Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne guzel ya ben vizdan azabı duyuyorum grşmeyınce oyuzden bu sefer sonuna kdr dayancam galiba eğer daha çok ileri giderse kendı bılır. Eşin konuşuyomu pekı ailesıyle

1400 mu ay fenalık geldı kredı çekıp ev alsanıza üstüne bıraz daha koyun. 700 verırıken bile ellerım titriyor
Peşinat biriktiriyoruz işte. Kısmet inşallah alabiliriz. Çaprazımda bir daire var 1750 ye gitti geçenlerde. 2+1 daire bir de. Fiyatlar uçtu gitti.

Peşinat biriktiriyoruz işte. Kısmet inşallah alabiliriz. Çaprazımda bir daire var 1750 ye gitti geçenlerde. 2+1 daire bir de. Fiyatlar uçtu gitti.
Sorma ya bizimde kenarda azcık bı bırkmışımmız var şim kredıye pek sıcak bakmıyo eger ıkna edersem bızde çıkcaz inşallah

Aminnnnnnnnnnnnn

tövbe estağfurullah. oglana beddua mı etmiş benmi yanlış anladım. Hiç canını sıkma allah yukarda boş beddualar yerini bulmaz. şu gözü paraya doymayan insanlar varya çok şaşırıyorum onlara. başını koyacak bi yuvan aylık geçimini saglayan maddiyatın varsa fazlasını napacan. şükür et kafi.

Ne guzel ya ben vizdan azabı duyuyorum grşmeyınce oyuzden bu sefer sonuna kdr dayancam galiba eğer daha çok ileri giderse kendı bılır. Eşin konuşuyomu pekı ailesıyle
Başta onada diyordum görüşmeyeceksin diye ama sonuçta ANNE işte... karışmıyorum artık kendisi görüşüyo bana demediği sürece gidip görüşebilir ne olursa olsun onlar oğullarının arkasında olmadılar ben eşim için kızıyorum onlara ama onun tercihi istediğini yapabilir :)

Kp imam , Marketlerı var kirası 300 mu ne , evlerı lojman 3 tane arsası var. Doymuyor doymak bilmyor.

aynen bnde küsersem öyle yapıcam

Eşimle aramı bozmayıda çok denedı zamanında baktı ollmuyor böyle şeylerle uğraşıyor smdı :)
Bosvermezsen karismazsin der der der fesatligi anca kendine zarar verir o kadinin ama artik bisverme isini baya bi gecmis cahil kadin.gerekeni yap

boşver kuzum sen eşine olumsuz bişey deme annesiyle ilgil ama paranızıda vermeyin ama eşin verecem dersede yok olmaz diye kavga çıkarma eşine iyilikle anlat ALLAH yardımcın olsun

boşver kuzum sen eşine olumsuz bişey deme annesiyle ilgil ama paranızıda vermeyin ama eşin verecem dersede yok olmaz diye kavga çıkarma eşine iyilikle anlat ALLAH yardımcın olsun
Amin canım amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yalan söylemeyim eğer verelim derse bankadan parayı cekebiliyorsan ver derim :)

Amin canım amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yalan söylemeyim eğer verelim derse bankadan parayı cekebiliyorsan ver derim :)
:)hay ALLAH IM kızım bi grup kv denin amacı bişey bulup huzur bozmak oyuna gelme

Bizde kayinvalidemle ilk yillarca tartistik bayramda bana elini vermemisti opmek icin oylemi bende 2 sene konusmadim esimde oyle sonra kuzuya dondu ve bizde ayni binadayiz !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…