• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Butun evlatlarına hatta kocasına bıle boyle davranır. Sen bıze boyle boyle yapıosun denıldıgınde ben s*çtım sızı dıyor
Ne dersek dıyelım asla onun haksız oldugunu ıkna edemeyız. Bağırıp çıkar ertesı gun yataklara duser.

Bu numaradan yataklara düşme olayı benim kayınvalidede de var.
Neyse ki kimsenin umursamadığını görünce çabuk iyileşiyor :))

Siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin.
Boşverin arsa sevdasını...

Sende safmisin bacim senin altinla arsa alsin o vefat edincede 3 ogluna miras kalacak olan senin altinina oldu.ayni hattayi birdaha yapma. Yarin öbür gpn colul cocugun olcal belki calisamican evini bir an önce al
ben ona bunlarıda soyledım benım emegımı otekı gelınlerın hazır koncak dedım o sızın hakkınızı yemem dıyor ama tabı yemem ölse gıtse kım dıcem helcin10nun parasıyla yapıldı dıye

3 tane varmiş zaten, siz para vericeksiniz arsa kv denin olucak ve hisseli olucak, yok arsayi alip sizin üstünüze yapacaksa buna ne gerk var yatırım yapmaya başlamadan önce başinizi sokacak bir ev almak daha mantikli , zaten daha sonra kendi yatirimizini kendiniz yaparsiniz hayret birşey. Birde yaşimiz küçük diye cahil derler bize bizden daha cahil davranan anne babalar var.

3 arsa yaptı diyorsun da hepsi aynı değerde mi, sen kendin alamıyo muydun da altınları verdin, saf bu gelinler bacım
Ozmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden

Bu numaradan yataklara düşme olayı benim kayınvalidede de var.
Neyse ki kimsenin umursamadığını görünce çabuk iyileşiyor :))

Siz bildiğiniz gibi yapmaya devam edin.
Boşverin arsa sevdasını...
Ay napım arsayı kafamı sokcak bır evım olsun yeter bana

ben ona bunlarıda soyledım benım emegımı otekı gelınlerın hazır koncak dedım o sızın hakkınızı yemem dıyor ama tabı yemem ölse gıtse kım dıcem helcin10nun parasıyla yapıldı dıye
Iste o yüzden evini al borcunu öde. O sizi kulanmaya calisiyor

gidip gelmeyin görüşmeyin paranızıda vermeyin.

Ozmn evınde kalıyordum zorla aldı vermessen evımden git dedı çaresız verdık. O olaydan 5 ay sonrada ayrıldım zaten evınden
Hepsı aynı değerde değil sözde sizin dediği arsa suan en pahalı ama bıze vermez 3 unude satıp bır arsa alıcam ev dıkıcem 4 katlı dıo . aynı bınada oturcaz dıo ama ben haytta oturmam çnku geçimsiz kaynanam

Eşin birsey demedi mi iste ben herzamsn diyorum evlendinmi evin ayri olacak okulunu bitirip öyle evlencektin esinle

Yok artık yaa... hiç hiç hiiç birşeyini verme öyle bir sözde anneye... sen geleceğinizi düşün eşin senin yanında olduğun sürece gelecekte yapacaklarınız düşünün o kadar şeye göğüs germişsiniz en başta şimdiden (ilerde olacak minişlerr için) çocuklarınız için bi gelecek kurmayı düşündüğünüzü unutmayın...

Tek borçlancağımız konu ev ama kredı alıpta ev almak ıstemıyorum :KK43:
Ben sırf benden para istemesinler diye 160bin kredi cekip 270bin.borclandim. ama istemiyolar mi yine istiyolar. Bizde borcumuz var diyip kestirip atiyoruz.

Eşin birsey demedi mi iste ben herzamsn diyorum evlendinmi evin ayri olacak okulunu bitirip öyle evlencektin esinle
1 hata yapıp evlendık ve bu hatamı 1 yıl boyunca ödedım :( Eşim okudugu için ses çıkaramadı . Zaten ayrı eve bıle çıkmayalım dedıde ben ozaman boşanırım senden dedım evden ç.ıktım gittim yolda yakaladı benı tamam ayrılalım onların evınden demıştı.

Krediyle almak pek ıstemıyoruz :KK43: 3 yıl bu şekil biriktirmeye devam edersek hazır olcak zaten ev paramız. Allahım nasıp ederse.
Kira ödüyörsun ama o kirayida evine yatirabilirsin.. faiz ödemek istemiyorssn o ayri.kvden sizi rahat birakmaz . Neden hala görüstügünüzü bile anlamis degilim

1 hata yapıp evlendık ve bu hatamı 1 yıl boyunca ödedım :KK43: Eşim okudugu için ses çıkaramadı . Zaten ayrı eve bıle çıkmayalım dedıde ben ozaman boşanırım senden dedım evden ç.ıktım gittim yolda yakaladı benı tamam ayrılalım onların evınden demıştı.
Sana onca şey cektirdi niye ayri eve cikmak istemedi...

kayınvaliden anladığım kadarıyla dünya malına tapmış,paragöz bir insan..sizin adınıza yatırım yapmak ona düşmez..sonuçta sizin de aklınız başınızda yetişkin iki insansınız..çok fazla yüz vermeyin yoksa sonu pek iyi görünmüyor..eşinizde onun kaprislerinden yılıp ona uymaz umarım..uyarsa işten çıkın bence..kayınvalideniz haksız ..mesafeli olmak her zaman iyidir..bu mesafeyi en başta sizin koymanız lazım..gidip gelmeler aramalar azaltılarak sadece mecburi beraberliklerde hal hatır sorup kenara çekilmelisiniz ki sizi üzme cesaretini bir süre sonra kendinde bulamayacak..bunu bende yaşadım..o mesafe olayıni anlayıp kabullenmeleri uzun sürüyor direniyorlar ama sonunda oluyor..şimdi benden iyisi yok :D

Tabi ki o sacma ve yersiz istegine kulak asmayacaksiniz ve parayi vermeyeceksiniz canim. Ev almak icin lazim o size ne de guzel biriktiriyormussunuz masallah.
Zaten arsasi var marketi var kadinin durumu iyi olduguna gore sizin alin terinize goz dikmis ki buna hakki yok bedduasida tutamaz yani.
Ve esas soruna cevap olarak bence bi sure gitmeyin en sonunda biraz akli varsa basina gelir ve ozur diler esinden kendi cagirir mecbur. Insan evladindan ayri kalabilir mi hic.

Back
X