- Konu Sahibi yenigelinben
-
merhaba arkadaşlar kayınvalidemle 3 ay önce kavga ettik o benim arkamdan laf söyledi eşimin ailesinin ısrarı üzerine belli bir süre sonra yüzyüze geldik şuan nefret ediyorum 2 görümcem 2 kaynım var görümcelerimde benim yüzüme bile bakmıyorlar ne yapmam lazım size?bana kalsa ben konuşmam ölene kadar ama malesef böyle olmuyor işte...
o kadar iç içe bir aileki gerçekten istesende sen onlar müsade etmez amcası halası dayısı müsade etmez ama onları görüncede o hareketleri çok üzülüyorum boşanmayı bile düşünüyorum
evin barkın ayrı mı??
ayrı ama 2 bina yanımda öyle ayrı
eşin ne diyor bu durumlara???
tepkisiz kalıyor
nasıl ezdirmemeliyim mesela ne yapmalıyım eşimin yanında bana laf söylüyo ben hiçbir cevap vermiyorum
eşini kendine çek.en azından yalnız kalmazsın.
yoksa çok üzülürsün.
o kadar iç içe bir aileki gerçekten istesende sen onlar müsade etmez amcası halası dayısı müsade etmez ama onları görüncede o hareketleri çok üzülüyorum boşanmayı bile düşünüyorum
eşin mi laf söyledı??
eşinde biraz iş olması lazım.sonuçta sen daha iyi bilirsin eşinin huylarını
zayıf yönlerini kullan.
eşim ailesine dedesine ve babasına laf söyleyemeyen biri onlara gidince ağzı bağlanıyor ama kayınvalideme söylüyor bazen beni koruyor
Aaa güzelim onlar için neden yuvanı yıkacakmışsınki
Boşversene sen kendi evine barkına keyfine bak
ailesine karşı koruyormuş işte canım.
zamanla dili daha çok çözülür belki.
ama şunu bil
bu tarz konularda erkeğin payı büyük, iş olması lazım erkekte.
eşim ailesine dedesine ve babasına laf söyleyemeyen biri onlara gidince ağzı bağlanıyor ama kayınvalideme söylüyor bazen beni koruyor
bakamıyorum ama canım sürekli laf söylüyorlar yanlarına çağırıyorlar bıktım bu insanlardan 20 yaşındayım ve bunları çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?