Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anne ayrı kaynana çok ayrı malesef görüşmek istemiyosa görüşmesin kaynanan su akar yolunu bulur. Siz geleceğinizi ona vermek zorunda değilsiniz. Eşinde senden yana ne güzel işte fırsat bence bu görüşmeyin olur biter

Cnm maşallah nasıl biriktiriyorsunuz
1500 tl ıle nasıl geciniyorsun çocuk varmi

Cnm maşallah nasıl biriktiriyorsunuz
1500 tl ıle nasıl geciniyorsun çocuk varmi
2 kedım var sadece yemek falan pek yemıyoruz zaten kirada şuan 700 tl 50tl su 50 tl elektrık gelıyor doğalgz 140fln geri kalan parayıda yiyoz işte kıyafet falan filan

2 kedım var sadece yemek falan pek yemıyoruz zaten kirada şuan 700 tl 50tl su 50 tl elektrık gelıyor doğalgz 140fln geri kalan parayıda yiyoz işte kıyafet falan filan

Vallahı bravo
Kiranda yüksek 1000tl gidiyor
500 ile hem gıda hem giyim yol parası fln da varsa nasıl oluyor

Bizim gelir 3350
Kira 300 ama bir krs biriktiremiyoruz
Ama benim çocuk var dersane fln

Vallahı bravo

Bizim gelir 3350
bi yazın girişinde bide kışın girişinde alırız kıyafetlerımızı ayakkabıya cantaya pek merakım yok. İşyerım evımın yanı yol masrafı yok. Eşiminde yol parasını alıyor maaştan ayrı :) Gıda da dediğim gibi 6.30 gibi ben çıkıyorum o saatten sonra yemek yemeyelım dıye karnımızı doyurupta gelırız eve ıkımızde bi c.tesı ve pazar evde yemek yaparım :)
Allah yardımcımız oluyor işte ınanmassın bazen benım maaşımdan bile kenarı attıgımız oluyyoorr Onlarıda kedılere mama falan alıyrum işte.

Vallahı bravo

Bizim gelir 3350
300 lira kira nerdeymiş ya hemen taşınayım :) bizimki 1400 tl. Ağlayasım geldi

Sizin paranozla size arsamı alcakmış ne iyi kanınmış siz zaten para biriktiriyormuşsunuz kendiniz alırsınız inş. Ona niye verceksinizki

Sizin paranozla size arsamı alcakmış ne iyi kanınmış siz zaten para biriktiriyormuşsunuz kendiniz alırsınız inş. Ona niye verceksinizki
Tapusu bızım üstümüze olsa yıne amennah kendı ustune olcak Allah koruusn yarın bı gun olse kendı paramla aldığım arsayı diğer kardeşleride alıcak var mı öyle dava.

300 lira kira nerdeymiş ya hemen taşınayım :) bizimki 1400 tl. Ağlayasım geldi
1400 mu ay fenalık geldı kredı çekıp ev alsanıza üstüne bıraz daha koyun. 700 verırıken bile ellerım titriyor

Benım ev güzelde çok buuyuk yaaaa 3 oda 1 salon 2 odayı kullamıyorum hiçç :)
:) bizimkide 3+1 de eşya çok bide sözde 5 yıllık bina çökmek üzere su çekiyor apatman devamlı... ev sahibim sen çık 1500 e kiracı bulmazsam adam değilim diyo binaın altında kalacak haberi yok

unutmuyorum canımda işte boyle sınırımı bozuyo bu kv 'dem

:) bizimkide 3+1 de eşya çok bide sözde 5 yıllık bina çökmek üzere su çekiyor apatman devamlı... ev sahibim sen çık 1500 e kiracı bulmazsam adam değilim diyo binaın altında kalacak haberi yok
ay kız güldürdü benı Allah ıyilıgını versın

unutmuyorum canımda işte boyle sınırımı bozuyo bu kv 'dem
Ben görüşmüyorum 2.5 yıl oldu görüşmedim kv ile... geçenlerde annem ameliyat oldu hastaneye gelmiş haberimiz yoktu orda bile yüzyüze gelmedik... 1 sefer yüz verirsem fazlasını isteyecek birisi çünkü

aynı benimki ya benimkide bide çok cimri bıktım ben artık sallamıyorum sende sallama tatlım ne kadar kafaya taksan boş yaş kemale ermiş ama akıl ermemiş işte bu yaştan sonra değişmez bunlar allah bize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…