- Konu Sahibi yenigelinben
-
sanırım çocuğun yok.
şimdiden başla onları alıştırmaya, sen istediğin zaman git,ama abartma elbette gitmek zorundasın.
her gün çağırıyorlarsa ; işim var de, ertesı günü git.çağırmasalarda git.
bir daha ki sefer 2 sonra git. sonrakı sefer 3.sonrakı 4 .4 ten sonrası o tarz aıle için fazla olur. şimdilik bu zemını yap, ilerde haftada bir gidersin veya haftada 2.bebişin olunca en azından bu kadar streslı olmazsın.
ama alıştırman lazım, senı zor süreçler beklıyor..ama sonunda rahatlayacaksın.
alışılmayacak hiç bir durum yoktur bunu da bil.ılk baş gelen tepkılerı umursama, eşine gülerek anlat
aılenı sevıyorum de.erkekler ancak bu dılden anlar.bıraz kurnaz ol.
mecbursan 2.li oyna.
Kayınvalideyle tartışma sebebi ne? Yani kimbilir belki hata sizde de olabilir..
Bir de "onları ez, yerini bildir" gibi önerilerde bulunan arkadaşlar nasıl böyle gaz verebiliyorlar olayın iç yüzünü bilmeden?
canım kızcağızın tek istediği şey; kendı evının de olması ve bır yuvası olmasını bilmek ve hissetmek.kendı evınde takılmak istiyor kız.
hergün de gidilir mi yaa ?? oldu onların evıne yerleşsin.
kendı kızlarına değer verirler, elin kızlarına yapmadıklarını bırakmazlar.
Kayınvalideyle tartışma sebebi ne? Yani kimbilir belki hata sizde de olabilir..
Bir de "onları ez, yerini bildir" gibi önerilerde bulunan arkadaşlar nasıl böyle gaz verebiliyorlar olayın iç yüzünü bilmeden?
canım kızcağızın tek istediği şey; kendı evının de olması ve bır yuvası olmasını bilmek ve hissetmek.kendı evınde takılmak istiyor kız.
hergün de gidilir mi yaa ?? oldu onların evıne yerleşsin.
kendı kızlarına değer verirler, elin kızlarına yapmadıklarını bırakmazlar.
Yok canım tabii ki hergün gitmek zorunda değil istemediği bir yere bunu eşiyle halletmesi gerekiyor hani kayınvalideyle yüzgöz olacak bir durum değil diye düşünüyorum haksız mıyım :26:
nasıl ezdirmemeliyim mesela ne yapmalıyım eşimin yanında bana laf söylüyo ben hiçbir cevap vermiyorum
Yok canım tabii ki hergün gitmek zorunda değil istemediği bir yere bunu eşiyle halletmesi gerekiyor hani kayınvalideyle yüzgöz olacak bir durum değil diye düşünüyorum haksız mıyım :26:
bence suç eşinizde. eşinizin yanında size laf söylemesi terbiyesizlik. siz de aynnı yapsanız terbiyesiz olursunuz. böyle bi duruma eşiniz mdahale etmeli. aralarındaki ilişkiye göre ya ciddi bi şekilde uyarmalı anasını ya da bunu yapamıyorsa şaka yolla uğraşmayın karımla vs demeli. eşiniz bu tutumu sergilerse size ağzını açıp da bir şey diyemez bir dha. beylere çok iş düşüyor yani. siz kendinizi onların ayağına paspas da yapsanız nafile. eşinizin yanında değerli olduğunuzu anlamalılar ki size bir şey söylemeye, saygısızlık yapmaya cesaret edemesinler
olayın iç yüzü şu:ben hergün onlara gitmeyince herkesin suratı asılır bana söylediklerini bizimle ilgili eşimle paylaşırım sorun bu canım bana paylaşmamam için yapıyorlar beni rahat ezmek için
bence bu tarz konularda da siz geri çekilin. madem eşiniz olaya yani kavgaya karışmıyor. yumuşak mizaçlı biri belli ki. bence eşiniz desin onların yanında. her gün çıkma evden, ya da ne vbileyim ben bile anamı senin kadar görmüyorum, kıskandım valla hergün gelmene gerek yok canım falan desin. ya da konuşun eşinizle anlaşın, kocam hergün çıkma diyo anne ne yapayım oğlunun huyunu sen daha ii bilirsin falan deyin. ailevi ilişkilerde kimin tarafıysa o kişi öne atılmalı bence. yoksa sorun oluyo hakikaten. şimdi siz 2 gün gitmeseniz suratlar asılır ama eşiniz onların yanında haftada 1 geleceksin dese kimse gıkını çıkaramaz. o yüzden arkadaşım bu konularda arada kalıp da bunalacapğınız yere kocanızı ortaya atacaksınız:) bu işler böyle ne yazık ki:) strateji gerekiyo:) sanki savaş yapıyoruz ama mecburen...
sevgiler
canım doğru söylüyorsun ama, eşi bu tarz konularda suçu üzerine atılacak bir tip değil.
eşim pasiftir kimse kırılmasın diye çabalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?