Kayınvalide

Aynı benim kv laf sokar ama şakaya getirerek hayır ellerine ne geçiyor anlamıyorum psikolojik olarak rahatlıyorlar. Bende bir aydır konuşmuyorum sırf bu yüzden kadını görünce sinirden elim ayağım titriyor😑
Dertleri ne bizimle ben anlamıyorum ki, Allah sizinde yardımcınız olsun. Eşiniz birşey söylemiyor mu? Keske bende görüşmesem ya ne güzel rahatsınız

O kadar haklısınız ki, sanki kayinvalideyi tanıyor gibi yorum yapmışsınız. Bana kalsa asla asla bu konu üzerinde yüzyüze konuşmak istemiyorum ama eşim konuşmam konusunda cok ısrarcı. Annesi benim neden onlardan uzaklaştığımı bilmiyormuş, yaptığı herseyi yüzüne söylemeliymişim.

Ilk yıldan sonra asla tek basima gitmedim, ama esim yanimdan 5 dakikaligina ayrildiginda bile napiyor ediyor laf sokmaya calisiyor kadin. Esim duysa kizacagi icin o yokken yapmaya çalişiyor. Cok ilginc evlerden irak birisi.. uzaktan tanısanız ay ne tatli dersiniz ama ici o kadar fenaki...
Hepsinin büründüğü rol o tatlı görünmek sahte kahkahasıda var mı 🤭

saygı da yok sen de şikayet ettim bu arada 10 yıldan fazla evliyim çok büyük sorunlar hiç yaşamadığım için de saçma sapan olaylarla eşimin ailesini burda çekiştirmiyorum
Yorumlarınızı takip ederdim ama bu yorum hiç olmamış.. burası, 'Bir derdim var' bölümü. Çekiştirmek değil, akıl almak nasil bir yol izleyecgimizi çizmek icin birbirimize burada yardim ediyoruz.

Yorumlarınızı takip ederdim ama bu yorum hiç olmamış.. burası, 'Bir derdim var' bölümü. Çekiştirmek değil, akıl almak nasil bir yol izleyecgimizi çizmek icin birbirimize burada yardim ediyoruz.
Olur mu biz dedikoducu kötü gelinleriz o haklı boşver gerçekten bazıları taktı mı takıyor vazgeçecek zamanla.

Dertleri ne bizimle ben anlamıyorum ki, Allah sizinde yardımcınız olsun. Eşiniz birşey söylemiyor mu? Keske bende görüşmesem ya ne güzel rahatsınız
İşin kötü tarafı aynı binadayız önceden annem çok iyidir bilmem ne diyordu beni suçluyordu şimdi bir şey diyemiyor bana😪bence tek dertleri oğullarını kıskanıyorlar bi de sorun o leş gibi kötü kalplerinde! Şimdilik rahatım şimdilik sdadece 😞

İşin kötü tarafı aynı binadayız önceden annem çok iyidir bilmem ne diyordu beni suçluyordu şimdi bir şey diyemiyor bana😪bence tek dertleri oğullarını kıskanıyorlar bi de sorun o leş gibi kötü kalplerinde! Şimdilik rahatım şimdilik sdadece 😞
Allah yardımcın olsun aynı bina gerçekten zor şükür ben öyle değilim öyle olduğumu düşünmek bile istemiyorum o kabusa katlanamam...

arkadaslar kv ler tahmini ne kadar sure sonra bu türe dönusuyor, ona göre önlemimi alıcam ben de :D cunku simdiye kadar her sey dört dörtlük aramız cok iyi birbirimizi cok seviyoruz surekli konusup gorusuyoruz falan (oglu olmadan :D) :nazar: arkadasım dedi ki bir sinsilik olsa bastan fark ederdin sıkıntıyı, gercekten oyle mi yoksa sonradan mı degisiyorlar ben cok anlamadım bu isi

arkadaslar kv ler tahmini ne kadar sure sonra bu türe dönusuyor, ona göre önlemimi alıcam ben de :KK70: cunku simdiye kadar her sey dört dörtlük aramız cok iyi birbirimizi cok seviyoruz surekli konusup gorusuyoruz falan (oglu olmadan :KK70:) :nazar: arkadasım dedi ki bir sinsilik olsa bastan fark ederdin sıkıntıyı, gercekten oyle mi yoksa sonradan mı degisiyorlar ben cok anlamadım bu isi
Bencede sorun olmaz ne mutlu sana Allah daim etsin🥰

Off aynı bina mi 😔 biz ayni şehirdeyiz ona bile sabredemeyecegim artık 🥺 Birde bu kayinvalideler bekarken evden gitsin diye oğullarının gözünün içine bakarlar ama nedense evlenince bir kıymetli olurlar.

Off aynı bina mi 😔 biz ayni şehirdeyiz ona bile sabredemeyecegim artık 🥺 Birde bu kayinvalideler bekarken evden gitsin diye oğullarının gözünün içine bakarlar ama nedense evlenince bir kıymetli olurlar.
Bizimde aramız 300-400 metre ancak vardır 🙄

arkadaslar kv ler tahmini ne kadar sure sonra bu türe dönusuyor, ona göre önlemimi alıcam ben de :KK70: cunku simdiye kadar her sey dört dörtlük aramız cok iyi birbirimizi cok seviyoruz surekli konusup gorusuyoruz falan (oglu olmadan :KK70:) :nazar: arkadasım dedi ki bir sinsilik olsa bastan fark ederdin sıkıntıyı, gercekten oyle mi yoksa sonradan mı degisiyorlar ben cok anlamadım bu isi
Ben evliliğimizin ilk dönemlerinde farkettim ama bisey yokmus gibi davrandık ikimizde. Siz yinede araya mesafe koyun, herşeyinizi anlatmayın. Oyle bir yerden vuruyorlar ki aklınız şaşar. Insallah yasamazsınız ama mesafe şart

Back
X