hiç arayıp sormaz ve sürekli benden aramamı bekler neyse büyüğümdür dedim ve aradım birkaç kere ama artık zoruma gitmeye başladı. Ben de aramiyorum Ramazan bayramindan beri cpk da süre gecmedi yani.büyük de olsa beni araması gerekmez mi sonuçta oğlunu ve kızını arıyor bizzat şahit oldum ama bana gelince sırf gelinim diye sadece benden bekliyor. Büyük diye hep haklı olan o mudur?
Siz niye beklentiye giriyorsunuz ki
Kv beni aramasın neden arasın ki
Oğlunu kızını arayabilir de beni de hergün arasa ne konuşacağım
Mesafe candır arasın oğlunu ne istiyorsa konuşsun çocuğu soracaksa ona sorsun
Siz de arayacaksanız hastalıkta cenazede bayramda ararsınız yeterli olur
Neden aramıyorsun derse de X (eşiniz)
Kendisi hiç aramadigi halde benim aramama olayıma takılıyor mesele bu yani yoksa ben de bayılıyorum nonstop kv ile konuşmaya
Zaten koltukları hemen kabarmaya müsait biri ve o kozu ona vermek istemiyorum bana kalsa ne o arasın ne ben .Aramayın elbet size işi dusucek aricak bende çalışıyorum yoruluyorum hep ben arıyorum ama benim kv de de diğer gelinlerini ve gelin adaylarini arıyormuş hep bende sınır oldum aramıyorum işi düşünce yada mutlaka gelmek isticek ozman arar. Surekli siz ararsanız burnu kalkar.
Zaten koltukları hemen kabarmaya müsait biri ve o kozu ona vermek istemiyorum bana kalsa ne o arasın ne ben .Aramayın elbet size işi dusucek aricak bende çalışıyorum yoruluyorum hep ben arıyorum ama benim kv de de diğer gelinlerini ve gelin adaylarini arıyormuş hep bende sınır oldum aramıyorum işi düşünce yada mutlaka gelmek isticek ozman arar. Surekli siz ararsanız burnu kalkar.
Annem benimle her konuştuğunda mutlaka eşimi de soruyor hatta müsaitse ver onunla da konuşayım diyor eşim annemi hiç aramaz ve annem de bu durumdan gocunmaz ülke meselesi haline getirmez ama eşim annem ve babamı hiç aramadığın halde onun annesini ve babasını atamam konusunda baskı yaparSizin anneniz eşinizi hangi sıklıkta arıyor?Yanyana geldiğinizde sorun yoksa bence takmayın.
Aramamasi mesele değil ki arkadaskmAramayan kv bulmuşsun aramıyor diye dertleniyorsun delirme![]()
E umursamayacaksın o zaman arkadaşımAramamasi mesele değil ki arkadaskmaramadigi halde laf atması mesele
bence sevin ya!!!!!! bayrama çağırmasa da benim için güzeller güzeli kv olacakSelam arkadaşlar. Kayinvalidem beni hiç arayıp sormaz ve sürekli benden aramamı bekler neyse büyüğümdür dedim ve aradım birkaç kere ama artık zoruma gitmeye başladı. Ben de aramiyorum Ramazan bayramindan beri cpk da süre gecmedi yani.büyük de olsa beni araması gerekmez mi sonuçta oğlunu ve kızını arıyor bizzat şahit oldum ama bana gelince sırf gelinim diye sadece benden bekliyor. Büyük diye hep haklı olan o mudur?
Esin ne diyor bu duruma? Annesine hak veriyor mu?Hanımefendi siz çok Seviyorsanız kayinvalidenizi 7 24 arayın lakin ben hem çalışıyorum hem de bebeğim var benim de beklentiye girmem insanı bir reaksiyon sonuçta takdir ederseniz.