kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

bence burdaki sorun süpürgeden daha vahim, siz kafanıza göre iş yapamazsınız o annesiyle yapcaktı derken, bence oğulcuğu iş yapcak diye üzülmüş, yandın valla, kıskanç kaynana kaprisleri seni bekliyor bence

Canım mesele süpürge değil zaten. Seni kıskanıyor olabilir, oğlunu paylaşamıyor olabilir, bir sürü ihtimal var. Tavrı kötü eyv ama sende isteme bir şey. Ayrıca yukarıda bir üye demiş neden temizliğe çağırıyorsun diye, doğru demiş. Tut bir temizlikçi yapsın, ya da nişanlınla yap.

Bu arada evlenirken maddi destekte bulunacaklar mı size?

evlendikten sonrası çoook uzun bi dönemi kapsıyo...
nereye kadar bi süpürgenin kinini tutacaksın...
bu kadar takılmak yerine taviz verme ona...
mesafeli durduğun sürece ne kaynanan ne eşin bişey diyemez sana baskı kurmaya çalışamazlar...
yada bi laf ettiğinde uygun bi dille ver cevabını seni yiyeceğine onu yesin...
bir konuşur iki konuşur cevabını alınca susar...

Kimse sizinle ev temizlemeye mecbur değil.Süpürgeyi
de vermeyebilir.Siz de kendi annenizden isteyin
süpürgeyi.O da vermezse gidin alın bir tane.1 liralık tabak
bile olsa vermez vermez.

Hayatim simdi olay soyle oldu ben tadilattan sonra kadin tutup temizlettim kayinvalide ogluna temizlige geleyim yardima ihtiyaciniz olur gelseydim iyiydi deyip temizlik gunu uc kere arayinca su soyle silinsin faln diye perde avize taktirdik onun tozu pisligi temizlencek bj sefer cagirayim gonlu olsun diye dusunmustum de yanlis dusunmusum

Ben o süpürgeden çok istiyordum yaaa.
Hediye gelen arkadaş çok şanslı...

doğrusunu ben de veremem, niye kv çağırıyorsunuz ki, eşinizle temizleyin ya da anneniz müsait olduğu zaman beraber yapın. zaten kv yaşlı yatalak babaanneyle berabermiş, işten bıkmıştır.
insanlarla geçinmek için bazen kör sağır dilsiz olmak gerekir, atamazsınız satamazsınız, orta yolu bulun.

O zaman kayınvalide temizlik yapmayı değil temizlik yapılırken çavuşluk etmeyi istemiş demek ki.

Ne kadar az muhatap olursan o kadar iyidir benden sana abla tavsiyesi. Ben kayınvalideyle altlı üstlüyüm fena kadın da değildir kayınvalidem kaynanalık hiç yapmadı allah var ama iki gün üstüste gidip de evine oturmam. Ne gerek var bırak sen bildiğin gibi yap bi beklentiye de girme yardımcı olursa sevinir olmazsa üzülmezsin.

ben kendi anneme bile kıyıp da gel evi temizleyelim diyemezdim...

süpürge de annemin bile olsa başına bir iş gelir diyip o teklif etmedikce de istemezdim.
zaten ceyizde elektrikli süpürge olmuyor mu...?

kv. hayli hayli öyle davranır. haklı bence.

madem 2500 ün bir onemi yok, 100-200 kıyın paraya bir temizlikci tutun. hem baskalarına da is olarak desteginiz olmus olur.

Kesinlikle mesafe.. mesafenizi koruyun yoksa daha cok uzulursunuz. Burda sa is nisanliniza dusuyor ailesiyle sizin arasinda da o dengeyi tutmasi gerek.icli disli olmadiktan sonra biseycikler olmaz.boyle kaynanalari gorumceleri olsun hic anlamiyorum. Ne gerek var yani kalp kirmaya.

Hmm hiç öyle bi hediyem olmadı bilemedim şimdi

Ama biz süpürge alırken bakmıştık 1800-2000di diye hatırlıyorum. Nasıl pahalı geldiyse belki de kafamda öyle bi fiyat belirlemişimdir ona

Eşimin yeğeni hediye etmişti, o dönem dyson satan bi yerde çalışıyordu. Muhtemelen yarı fiyatına almıştır. Biz düğünde takı yerine ihtiyaçlarımızın alınmasını istemiştik. O yüzden baya pahalı hediyemiz var

annenin evınden süpürge goturmelisin,niye başkasına minnet edıyorsunki..

kımseden Bi beklentın olmazsa,basın hiç ağrımaz..

aldıgım ıkı supurgeyı de yeni tasınacagım evi temizlerken bozdum,agır temizliği kaldıramıyor makınalar..normal ev temızlıgı ıcın kullan elektrık supurgesını,baska yerde hiç etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…