- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Butun evlatlarına hatta kocasına bıle boyle davranır. Sen bıze boyle boyle yapıosun denıldıgınde ben s*çtım sızı dıyor
Ne dersek dıyelım asla onun haksız oldugunu ıkna edemeyız. Bağırıp çıkar ertesı gun yataklara duser.
ben ona bunlarıda soyledım benım emegımı otekı gelınlerın hazır koncak dedım o sızın hakkınızı yemem dıyor ama tabı yemem ölse gıtse kım dıcem helcin10nun parasıyla yapıldı dıyeSende safmisin bacim senin altinla arsa alsin o vefat edincede 3 ogluna miras kalacak olan senin altinina oldu.ayni hattayi birdaha yapma. Yarin öbür gpn colul cocugun olcal belki calisamican evini bir an önce al
Ozmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden3 arsa yaptı diyorsun da hepsi aynı değerde mi, sen kendin alamıyo muydun da altınları verdin, saf bu gelinler bacım
Ay napım arsayı kafamı sokcak bır evım olsun yeter banaBu numaradan yataklara düşme olayı benim kayınvalidede de var.
Neyse ki kimsenin umursamadığını görünce çabuk iyileşiyor :))
Siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin.
Boşverin arsa sevdasını...
Iste o yüzden evini al borcunu öde. O sizi kulanmaya calisiyorben ona bunlarıda soyledım benım emegımı otekı gelınlerın hazır koncak dedım o sızın hakkınızı yemem dıyor ama tabı yemem ölse gıtse kım dıcem helcin10nun parasıyla yapıldı dıye
Hepsı aynı değerde değil sözde sizin dediği arsa suan en pahalı ama bıze vermez 3 unude satıp bır arsa alıcam ev dıkıcem 4 katlı dıo . aynı bınada oturcaz dıo ama ben haytta oturmam çnku geçimsiz kaynanamOzmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden
Eşin birsey demedi mi iste ben herzamsn diyorum evlendinmi evin ayri olacak okulunu bitirip öyle evlencektin esinleOzmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden
Krediyle almak pek ıstemıyoruzIste o yüzden evini al borcunu öde. O sizi kulanmaya calisiyor
Ben sırf benden para istemesinler diye 160bin kredi cekip 270bin.borclandim. ama istemiyolar mi yine istiyolar. Bizde borcumuz var diyip kestirip atiyoruz.Tek borçlancağımız konu ev ama kredı alıpta ev almak ıstemıyorum
1 hata yapıp evlendık ve bu hatamı 1 yıl boyunca ödedımEşin birsey demedi mi iste ben herzamsn diyorum evlendinmi evin ayri olacak okulunu bitirip öyle evlencektin esinle
Ay napım arsayı kafamı sokcak bır evım olsun yeter bana
Ozmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden
Kira ödüyörsun ama o kirayida evine yatirabilirsin.. faiz ödemek istemiyorssn o ayri.kvden sizi rahat birakmaz . Neden hala görüstügünüzü bile anlamis degilimKrediyle almak pek ıstemıyoruz3 yıl bu şekil biriktirmeye devam edersek hazır olcak zaten ev paramız. Allahım nasıp ederse.
Sana onca şey cektirdi niye ayri eve cikmak istemedi...1 hata yapıp evlendık ve bu hatamı 1 yıl boyunca ödedımEşim okudugu için ses çıkaramadı . Zaten ayrı eve bıle çıkmayalım dedıde ben ozaman boşanırım senden dedım evden ç.ıktım gittim yolda yakaladı benı tamam ayrılalım onların evınden demıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?