Kayinvalide

Ben göğsümde fazla süt birikmesi yüzünden iki kere hastanelik oldum bebeğim bitiremiyodu sütüm çoktu.. sağıp sağıp döküyodum ona rağmen kv çocuk doymuyor mama ver derdi:KK70::KK70::KK70: kotulugunden değil ama ya öyle biliyorlar işte aliskanlik sanırım mahalle baskisi:KK70:

Çok güçlüymüşsünüz belki farkında değildiniz ama daha doğumdan yeni gelmiş bir anne o tavırlar karşısında çok ağır lohusa depresyonuna yönelebilirdi,şanslısınız ki he diyip geçmeyi öğrenmişsiniz :KK51: Böyleleri dedikodu da sever genelde o nedenle belki "ya benim filanca komşum da ne zaman otursak iki lafından biri bebeğe bakamıyorsun bebek aç şöyle yap böyle yap sen iyi anne olamadın filan.İnan insanın görüşesi gelmiyor ne cahil ne kaba insanlar var" diye hayali bir komşuyu çekiştirirsiniz kayınvalideye :KK70:

Bosver aldirma
Alirim diye kandirma
Cok hosuma gidiyor
Sahilde ki dondurma

Karpuz bicaklanir mi
Suyu sacaklanir mi
Bizim oglan sasirmis
Baldiz kucaklanir mi...:KK47::dondurma:

Ben kvleri doguma cagirmadim hatta gittim yurtdisinda dogurdum.. Donunce de yaptigi yorumlari dinlemedim karismasina izin vermedim .. Annem de kendi bildigi gibi yapsin biz karismayalim diye susturdu..

Çok güçlüymüşsünüz belki farkında değildiniz ama daha doğumdan yeni gelmiş bir anne o tavırlar karşısında çok ağır lohusa depresyonuna yönelebilirdi,şanslısınız ki he diyip geçmeyi öğrenmişsiniz :KK51: Böyleleri dedikodu da sever genelde o nedenle belki "ya benim filanca komşum da ne zaman otursak iki lafından biri bebeğe bakamıyorsun bebek aç şöyle yap böyle yap sen iyi anne olamadın filan.İnan insanın görüşesi gelmiyor ne cahil ne kaba insanlar var" diye hayali bir komşuyu çekiştirirsiniz kayınvalideye :KK70:
Aynen öyle yapacağım sanırım ama anlayacağıni sanmıyorum. Yine de her ise çok karışan biri.Geçen kucuk kaynim bebeği yikadi, biz de güldük, eglendik falan. Ona bile 50 defa komut verdi, bana yapamıyor tabi.

Ben göğsümde fazla süt birikmesi yüzünden iki kere hastanelik oldum bebeğim bitiremiyodu sütüm çoktu.. sağıp sağıp döküyodum ona rağmen kv çocuk doymuyor mama ver derdi:KK70::KK70::KK70: kotulugunden değil ama ya öyle biliyorlar işte aliskanlik sanırım mahalle baskisi:KK70:
İste ben de kadın kötü niyetli değil, her şeye karışması huyundan kaynaklı diyorum ama hazır cevapliligini sevmiyorum. İlla lafıma bir karşılık verecek. O yüzden artık çok umursamiyorum

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle.
Buraya yazdığınız gibi tavır sergileyin, lafınızı söyleyin ve gülün. Bir süre sonra sıkılacaktır size bir şeyler yapmaktan.
Hala devam ederse tepkinizi gösterirsiniz.
Teşekkür ederim aynen saygısızlık da yapmak istemiyorum. Başkası olsa laf sokarsın ama kv'ye laf sokarsam ucu bana dokunacak yine:)

Back
X