Kayınvalideden bombalar

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni

Kadina demedigini birakmamissin okurken senin adina utandim ya

kadının zaten ağzının payını vermişsin

valla kv ye haddini bildirmissin de sert kacmis bayagi.
kv bunu dedi diye boyle saydiysan biz olelim

Konumun ustune iyi geldi bu konu..

benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:)

Bu cümleyi söyledikten sonra kayınvalideniz sadece şaşırmış bir ifadeyle karışık gülümsemişse... Ben de böyle marjinal kayınvalide istiyorum. Siparişimi alan? Yok. Yine feminizme kaldım be kardeşim.

Ben benzer bir durumda sadece çileyi çeken benim, niye ismini ben koyamıyorum anne diyebilmiştim.o bile bana fersah fersah dönmüştü.iyi cesaret valla.kocanız bir şey demedi mi?

Kayınvalideniz saygısız, siz ondan da saygısız...
Ne gerek var yüzgöz olmaya? Ben kaale bile almazdım.. Konuşup dursun kendi çapında.. Eşinizle aranız açılmıyor mu böyle? Sonucta annesine vermiş veriştirmişsiniz.

Tarlaya ne ürün ekerse hasadı o olur ne ya.
Kayınvalide ne kadar saygısızsa siz ondan betersiniz bence.
Büyüklerin adının konmasını çoğu yaşlı ister ben de tasvip etmem ama böyle de coşamazdım.
Biyoloji okumadınız mı erkeğin kromozomu belirler bebeğin cinsiyetini, sanki benim elimde, bilgisini tazeledim

off çok beğendim iyi demişsin, o ne öyle erkek olsun kayınpederin ismi olsun... şimdiden yer yapıyor, bak ses çıkaramayanlar nasıl ezilip ağlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…