• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide

Ben buna zorla iyilik uygulamak derim. Yardıma gerek yok denmiş.
Ben sevmem mesela biri mutfagima girecek, o nerede, bana şunu ver, ondan sonra aldığını başka yere koyar. Kafamı karıştırır. Ben tek başıma daha rahatım mutfağımda.
Yardıma gerek yok denmiş kendisine. Niyet iyi mi bilemem. Gelinim beceremez diye düşünmüş olabilir.
aynne öyle bende sevmiyorum kendi annemde sordu yardım edeyim diye yok anne dedim kadın ne geldi ne gitti becerik konusunda öyle olduğunu düşünmüyorum sürekli övüyor zaten beni

evet daha sonra misafirlerim gitti ben çağırdım oturmaya annemle birlikte diyor ki arkadaşlarınla tanışmaya gelcektim yanlış anlarlar diye vazgeçtim bu ne cürret ya bende cevap vermedim annemin yanında diyor bide
Hee desene misafir gelince onu da çağırmanı sürekli yan yana olmayı istiyor

evet daha sonra misafirlerim gitti ben çağırdım oturmaya annemle birlikte diyor ki arkadaşlarınla tanışmaya gelcektim yanlış anlarlar diye vazgeçtim bu ne cürret ya bende cevap vermedim annemin yanında diyor bide
Bende senin gibi misafirlerden sonra gel diyorum.
Geliyor ve bana diyordu ki “misafirlerin gelmiş, ayakkabıları gördüm bir selam verseydim keşke”

Onlar başka tabi ben sadece yardım etmek istedim demesine yorum yaptım sanırım samimiyeti ilerletmek istiyor
evet kayınvalidem aslında çok iyi biri 3 oğku var ben ilk gelinim başka gelini de yok şuan istiyor ki anne kız gibi olalım kendi de der istediğinde evime gir istediğini al diye anahtarı var bende benim onda yok ama ben böyle bi samimiyet istemiyorum mesafeli olmak iyidir

Gelmedım dıyor sonucta. Gelıp herseyınıze karısıp sızı rezıl etse bu ne curet dıyebılırdınız. Kv ye sabır diliyorum. Sızo fazla egolu gordum. Kadın Arkads gıbı yaklasmak samimiyet kurmak ıstemıştır.
Herseyde art niyet atanmaz kı

Gelmedım dıyor sonucta. Gelıp herseyınıze karısıp sızı rezıl etse bu ne curet dıyebılırdınız. Kv ye sabır diliyorum. Sızo fazla egolu gordum. Kadın Arkads gıbı yaklasmak samimiyet kurmak ıstemıştır.
Hiçbir zaman kayınvalide ile arkadaş ilişkisi olmaz olamaz, kayınvalide ile kız ilişkisi de olamaz. Kanun bu…

O kaynana ben gelin.

Anlatılanlar da yaşananlar da sınırlıdır sınırlı olmak zorundadır, kayınvalidenin senin demene göre arkadaş olma çabası “hakimiyeti ele geçirip, kızını yönlendirmediği her konuda seni yönlendirmektir.”

Yazan: çilekeş gelin. İmza.

bende böyle düşünüyorum aramak yazmak haber vermek zor değil haber verse gelme dicek halimiz yok
eşim de şikayetçi bu konudan çünkü sürekli onu darlıyorum
Esınız sadece sızın sıkayet edıyor olmanızdan sıkayetxıdır
Annesıne toz kondurmaz onda kusur gormez, sanmıyorum

evet kayınvalidem aslında çok iyi biri 3 oğku var ben ilk gelinim başka gelini de yok şuan istiyor ki anne kız gibi olalım kendi de der istediğinde evime gir istediğini al diye anahtarı var bende benim onda yok ama ben böyle bi samimiyet istemiyorum mesafeli olmak iyidir

Bazen de gönlünü al istersen iyi birisi diyorsun bak tabi kendinden de ödün verme sırf o mutlu olsun diye ama kötü birisi değilmiş keşke benim de böyle olsaydı bende 2/3 senedir evliyim faydası olur ya illa kaynana diye etiketleyip uzak durmaya gerek yok diye düşünüyorum

Hiçbir zaman kayınvalide ile arkadaş ilişkisi olmaz olamaz, kayınvalide ile kız ilişkisi de olamaz. Kanun bu…

O kaynana ben gelin.

Anlatılanlar da yaşananlar da sınırlıdır sınırlı olmak zorundadır, kayınvalidenin senin demene göre arkadaş olma çabası “hakimiyeti ele geçirip, kızını yönlendirmediği her konuda seni yönlendirmekte.”

Yazan: çilekeş gelin. İmza.
Bnm kv anlatsam roman olur. Ama bn konu sahıbın daha bır olay bıle tokken ne bu curet gıbı cevabını da hos bulmadım. Sınır çizmek iyidir ama dozu asmadan.
Sabahın 6sımda sınır da cızsek kapıya dayanan vardı. Oglu da kızsa aynı bıldıgını okuyan ve yaptıgı nicr seyler. Boyle olaylar gorse demk kadını bogacak. Her olaya abartı tepkı verılmez ınandırıcılıgı kalmaz

Sizin oğlunuz var herhalde . Ya da ben çektim başkaları da çeksin derdindesiniz

Bnm kv anlatsam roman olur. Ama bn konu sahıbın daha bır olay bıle tokken ne bu curet gıbı cevabını da hos bulmadım. Sınır çizmek iyidir ama dozu asmadan.
Sabahın 6sımda sınır da cızsek kapıya dayanan vardı. Oglu da kızsa aynı bıldıgını okuyan ve yaptıgı nicr seyler. Boyle olaylar gorse demk kadını bogacak. Her olaya abartı tepkı verılmez ınandırıcılıgı kalmaz
Yavrum olay yeni yaşandığı için bu örnekle konuya girmiştir arkadaş sence öncesi sonrası yok mudur? İlla ki vardır.

İloş anlat biraz desek onun da anlatacakları destan olur.

Su anlattıgınızda bır problem gormedım. Yardım etmek ıstemıs.
Aıle apartmanında oturuyorsanız cat kapı gelmeyı bıraz hos gormelısınız. Yoksa hayat zından olur.
Kv dıye her olayda art niyet aramayın. Buyutmeyın herseyı. Ne kotu kv ler var
Evet üstünde çok durulmamalı yardım etmek istemiş de olabilir ama merak etmiş de olabilir kim geliyor kim gidiyor diye.

Konu sahibi en başta aynı binada oturmayacaktin. Arkadaşlarin gelince kendine gelecekti sizi rahat birakmayacakti çünkü . Sizin özel misafiriniz olamaz herkes varken onu da cagirmalisiniz. Ruh emici bir tip belli ki . Şimdiden sizin misafiriniz ve sizin eviniz olduğunu anlasın
Öyle gelecektim deyince gelmedigin iyi olmuş kız kıza takıldik deseydin

Şu adı kayınvalidr diye kadınlar dusmn degıl ki. Onlarda bır anne. Empatı dıye bırsey var hanı bılır msınız
Sizin oğlunuz var herhalde . Ya da ben çektim başkaları da çeksin derdindesiniz
Hanfendı oglum var evet ama konunun ne alakası var. Bn ogullarıma bıle aymı sehırde bıle olmayın bnle rahat edeyım dıyorum. Kv de den cektım yada cekmedım konu sahibinin ne cekmıslıgı var. Kadın ayıp olur dıye dusunuo canım durmadı yardım lazım mı demıs. Bu sormasa da gelin tayfası bu sefer yardım etmıyor ne dusuncesız drsınız. Soyle fettan bır kaynana olsaydı ve tam anacı bı koca ozmn dert gorurdunuz. En ufak seyde ınsan gazlayalım ama dımı. Yapıcı olmkta lazım ergen degıl ız sonucta

Back
X