kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

bende elektronik eşyaları ne başkasından ödünç almayı nede başkasına ödünç vermeyi doğru bulmuyorum.en yakından alınsa bile.çünkü emanetin gözü yerde olur derler.sahibi kullanır bir şey olmaz ödünç alanın elinde bozulur genelde.benim oğlum yada kızım farketmez 24 yaşında evlense bende biraz istemezdim.kadın kendini maddi manevi hazır hissetmemiştir.

süpürge hikayemi anlatayım bende..
oğlum küçük ve makinelerde pahalı yıkama sistemi olanlar..koltuklarımda mama izi falan vardı..eltimde pahalı almış3..4 yıl önce..bende bir defaya mahsus istedim..normalde kimseden sarımsak dahi almam..olacak işte..
sonra yıkarken baktım çekmiyor..hortum birleşme yerinde minik bir parça kırılmışnette baktım servis münübüsle 40 dakika uzakta..akşam eşim gelmek üzere..servisi aradım biz gelicez dedim..eşim geldi..1 ton laf söyledi..arabadada vıdı vıdı yaptı..sonra parçayı aldık vs..can sıkıcı bir gündü

bzimkinde de var bi tane rainbow marka. piyasa degeri 7000-8000 lira biseymis. onu duyduktan sonra degil istemek elimi bile surmeye korkmustum. ben araba alirim o paraya be
birde yer kaplıyor onlar..bende o parayı vermem açıkça

Kardeşimin eşine vermiştim. Hortumun makine girişinde minik 4 parça var 2 si kırık geldi.
Kalan 2 parçaya sıkı sıkı ip sararak kullanıyorum. Pahalı yıkamalardan değil.
Ekstra itina da göstersek cihazın yabancısı oluyoruz.

Son düzenleme:
Benimde var bende vermem annemde ev temizlemek icin vermemisti bos evin temizligi icin kucuk eski supurgeyi goturduk kv dende kucugu goturun demis hakli olarak

250tllik de olsa ödünç vermem almam da. Annem yıllardır kullandığı ütüsünü bir tanıdığımıza vermişti de 20 yıldır bir şey olmadığı halde bozulmuştu. Hala içi gider kadının. Emanet malın canı az olur. Hele de ağır temizlik yapacaksanız.

Bu arada dyson kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Verdiğiniz paraya değer mi? Performans ve sağlamlığı nasıl?

Ohoooo canım süpürge olayinda mi nasil davrancam diye soruyosun :) daha nerdesin sen neler yapcakta bisey diyemiceksin.. ( tabi sabrini tasirincaya kadar)

Bütün sayfaları okumadımbelki yazan olmuştur da,yani kendi ceyizindeki supurgeni kullansan daha iyi olmaz mi,bide yeri değil ama ben hayatta isteyemem,eski (hala var)annelerimizin kullandığı (belkide anneannelerimizin kullandığı)ot supurgeler var,sarimtrak renkte,kaynanamla evlerimiz yanyana aynı kapıdan işliyoruz (dış kapı)supurgem bozulduğunda bir hafta gunde üç kez supurdugumu bilirim yinede istemedim ,üstelik belimdede fıtık var iki tane

seneler önce eşim bana halı yıkama makinesi aldı.nasıl kullanacağımı da bilmiyorum.komşuda otururken bahsettim.birisi dediki ben biliyorum,getir burada tarif edeyim,deneyelim.gittim getirdim komşunun halısını yıkadık.sonra o komşum verirsen ben de halılarımı yıkayayım,tamam dedim, o bu derken 1 hafta sonra makine eve geldi vesürprizzzz süpürge çalışmıyor,kimseye bir şey diyemedim,eşime de denerken bozuldu dedim.ben kullanmadan tamire gitti.tamirci çok zorlamışsınız demiş,eşim ne yaptın dedi cevap veremedim

10 milyarlik supurge olsa ne yazar yabanci mi goturuyo gelin sadece kendi evini temizlemeyecek heralde oglununda evi orasi terbiyesizlik etmis

ayy komşularda bazen böyle yapabiliyor..benim eşimde olsa söylesem kızardı bana..mal kıymeti bilmez derdi hemen

Benim annemin vardı hem yıkama hem süpürme yüzü çok yumuşak ona ver buna ver şimdi bozuk

Temizlik robotu canim. İhlasin urunu. Fena bisey ama. Ben olsambende vermezdim
Valla ben çok cimriyimölürümde o parayı vermem .. Ama hadi diyelim aldım verirdim gelinime köpeği olsun gelinimin nolucak sanki ( kızlar bu arada daha bebişim bile yok olmamış oğlana gelinde yaptım :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…