bende böyle düşünüyorum aramak yazmak haber vermek zor değil haber verse gelme dicek halimiz yokAynı apartmanda otururken, sabahın 10unda bana gelirdi çat kapı neden gecelikle duruyorsun derdi sabahın 10u?
Sonuna kadar haklısın ya anne haber ver gel diyeceksin yada eşine söyleyeceksin..
Allah yardımcın olsun ben kurtuldum sende kurtul inşallah
Bence biraz ayıp etmişsin yeni kayınvalide krizi yaşamama rağmen, kötü niyetli değilmiş ki yardım edeyim demiş insan komşusuna arkadaşına da böyle yapabilir. Genel olarak sorunlu birisi değilse bu konu da hak veremedim.
Eşin gerçekten şikayetçi olsa gelmez beybi, kavga ettikten sonra aynı apartmanda oturduğum kısa süre boşunca asla kapım çalınmadı, ben çağırırsam geldi.bende böyle düşünüyorum aramak yazmak haber vermek zor değil haber verse gelme dicek halimiz yok
eşim de şikayetçi bu konudan çünkü sürekli onu darlıyorum
Su anlattıgınızda bır problem gormedım. Yardım etmek ıstemıs.merhaba kayınvalidemle aynı binada oturuyoruyz daha 1 yıllık evliyim geçen hafta sonu misaifirim gelicekti yardım ister misin diyesordu bende yok ben kendim yapmak istiyorum dedim ertesi gün haber vermeden çat kapı geldi dayanamadım yardıma geldim diyor bende sen otur anne ben yapıcam dedim biraz oturdu gitit habersiz gelmesinden rahatsızım belki evde müsait değilim uygun değilim aynı binada oturuyoruz diye bu lüksü vermez ona sizce yanlış mı düşünüyorum ? kendi ailemle de çok yakın oturuyorum ama bikere bile habersiz geldiklerini bilmem
eşinizi darlamanız birinci yanlışbende böyle düşünüyorum aramak yazmak haber vermek zor değil haber verse gelme dicek halimiz yok
Aynı binada oturmak bazı şeylere katlanmayı gerektirir böyle zıtlaşırsan hayat daha kötü oluyor inan bana. Sana evliliğine zarar vermiyorsa böyle küçük şeyleri de çok büyütmemeni tavsiye ederimYardım istesek arar isteriz herhalde?
Ben buna zorla iyilik uygulamak derim. Yardıma gerek yok denmiş.kötü niyetli değilmiş ki yardım edeyim demiş i
Çat kapı gelen insanın sadece bu noktada kaldığına inanıyor musunuz?Aynı binada oturmak bazı şeylere katlanmayı gerektirir böyle zıtlaşırsan hayat daha kötü oluyor inan bana. Sana evliliğine zarar vermiyorsa böyle küçük şeyleri de çok büyütmemeni tavsiye ederim
onların kendi evi bizim ise kira zaten taşınmayı düşünüyoruzeşinizi darlamanız birinci yanlış
ne sıkıntınız varsa kv ile halletmeye çalıın uygun bir dille
oturduğunuz ev onların evi mi kira mı? ona göre yorum yapalım
En ufak gereksız seyde şikayet edersen yıpratırsın evliliği. Yarın bırgun kv ıle cıddı bır olay yasansa haklı da olsan esın bıktım tantanandan abartmandan dıye çıkısır.bende böyle düşünüyorum aramak yazmak haber vermek zor değil haber verse gelme dicek halimiz yok
Baştan taviz verme ki tepene çıkmasın, madem aynı binada oturmayı kabul ettin sınırlarını iyi çiz...merhaba kayınvalidemle aynı binada oturuyoruyz daha 1 yıllık evliyim geçen hafta sonu misaifirim gelicekti yardım ister misin diyesordu bende yok ben kendim yapmak istiyorum dedim ertesi gün haber vermeden çat kapı geldi dayanamadım yardıma geldim diyor bende sen otur anne ben yapıcam dedim biraz oturdu gitit habersiz gelmesinden rahatsızım belki evde müsait değilim uygun değilim aynı binada oturuyoruz diye bu lüksü vermez ona sizce yanlış mı düşünüyorum ? kendi ailemle de çok yakın oturuyorum ama bikere bile habersiz geldiklerini bilmem
Aynen öyle.Ben buna zorla iyilik uygulamak derim. Yardıma gerek yok denmiş.
Ben sevmem mesela biri mutfagima girecek, o nerede, bana şunu ver, ondan sonra aldığını başka yere koyar. Kafamı karıştırır. Ben tek başıma daha rahatım mutfağımda.
Yardıma gerek yok denmiş kendisine. Niyet iyi mi bilemem. Gelinim beceremez diye düşünmüş olabilir.
evet daha sonra misafirlerim gitti ben çağırdım oturmaya annemle birlikte diyor ki arkadaşlarınla tanışmaya gelcektim yanlış anlarlar diye vazgeçtim bu ne cürret ya bende cevap vermedim annemin yanında diyor bideÇat kapı gelen insanın sadece bu noktada kaldığına inanıyor musunuz?
Çat kapı gelen çat diye evine yemeğine de karışıyor…
Müdahale artıyor sonra ipler kopuyor.
Karıştırmadqn politik sekılde tamm hıhı deyıp geçmek zor olmamalı..Çat kapı gelen insanın sadece bu noktada kaldığına inanıyor musunuz?
Basta orayq tasınmasaydınız sızın için dahq ıyı olurmusonların kendi evi bizim ise kira zaten taşınmayı düşünüyoruz
Onlar başka tabi ben sadece yardım etmek istedim demesine yorum yaptım sanırım samimiyeti ilerletmek istiyorÇat kapı gelen insanın sadece bu noktada kaldığına inanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?