kayinvalidecik supurgesine kiyamadi

olabilir valla kv psikolojisi başka bişi

Bana sorarsanız ben de annemle yapmaktan keyif alır onunla daha da rahat ederim. Sanki kayınvalidem temiz yapıyor mu ya da iyi siliyor mu diye inceleyecek gibi gelir. Ama temizliğe kızın annesi gider diye genellenmesini rahatsız edici buluyorum. Ev işlerinin bile kadının görevi olmadığını iddia eden ben bunu da yapacaksa kız annesi yapacak yaklaşımından rahatsız oluyorum sadece.

sizinle aynı noktadayım ev işleri de kadının tek gorevı degıldır tabii ki,ben de bahsettiğiniz sebepten oturu annemı cagırırdım ama evlenme donemı hassas olabılıyor bu durumlar.ha sen ha ben aıleyız dıyebılsek keske karsı tarafa da kımse yüksünmese bir şey yaparken ama maalesef öyle değil.konu sahıbınınde anlattıklarından kvalıdesının bu sekılde yaklastıgını dusunuyorum.belli ki uzerıne düşmeyen temızlıgı neden ben yapayım diyor.yoksa kız anneleri köledir erkek annesı temızlık yapmaz gıbı bır yaklasım degıldı kastettıgım yanlıs anlattıysam kusura bakmayın

Yok ben ilk yazdığımda tabi ki senin annen gelecek kayınvalidenin işi değil bu diye yazanlaraydı. Yoksa anladım sizi.

Senin ceyizinde yokmu süpürgen. Acip kullansana nie istion kimsenin malını... vermez vermez yapcak bisey yok...

benim o fiyata süpürgem olsa, ben bile çalıştırmazdım ayol, bırak geline vermeyi, salon yer yapardım sergilemek için

Keşke istemeseydin evler mi yakın birbirine o yüzden mi öyle düşündün ki sizinle nişanlınızın o An telefonda konuştuğunu biliyor muydu bilmiyor muydu eğer ki biliyorsa bence terbiyesizlik yapmış yani kocaman insan öyle demek istemem ama sizide düşünmesi gerekirdi telefonda duyacak kırılır vs onu geçtim ayıp diye yani hakkınızda hayırlısı olsun süpürge pahalı olabilir ama insanlık malesef parayla alınmıyor.

Bu daha hiçbir şey canım.
Kayınvalide mevzuuları genelde daha sinir bozucu ve destansıdır. Seninkinin yaptığı devede kulak misali. Varsın vermesin süpürgesini. Ne olacak? Hem bence hazırlıklı ol kayınvalide çemkirikliklerine. Daha şimdiden böyle "ne yapmalıyım" moduna girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…