• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide...

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:KK43: 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:KK43: :KK43:

bir arkadaş daha sormuş ama cevap alamamış
eşin önce "tamam kal, ben gelir alırım seni" demiş, sonra neden almadı?
kaynanan "niye gezdiriyorsun" demiş, ne haddine!
üzülme - ağlama diyemem, üzülürsün tabi, eşin kalbini kırmış
fakat ağaç yaşken eğilir
sakın sakın ödün verme
dışarı çıkmanı izne bağlama
eşin bir bireyse sen de bir bireysin, "mal" değilsin
kesin tavrını koyman şart, ama sert ama biraz yumuşak nasıl istersen, ama tavrını koy

kayınvalideni de sakın alıştırma
hergün gitme
yalnız gideceksen
haftada 1-2 en fazla yarım saat - 1 saat uğra, tüm günü onun evinde birlikte geçirme
yoksa
şimdi iyilik olsun, iyi olan ben olayım diye yaptığın bu durum
ileride görevin olur, hiç kurtulamazsın

ha bir de çalışmıyorsun anladığım kadarıyla
eşin harçlık mı veriyor?
eğer öyleyse bu gezmek olaylarında önüne getirebilirler, şimdiden onun da önünü kes!

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:KK43: 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:KK43: :KK43:
Suçlu eşin.Kimse değil.Öbürü cahil.Ağlamayı bırak tavrını al.

Eşinde hata var koskoca adam kimsenin dolduruşuna gelmemeli. Annenin babanın evine giderken de hesap sorulması da neymiş, o halde o da anasının evine sen kendi annenin evine ne kadar gidiyorsan o kadar gitsin. Taviz vermeyin sonra çok ezilirsiniz.

Kvne cevabini ver ve bir daha hic gitme. Bos ver. Uzuldum durumuna. Insan ailesine gitmeyecek de ne yapacak.

ağlayacak bişey yok.
kayınvalide de bi önceki çağda kalmış malesef.
sakince eşine anlatacaksın sen yanlış bişey yapmamışsın ki ister annene gidersin ister gezmeye gidersin.
kayınvalidene de "anne bir sorun mu" var dedin mi? dediysen o ne dedi?

eşinden özür dilemene gerek yoktu.yanlış yaptığın birşey yok.eşin annesine iki adım uzaklıktayken ve ilişkisini onlarla rahatlıkla sürdürüyorken;sen neden birkaç saat ailenle birlikte vakit geçiremeyesin,evde yada dışarıda?
sakın zayıf kalma ve haklı olmanın gücüyle dik dur.bunu sağlayamazsan; kayınvalidenin gazına gelen eşin seni böyle üzmeyi sürdürür

Bir kere taviz verirsen ardını arkasını alamazsın. Dik dur ve kararlı olduğunu göster sana müdahele edilmesine izin verme. Eşinle de gereken konuşmayı yap ben sana bilgisini verdim bana tamam deyip eve döndüğümde bu şekilde davranamazsın. Ben aileme istediğim zaman gidemeyeceksem senin ailene de her gün gitmem olur biter de net ol. :KK14:

Eşiniz gelecekmiş sizi almaya öyle demiş nede gelmedi? neden sizi tek başına evde bekliyor anlamadım sen orada yemişsin yemeğini annen eşini de çağırıp sen de burada ye yemeğini öyle gidin evinize demedi mi eşiniz size laf dedi mi ya da o mu söyledi annem böyle diyor diye eğer kendi annem böyle dedi diyorsa siz de anlatsaydınız ben senden izin aldım diye kardeşim geldi biliyorsun diye yani ortada eşinizin söylediği bir söz yok. Neden surat asıyor anlamadım. Boşverinn

Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana:( 5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen:( :(
Cnm bende aole apartmanında oturuyorum.çok zor.ben zaman evden cıksam kv dem eşimi arayıp nereye gidiyor diye soruyormus.esımde ben biliyorum sorun yok diyormuş.onlarda hamile ya bırseymı oldu ondan merak ediyoruz diyorlarmış.ama esım sorun olsa zaten sana gelir evden çıkmaz dıyıp çenesini kapıyormus kv denin.burada eşinin tavrı önemli yoksa kv de tepene çıkar.

ben hiç anlamıyorum böyle şeyleri banada kayınvalidemle kayınpederim sen evlendim ailen kapının dışında kaldı artık biz ne dersek o demişlerdi vallaha bir ortalığı ayağa kaldırdım bağardım ağladım fırladım ordan dışarı tabii o arada sinirden baygınlık geçirdim eşim korkmuş atmış arabaya b eni hastahane yolunda oda ağlıyor kendime geldim dedim anneme sür senide parçalamıyım gittik anneme ailem gerekli konuşmayı yaptı o oldu sadece eşime haberdar ederim gittiğim yer için izin alma gibi bir durum olamaz ve evimize kimin geleceği ve bizim kime gideceğimiz evin hanımı ben olduğumdan ve çalışıp her zaman musait olmadığımdan benden geçer iyiki başta ayaklanmışım yoksa bende bu durumlara çok düşer ağlardım herhalde.

Burda kayinvaliden zerre hakli deyil.
Hem esini doldurmus ustune salmis.
Sen gene gidip alttan almissin.
Daha kayinvaliden sana cok eder edecegini.
Suc sende.

Cnm bende aole apartmanında oturuyorum.çok zor.ben zaman evden cıksam kv dem eşimi arayıp nereye gidiyor diye soruyormus.esımde ben biliyorum sorun yok diyormuş.onlarda hamile ya bırseymı oldu ondan merak ediyoruz diyorlarmış.ama esım sorun olsa zaten sana gelir evden çıkmaz dıyıp çenesini kapıyormus kv denin.burada eşinin tavrı önemli yoksa kv de tepene çıkar.

eminim hamile oldugun icin merak ediyorlardir.
seni cok merak etseler seni aramalari lazim.
Yavrum birseye ihtiyacnin varmi? nereye gidiceksen seni goturup birakalim desinler o zaman.
Hey Allahim yaa.

eminim hamile oldugun icin merak ediyorlardir.
seni cok merak etseler seni aramalari lazim.
Yavrum birseye ihtiyacnin varmi? nereye gidiceksen seni goturup birakalim desinler o zaman.
Hey Allahim yaa.
Her yere benim ailem götürüyor.ailemin maddi durumu iyi degil evleri kira ona ragmen taksi paramı muayne paramı hep annem babam veriyor.eşimin aılesınınde daireleri dükkanları var kirada emekli maaşları tarlaları var ekılıp biçilen.ama su bebek için 1 kuruş harcamamıslardır.insanın gönlü zengin olmalı.

Her yere benim ailem götürüyor.ailemin maddi durumu iyi degil evleri kira ona ragmen taksi paramı muayne paramı hep annem babam veriyor.eşimin aılesınınde daireleri dükkanları var kirada emekli maaşları tarlaları var ekılıp biçilen.ama su bebek için 1 kuruş harcamamıslardır.insanın gönlü zengin olmalı.
Aynen,

ama esine sorsan dogruyu bildigi halde soyleyemez.
Annemler seni cok seviyor der :)

Hem ağlayarak hemde bugün kvye giderek hata etmişsin.
Babanın evine istediğin zaman gidersin başka yerede.
Yeni gelinler evde hapismiymiş?
Mesafe koyun biraz ki söz hakkı olduğunu düşünmesin.

Aman boşver kayınvalideyi, konuşur konuşur susar. Sen yabancının evine mi gitmişsin. Öz annen ve babanın evine gitmişsin. Eşinin de haberi var. Onane. Hiç kafana takmada, ağlama da. Sen evlenmişsin. Eşinle bir yuva kurmuşsun, ev olmuşsunuz. Kaynanan da olsa, annen de olsa evinin içine karıştırmayacaksın. Kaynanan seni çekemediği için öyle konuşmuş. Evinin içine karıştırmayın şu aileleri.

Bir de kaynananla çok yüz göz olma. Aranıza çizgi çek. Karşı dairende oturuyormuş, çok gidip gelme. Aranıza her zaman resmiyet dök. Sırf birilerine yaranacağım diye de kendinden ödün verme. Kendin ol. İçinden nasıl geçiyorsa da öyle yap. Kimseye de yaranamazsın kardeşim.

Annenizin evine giderken izin alip,kardesinizle biraz zaman gecirdiniz diye ezilip buzulup aglarsaniz boyle tepenize cikarlar..Esiniz sizden anne olacagini dusunup sizi hamile birakabiliyorsa nereye gidip ne kadar kalacaginiza karar verecek yasta oldugunuzu bilmeli ..
O kaynana da konusmazsa konusmasin,cehenneme konussun ,sanki suc islemis gibi ezilip buzulmeyin Allah askina ,esir misiniz ???

Sen eşine söylemişsin nerde olduğunu , ne yapacağını başka hiç kimseye bu konuda laf düşmez .
Ben burda daha çok erkekleri suçluyorum .
Eşinin dolduruşa gelmemesi 'anne benim haberim var , sen bu konuları kafana takma ' diyebilmesi gerek .

Ya ben izin almak nedir bilmiyorum biri bana buNu aciklayabilir mi?Ne cehenneme gideceksem kendim giderim,geCe yarisi da olsa evime tek gelirim ,haber veririm ama izin almam hic kimseden ben hatali miyim ?

Back
X