- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Allah senınde yuzunu hep guldursun inş. eşinle, kedilerinle ve inş. ilerde olucak bebişinizle hp mutlu olsun aminnn....:) bu kadar strese azcıkda gül![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senınde yuzunu hep guldursun inş. eşinle, kedilerinle ve inş. ilerde olucak bebişinizle hp mutlu olsun aminnn....:) bu kadar strese azcıkda gül![]()
Ne guzel yaBen görüşmüyorum 2.5 yıl oldu görüşmedim kv ile... geçenlerde annem ameliyat oldu hastaneye gelmiş haberimiz yoktu orda bile yüzyüze gelmedik... 1 sefer yüz verirsem fazlasını isteyecek birisi çünkü
Peşinat biriktiriyoruz işte. Kısmet inşallah alabiliriz. Çaprazımda bir daire var 1750 ye gitti geçenlerde. 2+1 daire bir de. Fiyatlar uçtu gitti.1400 mu ay fenalık geldıkredı çekıp ev alsanıza üstüne bıraz daha koyun. 700 verırıken bile ellerım titriyor
![]()
Sorma ya bizimde kenarda azcık bı bırkmışımmız var şim kredıye pek sıcak bakmıyo eger ıkna edersem bızde çıkcaz inşallahPeşinat biriktiriyoruz işte. Kısmet inşallah alabiliriz. Çaprazımda bir daire var 1750 ye gitti geçenlerde. 2+1 daire bir de. Fiyatlar uçtu gitti.
:)) amiinnAllah senınde yuzunu hep guldursun inş. eşinle, kedilerinle ve inş. ilerde olucak bebişinizle hp mutlu olsun aminnn....
İnşallah canım.Sorma ya bizimde kenarda azcık bı bırkmışımmız var şim kredıye pek sıcak bakmıyo eger ıkna edersem bızde çıkcaz inşallah
aynı benimki ya benimkide bide çok cimri bıktım ben artık sallamıyorum sende sallama tatlım ne kadar kafaya taksan boş yaş kemale ermiş ama akıl ermemiş işte bu yaştan sonra değişmez bunlar allah bize sabır versin
Başta onada diyordum görüşmeyeceksin diye ama sonuçta ANNE işte... karışmıyorum artık kendisi görüşüyo bana demediği sürece gidip görüşebilir ne olursa olsun onlar oğullarının arkasında olmadılar ben eşim için kızıyorum onlara ama onun tercihi istediğini yapabilir :)Ne guzel yaben vizdan azabı duyuyorum grşmeyınce oyuzden bu sefer sonuna kdr dayancam galiba eğer daha çok ileri giderse kendı bılır. Eşin konuşuyomu pekı ailesıyle
Kp imam , Marketlerı var kirası 300 mu ne , evlerı lojman 3 tane arsası var. Doymuyor doymak bilmyor.tövbe estağfurullah. oglana beddua mı etmiş benmi yanlış anladım. Hiç canını sıkma allah yukarda boş beddualar yerini bulmaz. şu gözü paraya doymayan insanlar varya çok şaşırıyorum onlara. başını koyacak bi yuvan aylık geçimini saglayan maddiyatın varsa fazlasını napacan. şükür et kafi.
aynen bnde küsersem öyle yapıcamBaşta onada diyordum görüşmeyeceksin diye ama sonuçta ANNE işte... karışmıyorum artık kendisi görüşüyo bana demediği sürece gidip görüşebilir ne olursa olsun onlar oğullarının arkasında olmadılar ben eşim için kızıyorum onlara ama onun tercihi istediğini yapabilir :)
Bosvermezsen karismazsin der der der fesatligi anca kendine zarar verir o kadinin ama artik bisverme isini baya bi gecmis cahil kadin.gerekeni yapEşimle aramı bozmayıda çok denedı zamanında baktı ollmuyor böyle şeylerle uğraşıyor smdı :)
:)) bencedee :)aynen bnde küsersem öyle yapıcam![]()
boşver kuzum sen eşine olumsuz bişey deme annesiyle ilgil ama paranızıda vermeyin ama eşin verecem dersede yok olmaz diye kavga çıkarma eşine iyilikle anlat ALLAH yardımcın olsunKızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.
Biliyorsunuz ben kaçarak evlendım. Evlendiğimizde kayınvalidemle kaldık 1 yıl anlaşamayınca onların evınden çıkıp gitmiştik. Tek ben çalışıyordum eşim okuyordu. 1sene sonra eşim okulu btırınce işe başladı. İkimizde çalıştığımız halde eve ilk zamanlar 2000 tl giriyordu. Şimdi Allaha şükür durumumuz ıyıye gtti . Şuan eve 4000 tl maaş giriyor.
Sorun şu kayınvalidem gecen eşime artık maaşlarınız zamlandığına göre maaşını bana ver arsa yapalım siz Helcin10'nun aldığı 1500 tl yle geçinin demiş. Ki şuan eşimin maaşını direk kenarı atıp benım maaşımla geçiniyoruz.
Eşimde haklı olarak anne şuan bız ev parası bırıktırıyoruz, zaten senın arsan var 3 tane daha ne arsası kaç yaşına gelmişssin gez toz demiş. Tabıı eşim bunu der demez kayınvalidem delirmiş çığlıklar havalarda uçuşmuş. Eğer maaşını bana vermessen birdaha benım marketıme gelme , ben senın annen değilim Allah belanı versın, Motorsikletınle ters takla at demiş.
Eşimde tabıı çok üzülmüş yanıma geldi. Durumu anlattı tabı ben çok sınırlendım ama akşam onların marketıne ugrayınca hiçbirşeyı bılmıyormuş gibi anne nasılsın işler nasıl gidiyor die hoş sohbet gösterdım. Tabıı onun surat 1 karış iyi ne olsun dedı. 5 dk yanlarında durduktan sonra eve geçtim. 1 hafta boyunca kv dem bize surekli surat astı.Dun eşim marketlerine gidip birşeyler aldı ki ne alırsak parasını verıyoruz. Kv. demiş sen niye hala benım dukkanıma gelıyorsun. Eşimde Allah rızası için demiş. Kv. Defool git. Aç kalın demiş (Sankı başka market yok)
Hakkımı size helal etmiyorum. Açlıktan geberın demiş. Eşim tabı yıne uzgun bı şekilde yanıma geldi.
Annem hakkını helal etmıyomuş ne yapsak dedi.Gunah mı oluyor acaba dedi. Bende eşime biz o parayı kötu bırşey ıcın kullanmıyoruz ev için kenarı atıyoruz sen kafaya takma dedım ama ne bılım ya parayı verceğimden dedğilde acaba yanlış mı yapıyoruz![]()
O kadın bana okdr şey cektırdığı halde ben aramız bozulmasın dıye hep alttan alıyorum ama hep bı kavga çıksın derdın de. Şunuda anlamıyorum nasıl bızden para ıstemeye yuzu oluyor. Ya benım evımdekı 1 tuzluğu bıle o almadı herşeyı eşimle çabalayarak yaptık..
Sonuç olarak acaba artık görüşmesek mi ? Sonuçta o bize gelmeyın demiş .
Amin canım amin hepimizin yardımcısı olsun inşallahboşver kuzum sen eşine olumsuz bişey deme annesiyle ilgil ama paranızıda vermeyin ama eşin verecem dersede yok olmaz diye kavga çıkarma eşine iyilikle anlat ALLAH yardımcın olsun
:)hay ALLAH IM kızım bi grup kv denin amacı bişey bulup huzur bozmak oyuna gelmeAmin canım amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yalan söylemeyim eğer verelim derse bankadan parayı cekebiliyorsan ver derim :)
allah gözünü doyursun başka lafım yokKp imam , Marketlerı var kirası 300 mu ne , evlerı lojman 3 tane arsası var. Doymuyor doymak bilmyor.