• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım en doğrusu bu bgun bakalım tanıdıgım bı hoca var onada durumu anlatıcam. İçim rahat olsun eger konusmucaksakta. Kendı annem okdr ıyıkı ne etlıye karışır ne sutluye ona bu durumlardan asla bahsetmem üzülmesin dıye canım annem :KK43:

Anne ayrı kaynana çok ayrı malesef :( görüşmek istemiyosa görüşmesin kaynanan su akar yolunu bulur. Siz geleceğinizi ona vermek zorunda değilsiniz. Eşinde senden yana ne güzel işte fırsat bence bu :D görüşmeyin olur biter

Kızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.

Biliyorsunuz ben kaçarak evlendım. Evlendiğimizde kayınvalidemle kaldık 1 yıl anlaşamayınca onların evınden çıkıp gitmiştik. Tek ben çalışıyordum eşim okuyordu. 1sene sonra eşim okulu btırınce işe başladı. İkimizde çalıştığımız halde eve ilk zamanlar 2000 tl giriyordu. Şimdi Allaha şükür durumumuz ıyıye gtti . Şuan eve 4000 tl maaş giriyor.
Sorun şu kayınvalidem gecen eşime artık maaşlarınız zamlandığına göre maaşını bana ver arsa yapalım siz Helcin10'nun aldığı 1500 tl yle geçinin demiş. Ki şuan eşimin maaşını direk kenarı atıp benım maaşımla geçiniyoruz.
Eşimde haklı olarak anne şuan bız ev parası bırıktırıyoruz, zaten senın arsan var 3 tane daha ne arsası kaç yaşına gelmişssin gez toz demiş. Tabıı eşim bunu der demez kayınvalidem delirmiş çığlıklar havalarda uçuşmuş. Eğer maaşını bana vermessen birdaha benım marketıme gelme , ben senın annen değilim Allah belanı versın, Motorsikletınle ters takla at demiş.
Eşimde tabıı çok üzülmüş yanıma geldi. Durumu anlattı tabı ben çok sınırlendım ama akşam onların marketıne ugrayınca hiçbirşeyı bılmıyormuş gibi anne nasılsın işler nasıl gidiyor die hoş sohbet gösterdım. Tabıı onun surat 1 karış iyi ne olsun dedı. 5 dk yanlarında durduktan sonra eve geçtim. 1 hafta boyunca kv dem bize surekli surat astı.Dun eşim marketlerine gidip birşeyler aldı ki ne alırsak parasını verıyoruz. Kv. demiş sen niye hala benım dukkanıma gelıyorsun. Eşimde Allah rızası için demiş. Kv. Defool git. Aç kalın demiş (Sankı başka market yok)
Hakkımı size helal etmiyorum. Açlıktan geberın demiş. Eşim tabı yıne uzgun bı şekilde yanıma geldi.
Annem hakkını helal etmıyomuş ne yapsak dedi.Gunah mı oluyor acaba dedi. Bende eşime biz o parayı kötu bırşey ıcın kullanmıyoruz ev için kenarı atıyoruz sen kafaya takma dedım ama ne bılım ya parayı verceğimden dedğilde acaba yanlış mı yapıyoruz :KK43:
O kadın bana okdr şey cektırdığı halde ben aramız bozulmasın dıye hep alttan alıyorum ama hep bı kavga çıksın derdın de. Şunuda anlamıyorum nasıl bızden para ıstemeye yuzu oluyor. Ya benım evımdekı 1 tuzluğu bıle o almadı herşeyı eşimle çabalayarak yaptık..
Sonuç olarak acaba artık görüşmesek mi ? Sonuçta o bize gelmeyın demiş .

Cnm maşallah nasıl biriktiriyorsunuz
1500 tl ıle nasıl geciniyorsun çocuk varmi

2 kedım var sadece yemek falan pek yemıyoruz zaten kirada şuan 700 tl 50tl su 50 tl elektrık gelıyor doğalgz 140fln geri kalan parayıda yiyoz işte kıyafet falan filan

Vallahı bravo
Kiranda yüksek 1000tl gidiyor
500 ile hem gıda hem giyim yol parası fln da varsa nasıl oluyor :KK57:

Bizim gelir 3350
Kira 300 ama bir krs biriktiremiyoruz
Ama benim çocuk var dersane fln

Vallahı bravo

Bizim gelir 3350
bi yazın girişinde bide kışın girişinde alırız kıyafetlerımızı ayakkabıya cantaya pek merakım yok. İşyerım evımın yanı yol masrafı yok. Eşiminde yol parasını alıyor maaştan ayrı :) Gıda da dediğim gibi 6.30 gibi ben çıkıyorum o saatten sonra yemek yemeyelım dıye karnımızı doyurupta gelırız eve ıkımızde bi c.tesı ve pazar evde yemek yaparım :)
Allah yardımcımız oluyor işte ınanmassın bazen benım maaşımdan bile kenarı attıgımız oluyyoorr :D Onlarıda kedılere mama falan alıyrum işte.

Vallahı bravo

Bizim gelir 3350
300 lira kira nerdeymiş ya hemen taşınayım :) bizimki 1400 tl. Ağlayasım geldi :KK42:

Sizin paranozla size arsamı alcakmış :KK57:ne iyi kanınmış siz zaten para biriktiriyormuşsunuz kendiniz alırsınız inş. Ona niye verceksinizki

Sizin paranozla size arsamı alcakmış :KK57:ne iyi kanınmış siz zaten para biriktiriyormuşsunuz kendiniz alırsınız inş. Ona niye verceksinizki
Tapusu bızım üstümüze olsa yıne amennah :D kendı ustune olcak Allah koruusn yarın bı gun olse kendı paramla aldığım arsayı diğer kardeşleride alıcak var mı öyle dava. :KK62:

300 lira kira nerdeymiş ya hemen taşınayım :) bizimki 1400 tl. Ağlayasım geldi :KK42:
1400 mu ay fenalık geldı :D kredı çekıp ev alsanıza üstüne bıraz daha koyun. 700 verırıken bile ellerım titriyor :D

Benım ev güzelde çok buuyuk yaaaa 3 oda 1 salon 2 odayı kullamıyorum hiçç :)
:) bizimkide 3+1 de eşya çok bide sözde 5 yıllık bina çökmek üzere su çekiyor apatman devamlı... ev sahibim sen çık 1500 e kiracı bulmazsam adam değilim diyo :KK70: binaın altında kalacak haberi yok :KK70:

Yok artık yaa... hiç hiç hiiç birşeyini verme öyle bir sözde anneye... sen geleceğinizi düşün eşin senin yanında olduğun sürece gelecekte yapacaklarınız düşünün o kadar şeye göğüs germişsiniz en başta şimdiden (ilerde olacak minişlerr için) çocuklarınız için bi gelecek kurmayı düşündüğünüzü unutmayın...
unutmuyorum canımda işte boyle sınırımı bozuyo bu kv 'dem :(

:) bizimkide 3+1 de eşya çok bide sözde 5 yıllık bina çökmek üzere su çekiyor apatman devamlı... ev sahibim sen çık 1500 e kiracı bulmazsam adam değilim diyo :KK70: binaın altında kalacak haberi yok :KK70:
ay kız güldürdü benı Allah ıyilıgını versın :D :D

unutmuyorum canımda işte boyle sınırımı bozuyo bu kv 'dem :KK43:
Ben görüşmüyorum 2.5 yıl oldu görüşmedim kv ile... geçenlerde annem ameliyat oldu hastaneye gelmiş haberimiz yoktu orda bile yüzyüze gelmedik... 1 sefer yüz verirsem fazlasını isteyecek birisi çünkü

Şimdiye kadar hiçbi işimiz ters gtmedı hep ıyıye gitti butun akrabalr hayretle bakarlar bıze cnku bundan 2 sene once kv den kurtulcam dıye 1 tek esyalarımzla sokakta kalmıştık. Şimdi ise arabamız motorumuz kenarda paramız var. haftada 1 gun mutlaka dışarı çıkıp dışarda yerız. Bide kv demı görsen sankı 1000 yıl yaşıcakmıs gıbı 1 gun o marketı kapatıpta gezmeye gtmez. Kıyafet almaz bit pazarından gıyınır. Hatta gecen bitten aldığı 2 kıyafetı yıkayıp göndermış direk geri gönderdım bunlar bana olmaz dıye
aynı benimki ya benimkide bide çok cimri bıktım ben artık sallamıyorum sende sallama tatlım ne kadar kafaya taksan boş yaş kemale ermiş ama akıl ermemiş işte bu yaştan sonra değişmez bunlar allah bize sabır versin

Back
X