Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilginç.. yani direnin o zaman.

İşte Anne ya . Domuz olsa sırtını sıvazlayın demişler ya o yuzden allttan almaya calısıyoruz. Bide suan faız oranları çok yuksek bılıyorsunuz. 1 kaç ay sonra eşimi ıkna etmeye çalışıcam

Ondan hıcbırsey ıstemıyoruz kı sadece rızasını ıstedık oda olmuyor ıste naparsak yapalım olmuyor.

bundan 4 ay once kustuk hıc goruşmuyorduk geldı yanımıza ozur dıledı ama yıne aynı ıste

hazır annesi bunları yapmışken,eşinizi daha çabuk ikna edersiniz gibi geliyor bana.elinizde ki parayı evin peşinatına yatırınca,çekeceğiniz kredi daha az olacaktır.bütün bankalarla görüşün en az faizle hangi banka veriyor bilmiyorum ama,benim eşim şu an araştırıyor.bizim oğlanın kirası 1200,ev 1+1 ,,bu paranın üstüne biraz daha koyarak,kredisini ödeyeceğiz.yani bize böylesi mantıklı geliyor.

Kvdenizin huyu degismez siz bu kadinla ayni evde nasil 1 yil dayandiniz 1 gün bile durmazdim
neler çektım bir bilsenız çok şkr kurtuldum ama evınden eşim bazen iş seyahatı ıcın 1 aylıgına gıder başka sehre ozamn bıle asla onun evıne gıtmıyorum. Kedileri bahane edip evden başka bıyerde kalmıyorum

bizde aylık en fazla 1500 tl verebılırız. Benım maaşıma pek guvenmek ıstemıyorum. Hamile falan kalmayı dusunmuyorum ama olursa ödemekte zorlanmayalım dıye. 1 ay once arastırmıştım giriş kat 2+1 ler 120 milyar dı. 20 tl peşinat versek 100 mlyra kredı çeksek 180 milyar olur heralde faızle
Bugun eşime tekrar bu konuyu hatırlatcam ayyy inşallah kabul eder ya :):)

uzak durun bence
maaşınızı falan da vermeyın ne musanebet
ac degıller acıkta degıller

Kaynananin gozunu toprak doyursun. Boyle beddua mi olur evlada. Para verseydin el ustunde tutardi tabi. Paragoz kadin.

Verme tabi. Biriktir evini al. O cemkirmesiyle dursun.

Emlakçılık kursuna yazılmış 2 haftadır ona gıdıp gelıyor tam bı para manyagı
Hahhahaa yakında size bu değil,bu hiç değil,bu olmaz beni anlamıyorsunuz demeye başlarsa hiç şaşmam (şu meşhur adam gibi ) Allahım size sabır versin.Kp yok mu?

Kaynananin gozunu toprak doyursun. Boyle beddua mi olur evlada. Para verseydin el ustunde tutardi tabi. Paragoz kadin.

Verme tabi. Biriktir evini al. O cemkirmesiyle dursun.
Eşimde dun öyle demiş sana paramı versem cancıger olursun demış. Oda beddua etmiş işte tekrar. Allah ıslat etsın. biz elimizden gelenı yaptığımızı dusunuyorum. Olmuya napalım kendısı bılır evladını kaybeder

Hahhahaa yakında size bu değil,bu hiç değil,bu olmaz beni anlamıyorsunuz demeye başlarsa hiç şaşmam (şu meşhur adam gibi ) Allahım size sabır versin.Kp yok mu?
Varda pısırık bize hep dıo sız haklısınızda ıste annenızın huyu bu . Yanında bızı haklı bulsa varya kv dem kp rımı öldürür

Eğer bir gün gökten kemik yağarsa parayı koşa koşa kaynanaya verin.

Bir de merak ettim o yumurtayı kedi mi düşürdü siz mi

Eğer bir gün gökten kemik yağarsa parayı koşa koşa kaynanaya verin.

Bir de merak ettim o yumurtayı kedi mi düşürdü siz mi
Kedi Marketten gelınce yumurtayı bangoya koymustum wc gırıp gelene kadar yere atmıs

Varda pısırık bize hep dıo sız haklısınızda ıste annenızın huyu bu . Yanında bızı haklı bulsa varya kv dem kp rımı öldürür
Enemm tam şeytan herkesi sindirmiş hiç kafanıza takıp kendinizi eşinizde aynı fikirde sizle Allah yuvanızda huzur dirlik versin.Kv konuşur konuşur susar hiç dinleme hattta muhattap olma çılgın gadın ya

ne biçim anne bu ya, çocuğana beddua etmeye nasıl dili gidiyo ona bişey olsa ilk üzülen o olmucakmı. siz söylemişmiydiniz eşinin maaşını hatcamayıop biriktirdiğinizi. bize para yetmiyo onuda harcıyoruz artık ev işi yattı diyin

Enemm tam şeytan herkesi sindirmiş hiç kafanıza takıp kendinizi eşinizde aynı fikirde sizle Allah yuvanızda huzur dirlik versin.Kv konuşur konuşur susar hiç dinleme hattta muhattap olma çılgın gadın ya
zaten takmıyorumda çok bela okuyunca ınsan ıster ıstemez çekınıyoor geçenlerde küçük kaynım kaza yaptı arabdaa 7000 tl hasar çıktı . Bence bıze ettiği belalar tersıne dondu. Ogun boyle dıyesım geldı ama kavga olmasın dıye demedım valla. Kndısıde hıc demıyor bız naptıkta basımıza bu geldı dıye...

siz aşırı alttan alıyorsunuz o yüzden böyle delirmiş. yanlış yapıyorsunuz evet. bir haddini bildirin bakalım böyle dişlerini gösterecek mi del ikadın. eşine de üzüldüm annesi öyle deyince nasıl üzgün gelmiş ama bu kadar da olmaz yani para vermedi diye evladına bela okur mu insan. sizin günahınızı alıyor hiç üzülmeyin, ve çok ciddi tavır koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…