kayınvalide

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar kayınvalidemle 3 ay önce kavga ettik o benim arkamdan laf söyledi eşimin ailesinin ısrarı üzerine belli bir süre sonra yüzyüze geldik şuan nefret ediyorum 2 görümcem 2 kaynım var görümcelerimde benim yüzüme bile bakmıyorlar ne yapmam lazım size?bana kalsa ben konuşmam ölene kadar ama malesef böyle olmuyor işte...

bir şekilde insanlarla anlaşmak zorundayız
kaldı ki,,,eşimizin ailesi ise bu insanlar.

sevmesek bile seviyeli bir şekilde herkes üzerine düşeni yapmalı.

o kadar iç içe bir aileki gerçekten istesende sen onlar müsade etmez amcası halası dayısı müsade etmez ama onları görüncede o hareketleri çok üzülüyorum boşanmayı bile düşünüyorum

ah kaynana ahh.....bacım kocan için geçim için bazı lafları duymamazlıktan geliyo insan ama nereye kadar çok iyi anlıyorum seni...19 yaşındayım kaynanam hükmünü diğer gelinlerde olduğu gibi benimde üzerimde sürdürmeye çalıştı ama olmadı...ezdirme kendini herzaman karşındakiler senden çekinsinler ağırlığını we yerini belirtmelisin bence

Canım sen eşinle evli kaldığın sürece o insanları hayatından çıkaramazsın
Sevmesen bile hatta nefret dahi etsen onlar eşinin ailesi yüzyüze bakmak zorundasın
OLur böyle şeyler gelin görümce k.valide arasında diyeceksin yapılanları rafa kaldırıp
Şimdilik seviyeli bir şekilde muhattap ol onlarla merhaba mı merhaba şeklinde yani
Başka çözüm yok malesef

o kadar iç içe bir aileki gerçekten istesende sen onlar müsade etmez amcası halası dayısı müsade etmez ama onları görüncede o hareketleri çok üzülüyorum boşanmayı bile düşünüyorum

Aaa güzelim onlar için neden yuvanı yıkacakmışsınki
Boşversene sen kendi evine barkına keyfine bak

eşim ailesine dedesine ve babasına laf söyleyemeyen biri onlara gidince ağzı bağlanıyor ama kayınvalideme söylüyor bazen beni koruyor

ailesine karşı koruyormuş işte canım.
zamanla dili daha çok çözülür belki.

ama şunu bil
bu tarz konularda erkeğin payı büyük, iş olması lazım erkekte.

eşim ailesine dedesine ve babasına laf söyleyemeyen biri onlara gidince ağzı bağlanıyor ama kayınvalideme söylüyor bazen beni koruyor

Canım neden hep sen eşinden bekliyorsun seni savunmasını
Sen kendini savunacaksın bazı yerlerdede eşinden beklersen çok beklersin
Eşimin dedeside 1 ay önce memlekete gittiğimizde bana ne biçim hakaret etti
Ama bi baktım eşim gülüyor beni savunmak yerine
Tabi dedeye saygısızlık yapmadım bende güldüm geçtim
Bazen sus bazende hakkını savun o sınırı iyi ayarlaman lazım canım

bakamıyorum ama canım sürekli laf söylüyorlar yanlarına çağırıyorlar bıktım bu insanlardan 20 yaşındayım ve bunları çekiyorum

kendini gitmemeye alıştır .
işim var de, yemek yapcam de...kocanın huylarını da az çok bilirsin.nabzına göre şerbetini ver, tatlı dilini kullan.
kocanın zaaflarını kullan.tabıkı bu taktıkler,,,kocan senı sevıyorsa işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…