- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cillibombom
-
Bende vermem,vermedim de. Bi arkadas ihlasta calisiyordu bana 1800 dedi yine kiyamadim o paraya. Yazik yaa. Kolay mi kazaniliyor. Benm paramda malimda kiymetlidir kimseye vermemValla ben çok cimriyimölürümde o parayı vermem .. Ama hadi diyelim aldım verirdim gelinime köpeği olsun gelinimin nolucak sanki ( kızlar bu arada daha bebişim bile yok olmamış oğlana gelinde yaptım :) )
Âlemsin yaa güldürdün beni Allah'ta seni güldürsünBende vermem,vermedim de. Bi arkadas ihlasta calisiyordu bana 1800 dedi yine kiyamadim o paraya. Yazik yaa. Kolay mi kazaniliyor. Benm paramda malimda kiymetlidir kimseye vermemha giderim ben yaparim temizligini cihazi kullandirtmam ama,ya bozarsa?
elektronik eşyaların istenmesine ben de karşıyım.
kimseden istemem olmasa bile ya gider alırım ya da onlarsız yaparım.
bir komşum var yakında iç çamaşırlarımı isteyecek.hayır da diyemiyorum ama isteksiz veriyorum.
kayınvaldenizin söylediğini duymanız iyi olmamış ama o da kendince haklı.
sonuçta yeni ev için öyle teferruatlı bir süpürgeye ihtiyacınızın olmaması lazım.
yani küçüğü de işinizi görürdü.
iyide bu evladı yani evladının evi temizlenecek valla benim aklım almadı....benim annem her sene tül diktirmek için ilaç parasından artanları biriktirir benim eve geldiğinde bi eksiğimi görsün gider onu alır .... kadın 3 senedir eve tül diktirecek siz düşünün artık....böyle bencil insanları haklı göremem el olsa tamam diyecem(ben onu da yapamam da).... daha dün öğretmeni kızıma sormuş vantinatörünüz var mı diye (ev okulun karşısı) o da var demiş getirir misin bi süreliğine annene sor demiş....geldi istedi yaklaşık 300 tl lik vantinatörü verdim okula götürdü...hala okulda ...hayatımda daha kimseye hayır demedim diyemem yapı geregi.........sanırım bi ben düşkün değilim malıma ....
evet malesef gerçekten öyle komşum.artık çok sıkıldım ama kimseyi geri çeviremiyorum.buraya koptum cidden var öyleleri.....bende hayatımda kimseden istemedim seninde dediğin gibi illa olacaksa alırım yada alternatif bişile halletmeye çalışırım.....ama benden istendiğinde mutlaka veririm hayır demem diyemem....ama kv nin vermesi lazımdı ne olacak yani sonuçta oğlu bi kullanıp verecek farz-ı mahal bozuldu ucunda ölüm yok ya zaten bozan kişi yenisini alır nolcak....valla bana ters
neden yanlış anlayım....Konu dışı olacak biraz ama gözüme takıldı. Umarım yanlış anlamazsınız sadece merak ettim bu 3 yıl içinde annenizin tüllerini diktirmeyi hiç düşündünüz mü?
Yaşlı başlı kadınların temizliğe çağrılması hoş değil belki ama burda kız ve erkeğin evinin temizliğine bile annelerden biri gidecekse kızın annesinin gitmesi gibi bir şeylerden bahsedilmiş ya ev işleri kadının işidir, gelin evi temizlenecekse gelinin annesi gelecek diyerek bir level daha atladık. Allah hepimizi bildiği gibi yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?