kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Ya tam diyorum ki su kadincagiz sevdigim adamin annesi opup basima koyuyum, iyi gecinelim iyi bi gelin oluyum zaten kizi da yok beni kizi gibi gorsun, ama yok !

Dun aksam nisanlimla oturmaya gittik, nisanlimin babaannesi yatalak. Yanina gittim uyumus, iki kere uyandirmak icin seslendim durttum uyanmadi. Bende zorlamadim. Salonda otururken uyanmis. Tam gidecek vkit bi bakayim uyandi mi dedim ama kadin elini bile vermedi yuzume bile bakmiyo bende kayinvalideme neyi var dedim sen mi geldin diye sorduydu da girmedin ya yanina ondandir dedi gulerek. Tabi ben bozularak iyi geceler deyip ciktim. Madem beni sordu bi soylesen olur musun yani ben anlamadim ki huyunu da biliyo...

Neyse yarin kendi evimi silip supurcektim. Annemler ceyiz yastiklarinj dikiyolar ben gelemem kayinvalidene soyle dedi. Bende nisanlima dedim aradi once mirin kirin etti sonra yarim saat sonra arayip ben gelemem dedi. Nisanlimda tamam biz cillibombom la yapariz sabah supurgeyi verirsin sadece dedi. Telefondan duydugum cumleyi aynen yaziyorum "siz kafaniza gore is yapamazsiniz. Onlar annesiyle temizlicekti. Hem iki bucuk milyarlik supurgeyi de veremem istiyosaniz kucugu goturun"

Nisanlimda teli kapattiktan sonra aynen boyle dedi dedi. Bende istemiyorum supurgesini falan getirme sakin dedim.

Her seyin fiyatini bilen ama deger bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Siz daha onceki konularimdanda bilirsjniz. Ne zaman dugun desek bana aileme benim oglum kucuk (24 yasinda bu arada) bes sene evlenmeyecekti de cillibombom la tanisinca evlenecem dedi der...

Sizce dugunden sonra ve bu supurge bencilliginden sonra nasil davranayim ne yapayim of iyi olayim dedikce olmuyo olmuyo olmuyo

Çok anormal görmedim. Bizde halı yıkama makinesi vardı, annemin kardeşlerinde gezerdi. 2 verirse 3. De söylenirdi. İnsanların malları kıymetli ve 2 buçuk milyarlıksa ben de vermeyebilirdim

Çeyiz öncesi moralinizi bozmayın.Belli ki o karmaşada bozulur diye düşünmüştür.Ufak makinayla halledersiniz siz de.Kendi süpürgenizi aldıysanız onunla süpürün hatta boşuna tatsızlık çıkmasın

Ah bu kv'ler ne yapsan yaranamazsın canım asla kendi kızı gibi görmez(istisnalar hariç) en iyisi hiç bir şeye karıştırmamak herşeyi kendiniz yapmaya çalışın. Nişanlın seni tutuyorsa sorun yok :)

Bir de ben olsam bende vermem muhtemelen. Süpürge pahalı, bozulsa düğün öncesi alınamayabilir. Ayrıca bende kaç ev değiştirdim, süpürgeye gerekte olmadı. Bence bir şey isteme. Yüz göz olma. Mesafe koy. Tamam tavrı kötü ama sende beklenti içine girme.

bende her dertten kendime pay çıkarıyorum meğer hepinizin şikayetlendiği tüm konuları toplamda ben yaşamışım....şimdi farkettim....dertli başım

Ya bu arada 2 buçuk milyarlık süpürge nedir altın kaplama mı
Bi süpürgeye niye okadar para verilir ki ne özellikleri var da fiyatı böyle

Neymiş ki öyle dyson bile iki buçuk milyar değil. 2500 ya da herneyse... Profesyonel makine mi?

Ya bu arada 2 buçuk milyarlık süpürge nedir altın kaplama mı
Bi süpürgeye niye okadar para verilir kine özellikleri var da fiyatı böyle
Biz de aldık bunlardan.
Alerjikler için ce evde bayvan besleyenler için diye sattılar. Evi onunla temizleyince daha uzun süre tozsuz kalıyor,güzel çekiyor falan ama sulu oldupu için kullanımı pratik değildi...

Ben kadinin iki supurgesi oldugunu bile bilmiyorum :)) sok oldum bagira bagira ple diyince ben sadece "supurge" istemistim yani sabah kullanip oglen teslim edecektim ki keske dilim kopsaydi da istemeseydim ahh ahh gir gir gonderse memnun kalirdim yani...

senin nişanlının değeri 2.499 tl miş gülüm ne yapacan .....
artık mezarının başına koyarsınız ya da eski uygarlıklar gibi onunla gömersiniz....

Hayır da neden bu kadar kendinize yonttunuz ki?
Oğlu istemiş vermemiş var mı ötesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…