Ayy ne kadar pozitif gunumu senlendiren bi mesajBu hafta kv kabul günü gibi olduEşim de bana benim ailem ne yaparsa yapsın senin gözüne gelmiyor; çünkü onları aile olarak benimsemedin diyor. Ben de birşey yapmıyorlar kine gözüme gelecek diyorum
Daha 4 aylık evliyken bilmemnenin kızı sizinle birlikte evlendi 2. Düşüğü yapmış-siz ağırdan alıyorsunuz, yaşın geçecek dedi. Ben de o an kanın beynime hücum etmesiyle; oğlunuz şuan çalışmıyor-ben de çalışmıyorum, şimdi doğurup annemin ya da sizin kucağınıza çocuğu maddi manevi salacak kadar askıntı bir karakterim yok benim anne dedimilaveten yaşım beni ilgilendirir, belki biz çocuk istemiyoruz-oğlunuza sordununuzmu dedim. Çıııııt yok. Şok oldu. Dakikalarca konuşamadı çünkü kızı aynı sitede ve kocası ile birlikte yirmi dört saat annesinde yaşıyor. O derece diyeyim size. Ay şimdi anlatınca bile keyiflendim. Ben hiç fırsat vermiyorum şükür. Artık o da bana birşey demeye çekiniyor çünkü fersah fersah karşılığını veriyorum. Saygımızdan sustukça aptal zannediyorlar
Ben de bazı alelade söyledim şeyleri eşimin teyzesinden falan duyuyorum. Çapları bu kadar canım benim, öyle düşünüyorum artık. Herkesin anlayış, alış, kavrayış ve sosyal hayat kapasitesi belli, üstüne çıkamıyorlar. Hayatları altın günü-engüzel yemeği yapma yarışması-en söz dinleyen gelin kimde tartışması-tvde dizi akışlarını takip etmek ve istiklal marşı+kapanışAyy ne kadar pozitif gunumu senlendiren bi mesajsimdi anlatinca bile keyiflendim kisminda bi kahkaha attim iste o kadar! Cevap vermedikce tepene cikar, ezmeye calisir. Ben baslarda bi susuyodum saygimdan sonra dedim allaskina niye lafi altinda kalayim ki, haketmedigim lafin hem de. Kibar yolla cevabini veriyorum. Gecenlerde bana sizin neden cocugunuz olmuyor dedi gulerek. 2 senelik evliyiz bu arada ve cocuk gundemimizde coktu baska nedenlerden. Ben de yapmiyoruz da ondan dedim. Nereye cekersen artik. Ayip ya. Belki tedavi goruyorum belki cok istiyoruz deniyoruz olmuyor. Bi sinirini haddini bil konusurken. Ben de ne yapiyorum artik, gitmiyorum. Dolayisiyla kendimle ya da bizimle ilgili pekcok seyden haberi olmuyor. Bir de cok pis bir huyu var, konustugumuz seyleri sonrasinda baskasina anlatiyor. Bunu farkettim. Mesela atiyorum gecen ayni ortamda biraraya geldigimiz esimin teyzesi aa iste yeni masa takimi almissiniz dedi. esimin teyzesiyle samimiyetim merhaba merhaba. Ya da iste aa annen rahatsizlanmis biraz gecmis olsun gibi. Ya sen benim ozel seylerimi gidip neden baskalariyla paylasiyosun ki. Ben sana guvenip anlatmisim. O gun bugundur hic bisey anlatmiyorum.
Ben de bazı alelade söyledim şeyleri eşimin teyzesinden falan duyuyorum. Çapları bu kadar canım benim, öyle düşünüyorum artık. Herkesin anlayış, alış, kavrayış ve sosyal hayat kapasitesi belli, üstüne çıkamıyorlar. Hayatları altın günü-engüzel yemeği yapma yarışması-en söz dinleyen gelin kimde tartışması-tvde dizi akışlarını takip etmek ve istiklal marşı+kapanış
Eşime geçenlerde böyle söyledim onları kastederek ama tam isim vermeyerek çıldırdı, isim vermediğimden suçlayamadı, balkona koştu sigara içmeye sjsksjsjsjsjsjs
Ben de içimdeeeen; tekkkbiiiiiir allahüüüü ekbeeeer diye tekrarladım
Şükür
iyi ki diyorum, kendi degerimizi bilen kendisine ozsaygisi olan insanlariz..yoksa ezilir giderdik.
Şükür
Bir de övünmek gibi olmasın ama onlardan akıllıyız; gelecek manevrayı sezip önce davranıyoruz
arkadaslar kv ler tahmini ne kadar sure sonra bu türe dönusuyor, ona göre önlemimi alıcam ben decunku simdiye kadar her sey dört dörtlük aramız cok iyi birbirimizi cok seviyoruz surekli konusup gorusuyoruz falan (oglu olmadan ) arkadasım dedi ki bir sinsilik olsa bastan fark ederdin sıkıntıyı, gercekten oyle mi yoksa sonradan mı degisiyorlar ben cok anlamadım bu isi
Simdi bütün torunlar büyüdüyse bebek gelince kıymete biner..gelip o öyle olmaz olmaz herseye karışır...Birde o var değilmi.. aslında 4 tane torunu var, hepsi koca koca olmuşlar. Hangi birini arıyor deseniz inanin hic birini arayip sormaz. Torunlarina harçlık vermez, ha varlığı ha yokluğu. Hic anane torun ilişkileri yok. Bana zamanında, çocuğun olunca ben bakamam kendini ona göre ayarla demisti. Insallah birden torun sevgileri kabarmaz
+1 aynisindan bi tane de ben de var. Tıpatıp aynı bu kadar olur. Cinnet geciriyorum artikKızlar sizinkiler yine gururluymus
Benimki yüzüne yapmıyorum dedigim halde
Ve nadiren gittigim halde hala şunu yap bunu yap diyor tam deli
Esim dediki yanimda az otede dasmeere birsey deme bana de ben yaparim o yapmaz dedi bak açık açık
Tmm oglum dedi ikidakika sorna yine gel gel surda sunu yap diyor tam cildirmalik
Keisnlikle öyle evrim geçiriyorlar ben melek saniyodum evlenmeden önce ama nolur nolmaz diye mesafeliydim iyi ki öyle yapmisim. Yoksa önünü alamazmisim yaptigim halde pesimi birakmiyoEvli misiniz? Evli degilken, tanişma aşamasinda benim kaynanam da çok iyiydi. Evlenince çıkıyor herşey ya da ilk birbirinize ters düştüğünüz durumda neler oldugunu gorursunuz.
Bunlari yaşadiysaniz, ters düştugunuz halde kalp kirmadan cozebiliyorsaniz bir sikinti olmaz herhalde.
Ama henüz hiç ters düşmediyseniz bekleyin derim.
Benimki tarlada çavuş günlükcu tutuyorlar kendileri de calisiyorlar onalri yönetmeye alışmış benide onlardan biri saniyor+1 aynisindan bi tane de ben de var. Tıpatıp aynı bu kadar olur. Cinnet geciriyorum artik
Esin yanindaysa sorun yok kendi kednone konussun dursun. Numaradan agladigiyla kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?