- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
İşte onu yapma.alinirlar mi diye niye dusunuyorsun ki sen alınacakları birşey yapmiyorsun.rahat ol canın istiyorsa git istemiyorsa gitmeEvet mecbur hissetmek kötü zaten canım istemesede aa alınırlar mı diye gitme ihtiyacı duyuyorum
Haklısın canım kendimi sinir ediyorum bu şekilde eşimin de bişey dediği Yok bile bile lades oluyorum kendi kendime.İşte onu yapma.alinirlar mi diye niye dusunuyorsun ki sen alınacakları birşey yapmiyorsun.rahat ol canın istiyorsa git istemiyorsa gitme
yakin derken ayni semtte degiliz ana yakin ilcelerdeyiz.Kv niz ile yakın mı oturuyorsunuz ona rağmen mi bu kadar nadir görüşüyorsunuz .
Aynı ilde misiniz ?Haftada bir mi?2,5 yillik evliyim esimle bnim ortak kararimiz bayramdan bayrama yarim saat yeter cok bile:)
Onlarda evime sadece bir kere gelmistir zaten. Benimki de laf sokusturuyodu baslarda bakti duymazdan geliyorum bisey demiyo artik:)
iyi geceler hanımlar..
2 aylın evliyim.
Kaynanam sık sık çağırıyor biz genelde hafta da bir gidiyoruz hiç çağırmasa .
Gittiğimizde de ben cagırmasam gelecegınız yok vs söyleniyor alttan alttan ..
Bende kendimi baskı altında hissetmeye başladım sanki iki üç gün geçince gitmesek ayıp oluyor gibi.
Halbuki bazen eşime gidelim diyorum onun canı istemiyor.
Bende gittiğimizde saçma sapan açıklama yapma hissi oluşuyor kaynanaya işler vardı şundan gelemedik vs .
Bunu yasamak istemiyorum haftada bir normal değil mi sizce Yen'i evliyiz sınava hazırlanıyorum zaten günler nasıl gecıyor anlamıyorum bide bunları takıyorum.
Siz ne yapardınız nasıl davranmalıyım açıklama yapmak hissi oluşmasına bile sınır olmaya başladım artık .
iyi geceler hanımlar..
2 aylın evliyim.
Kaynanam sık sık çağırıyor biz genelde hafta da bir gidiyoruz hiç çağırmasa .
Gittiğimizde de ben cagırmasam gelecegınız yok vs söyleniyor alttan alttan ..
Bende kendimi baskı altında hissetmeye başladım sanki iki üç gün geçince gitmesek ayıp oluyor gibi.
Halbuki bazen eşime gidelim diyorum onun canı istemiyor.
Bende gittiğimizde saçma sapan açıklama yapma hissi oluşuyor kaynanaya işler vardı şundan gelemedik vs .
Bunu yasamak istemiyorum haftada bir normal değil mi sizce Yen'i evliyiz sınava hazırlanıyorum zaten günler nasıl gecıyor anlamıyorum bide bunları takıyorum.
Siz ne yapardınız nasıl davranmalıyım açıklama yapmak hissi oluşmasına bile sınır olmaya başladım artık .
Artniyetli olarak görmüyorum her kaynana gibi fazla müdahil sanırım .
Evime geldiğinde o soğanları niye oraya koydun vs yada geçen akrabaları geldi kızım biraz uzun bişey giy fln alışkın degılım kızıyorum bunlara kaç yasında insanım..
Genel olarak kötü sayılmaz geldiğinde eli boş gelmez yük olmamak için .
Canım benimkiler de aynıydı ilk zamanlar sonra herşeye trip yapmaya başladılar gönülleri olsun istedikçe . Sonra oğullarını da kendilerine uydurdular şimdi ben çekiyorum . boşver iyi niyet gösterme çünkü merhametten maraz doğuyorEvlendik 4. Gün babası aradı gelmiyor musunuz diye insan bi uğrar diye trip atmaya başladılar .
Kötü insanlar degıller ama fazla müdahaleci davranmaya çalışıyorlar .
Evet ikimizde istanbuldayizAynı ilde misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?