Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bari yapma. Hayatınızı idame ettirin ve kimseyle kese birliği yapmayın. Hayatının hatası olur.

Sen bari yapma. Hayatınızı idame ettirin ve kimseyle kese birliği yapmayın. Hayatının hatası olur.
Kese birliği yapmayı dusunmuyorum zaten de benım düşündüğüm günah olur mu dıye Ama arkadaşlar baya içimi rahattı bu konuda

Kese birliği yapmayı dusunmuyorum zaten de benım düşündüğüm günah olur mu dıye Ama arkadaşlar baya içimi rahattı bu konuda

Hiç bir dinde hiç bir inançta öyle birşey yok. Anne baba aç, açıkta kalır, hasta olur, ihtiyacı olur, işte o zaman onlara bakmaya mecburuz. Fakat birikiminize karışmasını, durumu iyi olduğu halde para talep etmesini hiç bir şeye dayandıramaz.

bu anne babalar neden bu kadar müdahaleci ya.
sanki sizin aklınız fikriniz yok siz paranızı idare edemeyeceksiniz.
unutmayın bunu kabul ederseniz başka konularda arkası gelir.
fırsat vermeyin.

ortada bi günah varsa, kv sizden daha çok günaha giriyo zaten beddua ederek. bu kadar takılıyosan bi hocaya falan sor bence. sizin kendi kazandığınız para ne günahı olcak

bu anne babalar neden bu kadar müdahaleci ya.
sanki sizin aklınız fikriniz yok siz paranızı idare edemeyeceksiniz.
unutmayın bunu kabul ederseniz başka konularda arkası gelir.
fırsat vermeyin.
Asla böyle bır sey dusunmuyorum.
Ona bız secenek sunmuştuk bılıyormusn. Bize ev al demısstık bız sana borcunu her ay ödeyelım istersen uzerıne faız koy bankaya borclancağımıza sana verelım yok olmaz dedı çıktı. Arsaya taktı kafayı kendısı lojmanda kalıyor bedavaya evıde guzel ben kendı evıme çıkcam dıye kıskanıyor

ortada bi günah varsa, kv sizden daha çok günaha giriyo zaten beddua ederek. bu kadar takılıyosan bi hocaya falan sor bence. sizin kendi kazandığınız para ne günahı olcak
Bunu dün düşündüm asıl komık olan ne biliyormusun. Kayınpederim imam

aman canım ya ailelerle bu tür diyaloglara hiç girmeyin.
valla aynı eşimin kafası evlendik evleneli ne zaman ev alma mevzusu açılsa (benim baba kendi çapında küçük bir müteahhit) eşim sürekli der babandan alalım evi bankaya öder gibi ona ödeyelim diye.
babam da olmaz diyo toplu para gibi olmaz o benim işimi görmez diyo.
bence gereksiz muhabbetler ya. ağız eğmeye gerek yok.

Aynen

Kadin insanligini kaybetmis
Böyle kadina Anne felan demem ben , ve kurus vermem pislik Kadin...

Sizde baska markete gidin , neden hala oraya gidiyosunuzki

Bunu dün düşündüm asıl komık olan ne biliyormusun. Kayınpederim imam
boşuna dememişler en çok hacıdan hocadan kork diye :) tatlım bendede var bi tane 4 yıldır beraber oturuyorum yaza taşınıcam artık çekemiyorum allah sabır versin merak etme bişey olmaz olsaydı benim eşime olurdu demediği kalmıyo eve gelemez arabanın altında kalır inşallah diyo ben eskiden senin gibi korkardım anne bedduası tutar filan diye ama yok öle bişey haklı yere edilen beddua tutar bence gerisi laf-ı güzaf

canım sen ve eşin niye bunu bu kadar çekiyorsunuz
her söylediğini alttan alıyorsunuz ki
söylediği şeylerin insafla alakası yok surat yapıyorsa sen ona daha beter surat yap
zaten aldığınız şeyin parasını ödüyormuşsunuz niye onun marketinden alış veriş yapıyorsun ben olsam gider göstere göstere diğer marketin poşeti elimde geçerim sen istemişsin buraya gelmememizi derim
terbiyesiz paracı kadın
bu kadar ezilmeyin yahu

Zamanında dedıklerının aynısını yaptım. 1 sene hıç konuşmadım. Eşimin ailesi bu sefer onu uzgun gorunce bu sefer gıdıp barışmak gerekıyor. Ozamada sankı ben sucluymusum gıbı uzerıme gelıyor. Bu sefer öyle olmasın diye aynı mahalledeyız elalem konuşmasın dıye sabredıyorz ama tukendı sanırım bızım sabırlar...

Şimdiye kadar hiçbi işimiz ters gtmedı hep ıyıye gitti butun akrabalr hayretle bakarlar bıze cnku bundan 2 sene once kv den kurtulcam dıye 1 tek esyalarımzla sokakta kalmıştık. Şimdi ise arabamız motorumuz kenarda paramız var. haftada 1 gun mutlaka dışarı çıkıp dışarda yerız. Bide kv demı görsen sankı 1000 yıl yaşıcakmıs gıbı 1 gun o marketı kapatıpta gezmeye gtmez. Kıyafet almaz bit pazarından gıyınır. Hatta gecen bitten aldığı 2 kıyafetı yıkayıp göndermış direk geri gönderdım bunlar bana olmaz dıye

adam kvnin baskısı altındaymış zaten, sorarsan büyük günaha giriyosunuz cehennemliksinşz falan diyebilir. en iyisi kvnin haberi olmadan sor
eşimin ailesi full imam zaten dayılrına sordum ikiside dayanabildiğiniz kadar dayanın dedı :) Şuan onu yapıyoruz baktı dayanamıyoruz ipler kopcak zaten

Benımde içimden karşısına geçip bunları söylemek gelıyor Keşke onun kadar saygısız olsamda desem

Şu büyüklerin bu kadar anlayışsız olmasını anlamıyorum. Biz mi çok gün gördük çok okuduk ondan mı böyle anlayışlı olduk? 1 ay uykusuz kalıp gece gündüz çalışan sizsiniz parayı ister yersiniz ister biriktirirsiniz. Vicdan yapıpta sonradan pişman olmayın kadının paraya ihtiyacı yok size ihtiyacı yok. Boşuna vicdan yapmayın

Sanırım en doğrusu bu bgun bakalım tanıdıgım bı hoca var onada durumu anlatıcam. İçim rahat olsun eger konusmucaksakta. Kendı annem okdr ıyıkı ne etlıye karışır ne sutluye ona bu durumlardan asla bahsetmem üzülmesin dıye canım annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…