ay bütün nyazılanları okudummm
galiba içinizde kaynana olan yok hepside gelinnn
bende yini kaynananyım ama gelinimle arkadaş gibiyiz benimlede oturyor ayrı ev şimdi düşünmüyorrr
hepside kötü değildir bu gelinler veya kaynana
suç iki taraflı olmalı oyle düşünmeliii
--------------------ben 25 yıllık evliğim 24 yıldır ayrıyım kayınveldem hala benim her şeyime karışırrr
ben her zaman sayğılı davranmaya çaliştım neticede eşimi seviyorsam kayın valdemide ailesinide saygılı olmalıyım demiii biraz sabretmekle her şey düzelirrr canımmmmyerimseniben
Ben de 10 senelik evliyim ve kayınvalidemle çoook iyi anlaşırız ama neden?
Hayatıma hiçbir şekilde müdehale etmediği için, daha doğrusu yapmaması gerektiğini bildiği için, daha doğrusu en baştan bunu ona birşekilde hissettirdiğim ve o da anlayışla karşıladığı için..
Gelinin kursa gitmesi gibi basit ve sıradan bir konuda kendini söz sahibi hisseden ve şart koşan bir kayınvalide, bu konuda saygı bekleyemez beklememeli bence..
Benim kayınvalidem de 30 sene kendi kayınvalidesinden izin almadan bakkala çıkamazmış, saygı bu demekmiş ama zaman değişti..Saygı çerçevesi değişti..
Kimse kimsenin hayatında söz sahibi değildir. Eşler dışında..
Benim burdan kayınvalidelere tek tavsiyem; gelinizi bir tanıdık bir komşu gibi görün.Böyle olursa sizin ve benim gibi kardeş kardeş geçinir gelin kaynanalar..
Son düzenleme: