- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
kıskanmış kaynanan..hiç aldırış etme..annene 1 gidiyorsan bundan sonra 2 kez git...Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
Eşimin haksız yere surat astığı zamanlardaki taktiğim: Hiçbir şey olmamış gibi gayet normal davranır, neşeli neşeli konuşurum, Türk kahvesini çok sever kahve yapıp getiririm. O da unutup gider.Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
Canimcim hayat o kadar kisaki. Ben sadece sunu demek istiyorum deveye diken insana ... yaranir. Hic ugrasma sende madem seninle konusmuyor sende onunla konusma. Esinin gonlunu hos tut yeter. Nasilsa kv sana yanasir mecbur..sevgiler ve lutfen cok takilip kendini bunaltmaKizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
Yeni gelin olunca ne oluyormuş onu doğuran anasının evine gidince kötü yola mı gidiyor sanki ben 1.5 aylık evliyken kuzenimin düğününe gittim başka bir şehire kv eşime ve bana trip attı haber vermiyorsun uz diye dedim hiç kimseyi ilgilendirmez haber vermem de asla ben eşimle evlendim kv veya kp ile evlenmedim şimdide tatile gideriz veya ailemin yanına falan haber vermem kendini ezdirme nasıl alisirirsan öyle gider unutma kv nin evine gitmissin ve surat asmış gitme bi daha bakayım nasıl peşinden koşacakKizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
böyle yaparak senin üzerinde otorite kurmak istiyor. Onun sözünden çıkma o ne derse onu yap. Çok benzerlerini yaşadım. Ama asla aglamadım aksine tepki gösterdim. Şimdi karışmayı bırak ne yaptığımdan haberi olmuyor. Çünkü anlatmıyorum hiçbişey. Kızdığında belli et ki bir daha aynı şeyi yapamasın. Eşine de asla annesini kötüleme. Tatlı dille isteklerini anlat. Sana ancak ozaman hak verir. Kızgınlık la anlatırsan haklıyken haksız duruma düsersin.Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()
ailen konusunda taviz verme.. diklik yap demiyorum, kavga da etme, ama kaynananin bilecegi sey degil o, herkes haddini bilsin.. simdi korkup gitmeyeceksin, arkasi kesilmeyecek baska seylere de kota koymaya kalkacak.. saygisizlik etmeden net ol.. bir de ailene gidince de huzursuz olma, git keyfini cikar.. esinle de kavga etmeden, guzelce anlat, tartisip itekleme kendinden..Kizlar mrb lutfen bi akil verin bana5 aylik evliyim kayinvalidem karsi dairemde oturuyo dun doktor randevum vardi esim yogun calistigi icin gelemedi benle bende kiz kardesimle gittim neyse hastane isimizi hallettik annem eve gitme yemek hazirladm ye oyle git dedi esimi aradim haber verdim tmm kal ben gelir alirm seni dedi anlastik bu arada kiz kardesim baska bi sehirde yasiyo bi haftaligina geldi illa oturalm cay icelm yemek yiyelm yarin gidicem zaten dedi falan kiyamadm onada yemegi yedk cay icmeden kalktm geldm eve iceriye girdim esimin surati bes karis kaynanam niye gezdiriyosun niye gidiyo yeni gelin otursun evinde bilmem ne diye doldurmus etms agladim sabaha kadar uyku girmedi gozume ardimdan seni dolduruyo bidaha o eve ayak basmam dedim ama uzatmayim diye sabah islerimi yapip gittim kaynanama konusmuyor bile benle surat yapiyor bide napmam lazim benim bilemedim nasil bi insan bu!! Insan babasinin evine gidincedemi hata yapmis oluyo aklim ermedi napcagimi bilmiyorm esimle hic kavga bile etmezken dun oyle sert konustuki benle agladm ozur diledi ama kalbim parcalandi resmen
![]()
![]()