Evet ama alttan alinacak hicbirsey yapmadim ki, kendisi yapti, yaptiklari ortaya dokulunce 'kötü' ben oldum. Kesinlikle hakliylen alttan almak istemiyorumYüzleşme ne demek n, barışma için bir araya getirileceksiniz. Alttan alıp ayrılacaksın ordan. Sonra kendine kızacaksın niye gittim diye.
Annesinin yaptıklarını yüzüne söylemek, yuzleşmekten kastım bu. Çünkü yaptıklarıyla alakalı daha önceden hiç bir rahatsızlığımı dile getirmemiştim. Aramda hep duvar vardi ve bu duvara rağmen bana bağırmasına şaşırdım. Bende kopma noktası o oldu.Liseli misiniz ne yuzlesmesi yahu
Eşimin annesi olduğunuz için asgari düzeyde iletişimimiz olsa benim için yeterli , daha önce yaptığınız davranışlar yüzünden daha fazlasi zaten olamaz deyip konuyu kapatın ...
Ben olsam illa görüşeceksem hal hatırın önüne geçmem konuşsun dursun güler geçerim.Bir süredir bunu düşünüyorum, eşimin annesi ile aradaki saygıyı koruyacağım diye artik yorulduğumu farkettim.
Sürekli arkamdan konuşuyor ya da sohbet ederken laf soktuğunu sanıp lafını gülerek söylüyor. Bu durum beni ondan uzaklastirdikca uzaklastirdi. Herkesin gozu onunde beni seviyormus gibi davranip arkamdan laf söylüyor, el hareketleri yapıyor, kucuk cocuk gibi çok saygısızca.
Önceden eşimin annesi diye sevmeye calistim, olmadi. Saygıyı elden bırakmamaya çalıştım ama artik bir yere kadar. Her arkamdan konusup ben bunu duydugumda bir kez daha uzaklastim boyle boyle derken son durum artik 2 aydir aramiyorum. Sadece bayramda aradim o kadar.
Oyle biriki bana elle tutulur birsey soylememesine ragmen onlari ziyaretten eve geldiğim zaman moralimin bozuk olduğunu farkettim. Büyük diye cok kalp kırmadan cevaplar veriyordum ama oda bir yere kadar oldu.
Oyle bir kadınkı, bana kötü birşey söylüyor ama bunu başkası üzerinden örnek vererek anlatıyor hal boyle olunca haliyle elimde somut birşey olmuyor.
Dün eşimle dışarıdaydık annesi beni aradı, "Sen niye beni ve babanı aramıyorsun" diye cocuk azarlar gibi bağırıp kızdı. Bildiginiz bagirdi. (Ayrıca kim kayınpederini 3 4 gune bir arar ya kendi babamla bile bu kadar sık konusmuyoruz. Ayrica annemle babam bile bana en son ne zaman bagirdi hatirlamiyorum) Müsait değilim suan diyerek telefonu kapattım. Ve eşime annesinin bana asla böyle bagiramayacagini söyledim, o anin vermis oldugu can sikintisiyla annesinin bana yaptigi herseyi anlattim. (Annesiyle yasadigim sorunları eşime anlatmamaya çalışırım) birseyler oldugunu hissediyordum dedi cogunlukla bana hak verdi. Ama bugun annesini aradiginda klasik kayinvalide gibi telefonda ayilip bayilmis cicek kizi artik "gelin" olarak gormuyorum (evine gidip temizlik yapmadigim, misafirlerini agirlamadigim, bayramlarda gelinlerden beklenen performanslarin hic birini yapmadigim icin boyle söylüyor) çiçek kızı sevdiğim için niye aramiyorsun dedim ama yanlış anladı yüzüme kapattı birdaha asla aramam fln diye duygu sömürüsü yapmış eşime. Babasında cok üzgünmüş.
Esim annesinin hatali oldugunu ama bunu oturup konusmamiz gerektigini dusunuyor.. artik eskisi gibi olmaz, arayip sormam desemde onunla neden bu duruma gelip konusmak istemediğini soyle bilsin hatasını diyor..
Ne yapicam bilmiyorum ama annesinin konuşma anında ayılıp bayilacagindan o kadar eminim ki suçlu duruma beni düşürecek.
Zaten yine beni kötü konuma düşürmek için telefonu yüzüne kapattığımı söyleyerek ağlayıp kriz geçirmiş telefonda, tabi yaptığı-söylediği herseyi eşime anlattığımı bilmediği için masum numarası yapacakti ama eşim, "hayır yüzüne kapatmadı bende yanındaydım, sen bağırdigin icin kavga etmemek adına müsait değilim diye kapattı telefonu niye böyle söylüyorsun' demis. Arkasından ona anlattığım birkaç olayida anlatınca bayılmaya kalkmış annesi.
Yüzleşme olursa nasil davranmalıyım, nasil sakin kalmalıyım bilmiyorum
Kafam çok karışık, o yüzden konumuda uzun ve karişik yazmış olabilirim kusura bakmayın lütfen
Bana kalsa hiç görüşmek istemiyorum ama eşim için bayramda seyranda katlanacağım gibi, keske normal bir insan olsaydida bunlari yaşamasaydıkBen olsam illa görüşeceksem hal hatırın önüne geçmem konuşsun dursun güler geçerim.
Aklıma demet Evgarın Aile Arası filmindeki bayılması geldiÖnce sen bayil
Çok üzülür mü ki?Ben üç aydır falan görüşmüyorum.Eşimin bir talebi yok kendisi iki haftada bir ancak gidiyor oda bir saat.Bana kalsa hiç görüşmek istemiyorum ama eşim için bayramda seyranda katlanacağım gibi, keske normal bir insan olsaydida bunlari yaşamasaydık
Keske hic görüşmesem, evet bu söylediğinizi eşime söyleyeceğim teşekkür ederimYüzleşecek bir durum yok gitmek istemiyorum dersin eşine. Aynı filmi başa sarmayalım. bizim ilişkimizin bozulmasından korkuyorum da diyebilirsin.
Yuzlesmekten korkmayin. Esimin annesinin ayni versiyonu. Bir akşam bunun yaptiklarini esimin babasininda yanimizda oldugu sirada dedim ben zaten 7/24 hastanedeyim bunlari bunlari kendi kulaklarimla duydum bunlari bunlari soylediklerin getirdi derken kadin naralar atarak aglamaya basladi agladi ağladı sonra bi bayilmaya basladi esimde bende doktoruz oyle bir bayilma sekli yok nefesini tutmaya calisiyor, vücut hareketleri korkudan nasil tepki verecegini şaşırdı. O gun bugündür onlar ben nobetteyken geliyorlar evimi batırıp gidiyorlar bende 1 2 kez esimin gönlü olsun diye gittim. Bu yüzden ne olacaksa olsun ama en azindan durmasi gereken yeri bilecek bayilacakmi kendi bilir aglayacak mi sadece siz hakli oldugunuzdan eminseniz sogukkanli davraninBir süredir bunu düşünüyorum, eşimin annesi ile aradaki saygıyı koruyacağım diye artik yorulduğumu farkettim.
Sürekli arkamdan konuşuyor ya da sohbet ederken laf soktuğunu sanıp lafını gülerek söylüyor. Bu durum beni ondan uzaklastirdikca uzaklastirdi. Herkesin gozu onunde beni seviyormus gibi davranip arkamdan laf söylüyor, el hareketleri yapıyor, kucuk cocuk gibi çok saygısızca.
Önceden eşimin annesi diye sevmeye calistim, olmadi. Saygıyı elden bırakmamaya çalıştım ama artik bir yere kadar. Her arkamdan konusup ben bunu duydugumda bir kez daha uzaklastim boyle boyle derken son durum artik 2 aydir aramiyorum. Sadece bayramda aradim o kadar.
Oyle biriki bana elle tutulur birsey soylememesine ragmen onlari ziyaretten eve geldiğim zaman moralimin bozuk olduğunu farkettim. Büyük diye cok kalp kırmadan cevaplar veriyordum ama oda bir yere kadar oldu.
Oyle bir kadınkı, bana kötü birşey söylüyor ama bunu başkası üzerinden örnek vererek anlatıyor hal boyle olunca haliyle elimde somut birşey olmuyor.
Dün eşimle dışarıdaydık annesi beni aradı, "Sen niye beni ve babanı aramıyorsun" diye cocuk azarlar gibi bağırıp kızdı. Bildiginiz bagirdi. (Ayrıca kim kayınpederini 3 4 gune bir arar ya kendi babamla bile bu kadar sık konusmuyoruz. Ayrica annemle babam bile bana en son ne zaman bagirdi hatirlamiyorum) Müsait değilim suan diyerek telefonu kapattım. Ve eşime annesinin bana asla böyle bagiramayacagini söyledim, o anin vermis oldugu can sikintisiyla annesinin bana yaptigi herseyi anlattim. (Annesiyle yasadigim sorunları eşime anlatmamaya çalışırım) birseyler oldugunu hissediyordum dedi cogunlukla bana hak verdi. Ama bugun annesini aradiginda klasik kayinvalide gibi telefonda ayilip bayilmis cicek kizi artik "gelin" olarak gormuyorum (evine gidip temizlik yapmadigim, misafirlerini agirlamadigim, bayramlarda gelinlerden beklenen performanslarin hic birini yapmadigim icin boyle söylüyor) çiçek kızı sevdiğim için niye aramiyorsun dedim ama yanlış anladı yüzüme kapattı birdaha asla aramam fln diye duygu sömürüsü yapmış eşime. Babasında cok üzgünmüş.
Esim annesinin hatali oldugunu ama bunu oturup konusmamiz gerektigini dusunuyor.. artik eskisi gibi olmaz, arayip sormam desemde onunla neden bu duruma gelip konusmak istemediğini soyle bilsin hatasını diyor..
Ne yapicam bilmiyorum ama annesinin konuşma anında ayılıp bayilacagindan o kadar eminim ki suçlu duruma beni düşürecek.
Zaten yine beni kötü konuma düşürmek için telefonu yüzüne kapattığımı söyleyerek ağlayıp kriz geçirmiş telefonda, tabi yaptığı-söylediği herseyi eşime anlattığımı bilmediği için masum numarası yapacakti ama eşim, "hayır yüzüne kapatmadı bende yanındaydım, sen bağırdigin icin kavga etmemek adına müsait değilim diye kapattı telefonu niye böyle söylüyorsun' demis. Arkasından ona anlattığım birkaç olayida anlatınca bayılmaya kalkmış annesi.
Yüzleşme olursa nasil davranmalıyım, nasil sakin kalmalıyım bilmiyorum
Kafam çok karışık, o yüzden konumuda uzun ve karişik yazmış olabilirim kusura bakmayın lütfen
OooyHiç çekinmeyin. Böyle böyle yaparak beni soğuttunuz. Bana sizi sevmem için fırsat vermediniz. Beni küöğk çocuk gibi azarlayıp sonra eşime suratıma kapattı demişsiniz. İyi ki eşim yanımdaydı. Böyle davranmaktaki amacınız ne diye soracaksınız. Ayılıp bayılırsa da bu şekilde davranarak hiçbir şeyi çözemezsiniz eğerr amacınız bizim aramızda sırun yaşamamız ayrılmamız ise emin olun üzülen taraf sadece ben olmayacağım da diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?