Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sırf benden para istemesinler diye 160bin kredi cekip 270bin.borclandim. ama istemiyolar mi yine istiyolar. Bizde borcumuz var diyip kestirip atiyoruz.
en ıyısını yapmıssınız suan peşinatımda var ama dedıgım gıbı pek kredıden yana degılım

Görüşmüyoruz kı sadece her aksam eve geçerken marketleırne gıdıp alcagımı alıyorum o ordaysa goruyoruz okadar
Anlamıyor hatasını bu sefer neden benı evıne çağırmıyor falan dıodu 1 hafta once bu haftada paramıza taktı .s

ne kaynanalar var,benim gelin okusa buraları...
şaka bir yana,bence vermeyin paranızı.krediye girip bir an önce ev almaya bakın.3 yıl biriktireceğiz,para hazır olacak diyorsunuz ya,o evlerin değeri de 3 yıl içinde artacak,3 yıl sonra yine paranız yetmeyecek.

kendimizden biliyorum.oğlum evlenmeden 1 yıl önce ona ev alalım dedik.gönlümüze göre ev bulamadık.sonra düğüne yakın alırız diye,parayı beklettik,düğün zamanı gelip çattığında,ev fiyatları 2 kat artmıştı.beğenmediğimiz evleri bile alamadık,paramızla.şimdi mecbur kiralık bir yer bulduk.oturuyorlar ama krediye ödenecek parayı,kiralarına veriyoruz.bu yüzden ,bir an önce evlerini alıp,kira ödeyeceğimiz parayı,kredilerine vererek evlerini alacağız.
istanbulda gayrimenkul fiyatları,günden güne artıyor.bu yüzden,para birirktirerek ev almak biraz hayal oluyor.

çok haklısınız zaten çok az görüşüyordum sanırım artık onuda kesıcem bakalım bana 1 laf demesını beklıyorum eger bana gelme marketıme derse o zaman gıderım bır dahada gelmem zaten suan ne derse oğluna soyluyor bana sadece surat asıyor.

Marketmi yok memlekete baskasina git...

Her şeyin parasını veriyorsanız kadın neden "gelmeyin açlıktan ölün" dedi?
Herkesin hesabı kendine, kazancı kendine. Bu ne hüküm sürme sevdası anlayamıyorum.
Allah bunları ıslah etsin.

hatasını bal gibi anlıyordur o..ama işine gelmiyordur..şimdi size diş geçirme safhasında olduğuiçin her yol ona mübah geliyor..cevap verme zahmetinde bile bulunmayın..ben olsam bir an önce o muhitten uzak bir yere taşınırdım..taşındım da keçiörenden taa sincana taşındım ulaşamayınca peşimizi bıraktılar çok şükür

Çok guzel soyluyorsnuz ama benım eşim daha askere gıtmedı tecilli suan 2020 ye kadar kenarda peşinatımızda var bı ara ev almaya nıyetlendık ama ona taş koydu. Ev alırsanız redderım sızı dedı hatta butun aıle araya gırdı ama vazgeçiremedık. Eğer taşınırsanız benım evıme gelmessınız dıyor. Ama bakalım şu kredı faızlerı şuan çok yuksek bıraz dussun kocama bıkez daha ikna etmeye çalışayım zaten annesı bızımle bağlarını kopardı.

Her şeyin parasını veriyorsanız kadın neden "gelmeyin açlıktan ölün" dedi?
Herkesin hesabı kendine, kazancı kendine. Bu ne hüküm sürme sevdası anlayamıyorum.
Allah bunları ıslah etsin.
İşte ben sıze beddua edıyorum. Elden ayaktan düşün açlıktan ölun dıyor.

Benim kvdem benden bir düğün icin kücük altın istedi takmak için yarım altınım var sadece dedi
Bende verdim cunki bana adan z hersey yaptilar ve bana yarim altin geri verdi düsün. Istemem dedim birdaha istersem yüzüm olsun dedi. Ben ona bir versem o bana 2 geri veriyor. O yüzden sizin kv yaptigi cok sacma insan cocugunun parasina gözmü koyar... bir ev alin kendinizi kurtarin der. Onun istedigi sizi kafaniza göre oynatmak baska birsey degil.

şuan çalıştığım yer evımın çok yakınında onlarda aynı mahallede bakalım şu faızler dussun eşimi ikna etmeye çalışayım ev konusunda ama çok uzaga tasınamam

İşte ben sıze beddua edıyorum. Elden ayaktan düşün açlıktan ölun dıyor.
çok komik ya.
Siz iyilik olsun diye onun marketine gidiyorsunuz; o da sanki beleş veriyor gibi..
Senin yerinde olsam ayak basmazdım.

çok komik ya.
Siz iyilik olsun diye onun marketine gidiyorsunuz; o da sanki beleş veriyor gibi..
Senin yerinde olsam ayak basmazdım.
Haklısnızda eşimde dıyor son raddeye kadar bız alttan alalım eger devam ederse söz gidelim demicem diyor. Zaten ben fazla muhattap olmam kendısıyle o yuzden kendı aralarında hallederse halletsınler konu bana sıçrarsa ok yaydan çıkar zaten

Senin esindede iş yok ne demek ev alirsaniz evime gelenezsin iyi iste ohh ztn gelmeye niytim yok deseydiniz
Cok sacma.3 yil sonrada aynisini diyecek size? Bir an önce al evini burdaki yazan bayan hakli evlerin fiyati artiyor. Şu an kiradasin ztn yani ayri evdesin.kira ödeyince dert olmuyorda kvde ev alinca mi dert oluyor... niye dinliyorsunuz ki bu kadini.

Biz araba aldık dıye arabayla kaza yapın bıle dedı .s
Ne guzel kv dnız var kıymetını bılın.

Biz bu beddua olayına takılmışız milletçe ya. Köpeğin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı. Ne dini Ne manevi hiçbir şekilde ciddiye almayın. O arsaları annesine versin o zaman. Siz işinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…