- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
hatırlamak dahı ıstemıyorum1 sene nasıl durdun aynı evde aboww![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırlamak dahı ıstemıyorum1 sene nasıl durdun aynı evde aboww![]()
Allah sabır versınBizde kayinvalidemle ilk yillarca tartistik bayramda bana elini vermemisti opmek icin oylemi bende 2 sene konusmadim esimde oyle sonra kuzuya dondu ve bizde ayni binadayiz !!
BDV yı okuyunca ne dusunuyorum bılıyormusun. acaba bu kv delerın uye oldugu bır sıtemı var nasıl hepsı aynı olabılır:)hay ALLAH IM kızım bi grup kv denin amacı bişey bulup huzur bozmak oyuna gelme
Ayy allah sabır versin vallaha sana ben olsam asla görüşmem gorusturmemde sen eşine mantıklı olarak yaklaş annen de anlar bir süre sonra suan sinirden böyle konuşuyor de bizimde ev sahibi olmamizi ister o de istersen bir süre görüşme de bakalım ne dicek böyle anne mi olunur yaa nasıl bir beddua nasıl bir tepki ne hakla sizden para istiyor heryerde var böyle yılan kaynana kayinbaba demekki sakin bir lira bile vermeyin sakin akıllı olun ne günahı kendilerine günah size yardım etmedikleri içinKızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.
Biliyorsunuz ben kaçarak evlendım. Evlendiğimizde kayınvalidemle kaldık 1 yıl anlaşamayınca onların evınden çıkıp gitmiştik. Tek ben çalışıyordum eşim okuyordu. 1sene sonra eşim okulu btırınce işe başladı. İkimizde çalıştığımız halde eve ilk zamanlar 2000 tl giriyordu. Şimdi Allaha şükür durumumuz ıyıye gtti . Şuan eve 4000 tl maaş giriyor.
Sorun şu kayınvalidem gecen eşime artık maaşlarınız zamlandığına göre maaşını bana ver arsa yapalım siz Helcin10'nun aldığı 1500 tl yle geçinin demiş. Ki şuan eşimin maaşını direk kenarı atıp benım maaşımla geçiniyoruz.
Eşimde haklı olarak anne şuan bız ev parası bırıktırıyoruz, zaten senın arsan var 3 tane daha ne arsası kaç yaşına gelmişssin gez toz demiş. Tabıı eşim bunu der demez kayınvalidem delirmiş çığlıklar havalarda uçuşmuş. Eğer maaşını bana vermessen birdaha benım marketıme gelme , ben senın annen değilim Allah belanı versın, Motorsikletınle ters takla at demiş.
Eşimde tabıı çok üzülmüş yanıma geldi. Durumu anlattı tabı ben çok sınırlendım ama akşam onların marketıne ugrayınca hiçbirşeyı bılmıyormuş gibi anne nasılsın işler nasıl gidiyor die hoş sohbet gösterdım. Tabıı onun surat 1 karış iyi ne olsun dedı. 5 dk yanlarında durduktan sonra eve geçtim. 1 hafta boyunca kv dem bize surekli surat astı.Dun eşim marketlerine gidip birşeyler aldı ki ne alırsak parasını verıyoruz. Kv. demiş sen niye hala benım dukkanıma gelıyorsun. Eşimde Allah rızası için demiş. Kv. Defool git. Aç kalın demiş (Sankı başka market yok)
Hakkımı size helal etmiyorum. Açlıktan geberın demiş. Eşim tabı yıne uzgun bı şekilde yanıma geldi.
Annem hakkını helal etmıyomuş ne yapsak dedi.Gunah mı oluyor acaba dedi. Bende eşime biz o parayı kötu bırşey ıcın kullanmıyoruz ev için kenarı atıyoruz sen kafaya takma dedım ama ne bılım ya parayı verceğimden dedğilde acaba yanlış mı yapıyoruz![]()
O kadın bana okdr şey cektırdığı halde ben aramız bozulmasın dıye hep alttan alıyorum ama hep bı kavga çıksın derdın de. Şunuda anlamıyorum nasıl bızden para ıstemeye yuzu oluyor. Ya benım evımdekı 1 tuzluğu bıle o almadı herşeyı eşimle çabalayarak yaptık..
Sonuç olarak acaba artık görüşmesek mi ? Sonuçta o bize gelmeyın demiş .
Haklısınız zaten asla vermem paramıAmaaan ha sakın! oyle bir hata yapma..
Ac gozlu kadin![]()
Kızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.
Biliyorsunuz ben kaçarak evlendım. Evlendiğimizde kayınvalidemle kaldık 1 yıl anlaşamayınca onların evınden çıkıp gitmiştik. Tek ben çalışıyordum eşim okuyordu. 1sene sonra eşim okulu btırınce işe başladı. İkimizde çalıştığımız halde eve ilk zamanlar 2000 tl giriyordu. Şimdi Allaha şükür durumumuz ıyıye gtti . Şuan eve 4000 tl maaş giriyor.
Sorun şu kayınvalidem gecen eşime artık maaşlarınız zamlandığına göre maaşını bana ver arsa yapalım siz Helcin10'nun aldığı 1500 tl yle geçinin demiş. Ki şuan eşimin maaşını direk kenarı atıp benım maaşımla geçiniyoruz.
Eşimde haklı olarak anne şuan bız ev parası bırıktırıyoruz, zaten senın arsan var 3 tane daha ne arsası kaç yaşına gelmişssin gez toz demiş. Tabıı eşim bunu der demez kayınvalidem delirmiş çığlıklar havalarda uçuşmuş. Eğer maaşını bana vermessen birdaha benım marketıme gelme , ben senın annen değilim Allah belanı versın, Motorsikletınle ters takla at demiş.
Eşimde tabıı çok üzülmüş yanıma geldi. Durumu anlattı tabı ben çok sınırlendım ama akşam onların marketıne ugrayınca hiçbirşeyı bılmıyormuş gibi anne nasılsın işler nasıl gidiyor die hoş sohbet gösterdım. Tabıı onun surat 1 karış iyi ne olsun dedı. 5 dk yanlarında durduktan sonra eve geçtim. 1 hafta boyunca kv dem bize surekli surat astı.Dun eşim marketlerine gidip birşeyler aldı ki ne alırsak parasını verıyoruz. Kv. demiş sen niye hala benım dukkanıma gelıyorsun. Eşimde Allah rızası için demiş. Kv. Defool git. Aç kalın demiş (Sankı başka market yok)
Hakkımı size helal etmiyorum. Açlıktan geberın demiş. Eşim tabı yıne uzgun bı şekilde yanıma geldi.
Annem hakkını helal etmıyomuş ne yapsak dedi.Gunah mı oluyor acaba dedi. Bende eşime biz o parayı kötu bırşey ıcın kullanmıyoruz ev için kenarı atıyoruz sen kafaya takma dedım ama ne bılım ya parayı verceğimden dedğilde acaba yanlış mı yapıyoruz![]()
O kadın bana okdr şey cektırdığı halde ben aramız bozulmasın dıye hep alttan alıyorum ama hep bı kavga çıksın derdın de. Şunuda anlamıyorum nasıl bızden para ıstemeye yuzu oluyor. Ya benım evımdekı 1 tuzluğu bıle o almadı herşeyı eşimle çabalayarak yaptık..
Hemde ne cadıAman cok dogru yapıyosunuz insan evladına beddua eder mi. Asıl Allah onu bidiği gibi yapsın yatıcak yeri yok tam bi cadıymışş![]()
Bizde suan uzatmaları oynuyoruz bağlar tamamen kopmak uzereOna ne eve giren paradan,derdi onu mu germiş. Kaynanam eşime böyle dese ayaklarimiza kapansa gitmeyiz bir daha evine![]()
Ben neler dıyorum bı bılsenBen aneyım dıyo ben S*çtım senı dıo
![]()
Bu sendeki aramız iyi olsun ısrarı nedir anlayamadım? Sana kötü davranıyorsa koyarsın mesafeni çalışıyorsun muhtaç değilsin birde boş kalan zamanlarında beddualarını dinlemek için ayaklarına mı gidiyorsun. Sen mesafeni koyarsan daha kıymetli olursun. Ay sizin paranızdan kendince tasarruf yapacak birde üstüne kızıp bağırıp çağıracak.Kızlar bugün marketine gittim . Bana dediki birdaha dukkanima gelme. Bende dedim bu güne kadar eşimın hatıra gelıyordum zaten bu saattenn sonra gelınınız yok deyıp çıktım. Akşam eşim gelıncede olanları anlattım tamam aşkım gitme birdaha dukkanlarına dedı. Bakalım bundan sonra benı ne beklıyor...![]()
3 yıllık evlılığımızde nerdeyse 2 yılı kötu gectı ve eşim mutsuzdu ailesı olmadığı için.Bu sendeki aramız iyi olsun ısrarı nedir anlayamadım? Sana kötü davranıyorsa koyarsın mesafeni çalışıyorsun muhtaç değilsin birde boş kalan zamanlarında beddualarını dinlemek için ayaklarına mı gidiyorsun. Sen mesafeni koyarsan daha kıymetli olursun. Ay sizin paranızdan kendince tasarruf yapacak birde üstüne kızıp bağırıp çağıracak.
Bide şu var marketlerı işyerıme çok yakın her sabah işe giderken önlerınden geçtiğim için ayıp olmasın dıye gıdıyordum. Sanırım artık marketlerının onunden yabancı gıbı cekıp gidicem. En azından başım dık olur.Bu sendeki aramız iyi olsun ısrarı nedir anlayamadım? Sana kötü davranıyorsa koyarsın mesafeni çalışıyorsun muhtaç değilsin birde boş kalan zamanlarında beddualarını dinlemek için ayaklarına mı gidiyorsun. Sen mesafeni koyarsan daha kıymetli olursun. Ay sizin paranızdan kendince tasarruf yapacak birde üstüne kızıp bağırıp çağıracak.
Sanki yazdıklarından kv nin kendi oğluyla da geçinmeye gönlü yok gibi geldi. Boşver içini rahat tut. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın.3 yıllık evlılığımızde nerdeyse 2 yılı kötu gectı ve eşim mutsuzdu ailesı olmadığı için.
Barışmışken belkı oğullarıyla sorunlarını hallederler dıye ben pek araya grmek ıstemedım.
Bana daha once git falan demedı , ilk defa dun dedı gelme ddi.
Bu sefer içim rahat olsun ıstedım kimseye saygısızlık yapmadan cekıp gıttım.
Allaha sukur ıcım rahat artık.
Heeehh sırf bu yuzden yaptım işte. İçim suan çok rahat en ufak bır sucluluk hıssetmıyorum. İlerde kımse bana bu konuyla ilgili laf captıramasın dıye engun kendıme kıza kıza gttım marketlerıne artık önlerınden suratına bakmadan gecıcem.Sanki yazdıklarından kv nin kendi oğluyla da geçinmeye gönlü yok gibi geldi. Boşver içini rahat tut. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın.
erkek tarafına bir kuruş geçse bile ben kriz geçiririm. kaynanayı tüm erkek tarafını evden kovdum öyle laflar ettimki evime adım atamıyolar. ve şu annesinin kölesi olan bir erkeğide adam diye koynuma almamKızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.
kayınpederde ordamıydıKızlar bugün marketine gittim . Bana dediki birdaha dukkanima gelme. Bende dedim bu güne kadar eşimın hatıra gelıyordum zaten bu saattenn sonra gelınınız yok deyıp çıktım. Akşam eşim gelıncede olanları anlattım tamam aşkım gitme birdaha dukkanlarına dedı. Bakalım bundan sonra benı ne beklıyor...![]()