• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek tarafına bir kuruş geçse bile ben kriz geçiririm. kaynanayı tüm erkek tarafını evden kovdum öyle laflar ettimki evime adım atamıyolar. ve şu annesinin kölesi olan bir erkeğide adam diye koynuma almam
Annesının kölesı değil sadece saygılı benım kocam evet annesı çok ağır laflar söyledı ben asla affetmem benim annem boyle seyler soylese ama annesını huyu oyleymış ve 18 yıldır sanırım eşim bu huyuna alışmış onun ağrına gtmıyor.
Kendısı istedği kadar görüşebilir kendı ailesidr karışmam ama ben bu saatten sona suratına bakmam.
ayrıca eşimden çok memnunum bugune kadar benden habersız onlara hıcbırsey almadı, aynı sekılde bende kendı aıleme

ben annelerin annelik hakki sut hakki diye cocuklarina psikolojik siddet uygulamalarina sinir oluyorum. dogurduysan bakacaksin tabiki. o sutte zaten o cocugun hakki. o dogmasa memelerinden sut gelir miydi.
Öylede işte benım kv 'demde böyle bı gaddar.

Annesının kölesı değil sadece saygılı benım kocam evet annesı çok ağır laflar söyldı ben asla affetmem ben annem boyle seyler soylese ama annesını huyu oyleymış ve 18 yıldır sanırım eşim bu huyuna alışmış onun ağrına gtmıyor.
Kednısı istedği kadar görüşebilir kendı ailesidr karışmam ama ben bu saatten sona suratına bakmam.
ayrıca eşimden çok memnunum bugune kadar bende habersız onlara hıcbırsey almadı, aynı sekılde bende kendı aıleme
öyle bir anlatıyosunki sanki eşin annem hakkını helal etsin diye para verecek

Siz haksızlık etmiyorsunuz ki bedduası tutsun..
Ama o beddualar gidip annesini bulur..
Aç gözlü kayınvalideniz bu dedikleri için çok pişman olur eninde sonunda..

öyle bir anlatıyosunki sanki eşin annem hakkını helal etsin diye para verecek
Sen öyle anlamışssın demekkı ben senın kadar saygısız olamam.
Siz haksızlık etmiyorsunuz ki bedduası tutsun..
Ama o beddualar gidip annesini bulur..
Aç gözlü kayınvalideniz bu dedikleri için çok pişman olur eninde sonunda..
Bu saatten sonra olmasın ben bağlarım kopardım eşimde yakında koparır nasıl bı aile sevgsiyse vazgeçemiyor anasından :D

Kızlar tabıkı derdım kayınvalidem ne kadar onu takmasam da son gunlerde aklıma takılan bı soru var.

Biliyorsunuz ben kaçarak evlendım. Evlendiğimizde kayınvalidemle kaldık 1 yıl anlaşamayınca onların evınden çıkıp gitmiştik. Tek ben çalışıyordum eşim okuyordu. 1sene sonra eşim okulu btırınce işe başladı. İkimizde çalıştığımız halde eve ilk zamanlar 2000 tl giriyordu. Şimdi Allaha şükür durumumuz ıyıye gtti . Şuan eve 4000 tl maaş giriyor.
Sorun şu kayınvalidem gecen eşime artık maaşlarınız zamlandığına göre maaşını bana ver arsa yapalım siz Helcin10'nun aldığı 1500 tl yle geçinin demiş. Ki şuan eşimin maaşını direk kenarı atıp benım maaşımla geçiniyoruz.
Eşimde haklı olarak anne şuan bız ev parası bırıktırıyoruz, zaten senın arsan var 3 tane daha ne arsası kaç yaşına gelmişssin gez toz demiş. Tabıı eşim bunu der demez kayınvalidem delirmiş çığlıklar havalarda uçuşmuş. Eğer maaşını bana vermessen birdaha benım marketıme gelme , ben senın annen değilim Allah belanı versın, Motorsikletınle ters takla at demiş.
Eşimde tabıı çok üzülmüş yanıma geldi. Durumu anlattı tabı ben çok sınırlendım ama akşam onların marketıne ugrayınca hiçbirşeyı bılmıyormuş gibi anne nasılsın işler nasıl gidiyor die hoş sohbet gösterdım. Tabıı onun surat 1 karış iyi ne olsun dedı. 5 dk yanlarında durduktan sonra eve geçtim. 1 hafta boyunca kv dem bize surekli surat astı.Dun eşim marketlerine gidip birşeyler aldı ki ne alırsak parasını verıyoruz. Kv. demiş sen niye hala benım dukkanıma gelıyorsun. Eşimde Allah rızası için demiş. Kv. Defool git. Aç kalın demiş (Sankı başka market yok)
Hakkımı size helal etmiyorum. Açlıktan geberın demiş. Eşim tabı yıne uzgun bı şekilde yanıma geldi.
Annem hakkını helal etmıyomuş ne yapsak dedi.Gunah mı oluyor acaba dedi. Bende eşime biz o parayı kötu bırşey ıcın kullanmıyoruz ev için kenarı atıyoruz sen kafaya takma dedım ama ne bılım ya parayı verceğimden dedğilde acaba yanlış mı yapıyoruz :KK43:
O kadın bana okdr şey cektırdığı halde ben aramız bozulmasın dıye hep alttan alıyorum ama hep bı kavga çıksın derdın de. Şunuda anlamıyorum nasıl bızden para ıstemeye yuzu oluyor. Ya benım evımdekı 1 tuzluğu bıle o almadı herşeyı eşimle çabalayarak yaptık..
Sonuç olarak acaba artık görüşmesek mi ? Sonuçta o bize gelmeyın demiş .
Soklardayimmm yaaa inanamıyorum nasıl oğlunun maaşını ister hangi kafayı yaşıyor bu kadın olmaz öyle şey diyelim ki sen calismadin ne olacak o zaman bir erkek maaşını evine getirir kadın çalışsın yada çalışmasın o evin sorumluluğu ona ait dir diyelim ki çocuğunuz oldu insan hiç mi düşünmez yaa

Bu saatten sonra olmasın ben bağlarım kopardım eşimde yakında koparır nasıl bı aile sevgsiyse vazgeçemiyor anasından :KK70:

Eşiniz çok merhametli iyi bir adam..

Eşiniz çok merhametli iyi bir adam..
Ailesı sonucta bırsey dıyemem kı :KK43: Şimdi birşey desem oda sende ailenle konusma falan deme hakkına sahıp olur.
Allaha sukur çok merhametlıdır o yuzden aşık oldum ya.
Oyuzden çektim ya bunca seyı :KK43:

Soklardayimmm yaaa inanamıyorum nasıl oğlunun maaşını ister hangi kafayı yaşıyor bu kadın olmaz öyle şey diyelim ki sen calismadin ne olacak o zaman bir erkek maaşını evine getirir kadın çalışsın yada çalışmasın o evin sorumluluğu ona ait dir diyelim ki çocuğunuz oldu insan hiç mi düşünmez yaa
Bence asıl amacı ben işe gitmeyım. Gideyım onun temızlıgını yapım , yemeğini yapım ona muhtac olalım ev alamayalım onun elıne bakalım ıstıyor.

Bence bir daha gitmeyin ne evine ne işine..
Oğlu gitmek isterse gidebilir tabi ki de..
Zaten kovuldunuz, istenmediniz kimse zorlayamaz sizi..
Eşinizle birlikte alın evinizi güle güle oturun..

Bence bir daha gitmeyin ne evine ne işine..
Oğlu gitmek isterse gidebilir tabi ki de..
Zaten kovuldunuz, istenmediniz kimse zorlayamaz sizi..
Eşinizle birlikte alın evinizi güle güle oturun..
Aynen öyle :)
Off ama nasıl bı rahatlık var ustumde anlatamam kurtuldum o kadının suratını görmekten :D

Bu saatten sonra olmasın ben bağlarım kopardım eşimde yakında koparır nasıl bı aile sevgsiyse vazgeçemiyor anasından :KK70:
ben saygısız değilim. sadece kendi kazandığım parayı Evimin parasını salak gibi başkasına vermem

ben saygısız değilim. sadece kendi kazandığım parayı Evimin parasını salak gibi başkasına vermem
Bizde vermedık Allaha şkr .
Zamanında senın gıbı bnde çok çemkırdım. Bu sefer öyle olmadan gidelim istedim ve benım açımdan olduda .
Eşimde zaten soğudu artık annesınden falan sadece babası ve kardeşlerı için gidiyor. 1haftaya oda gtmez zaten ama ben asla ona asla gıdıp anenle konusma senı koynuma almam gibi bir cümle kurmam.

Bizde vermedık Allaha şkr .
Zamanında senın gıbı bnde çok çemkırdım. Bu sefer öyle olmadan gidelim istedim ve benım açımdan olduda .
Eşimde zaten soğudu artık annesınden falan sadece babası ve kardeşlerı için gidiyor. 1haftaya oda gtmez zaten ama ben asla ona asla gıdıp anenle konusma senı koynuma almam gibi bir cümle kurmam.
ben öyle bir cümle kurmadım. Eşim benim kararlı ve güçlü olduğumu bildiği için karşımda annem diye sızlanmaz. eşinde seni ezdirmiyosa tüm parasını annesine verip seni üzmüyosa ne güzel işte

Bence asıl amacı ben işe gitmeyım. Gideyım onun temızlıgını yapım , yemeğini yapım ona muhtac olalım ev alamayalım onun elıne bakalım ıstıyor.
Allah yardımcınız olsun ben sizin yerinizde olsam gitmem oğlu giderse gitsin kendi evimi alırdım o nasılsa oğlundan vazgeçmez ne olursa olsun olan sizin maaşa olmasın bence

Allah yardımcınız olsun ben sizin yerinizde olsam gitmem oğlu giderse gitsin kendi evimi alırdım o nasılsa oğlundan vazgeçmez ne olursa olsun olan sizin maaşa olmasın bence
Gitmiyorum canım 2 gundur bugün kaynim beni gormeye geldi isyerime canım ya çok seviyorum eşimin kardeşlerini babasını anasida normal olaydı ne vardı sanki:(

Gitmiyorum canım 2 gundur bugün kaynim beni gormeye geldi isyerime canım ya çok seviyorum eşimin kardeşlerini babasını anasida normal olaydı ne vardı sanki:KK43:
Boşver hiç takma o utansın oğlunun ekmek parasına ev parasına göz diken o sonuçta mecbur değil kazancını ona vermeye ayrıca yok böyle bir şey hangi devirde yaşıyoruz şimdi kaynanalar ev alıyor ogullarina destek çıkıyorlar sizinkide somurmek derdinde

Back
X