Kayınvalideden bombalar

Yaptığınızı hardcore buldum ve hoşuma gitti.
Yaşayan zaten yaşıyor, daha onun adını koymanın manası nedir?
Bu ego düşkünlerini kapatacaksın bir yere, birbirlerinin adını haykırıp dursunlar da yeni doğmuş yahut doğmamış sabileri rahat bıraksınlar.

Kayınvalideniz haksız ama siz de haksızsınız.Ben babamın adını koyarım deyince farklı bir şey mi oluyor..

benim kv masmarjinal...
ama elinde bekar oglan kalmadi taze bitti.
hem feminist'tir hem liberal hem demokrat fekattt sadece kendine.
bide onun zamaninda hic bisey yokmus MO yasadi sanirim.

O zamn cevabını vermişsiniz gönlünüze su serpilmiş
Bir de onun yaşında onun kültür seviyesinde bir anne kayınvalide olarak hayal edin kendinizi ve gelininiz böyle diyo
Siz karşılıklı atışıyorsunuz alışmışsınız

Kayınvaliden gerçekten bombaymış. Ama seninde konuşma üslubun biraz saygısızca geldi bana. Anlatmak istediğin şeyi daha kibar yollada anlatabilirdin sanki. Eşin bir şey demedi mi hiç?

Hic sert falan olmamis onun o hadsizligine yakisani yapmissin. Kaynanami kalmis cinsiyeti ile ilgili ismarlama yapmak. Allah bilir orasini. Densizlige bak erkek olsun adi da su olsun. Bir kayinvalidenin gelinine colukcocuk hakkinda konusmasi tam bir ahlaksizlik ve dusuncesizlik. Belki kadinin cocugu olmayacak (allah gostermesin) sen ismarlama yapiyorsun hadsiz kadin iste. Onun yerine kizim bir evladiniz olmasini cok isterim saglikli olsun dese bu terslenmeyi haketmemis olur ama ismine kadar karismasi gel beni tersle gelin demek olmus zaten. Hic agir olmamis kardesim tam kaynananin hakettigini yapmissin. Bunun cahil kadin bilmemne bunun gibi savunmalarla da alakasi yok cahil cahil konusursa gelinide cevabini onun anlayacagi dilden verir.. Haketmis tamamen..

Böyle cevap verebildiginiz bi KV size nasil karisa biliyor hayret, annesiyle böyle konusmaniza esiniz nasil izin veriyor o dahada bi hayret... Hakliyken haksiz duruma düsmek buna derler, insan biraz saygili olmali, haaa laf sokun altta kalmayin ama böyleside ayip yahuuu...

Bosver takma. 1 kulagindan girsin diyerinden ciksin. Benimkide bana demedigini birakmaz. Ona kalsa ben ne anne olabilirim ne cocuk bakabilirim nede buyutebilirim. Bende artik 1 kulaktan girer oburunden cikar heee hiim tamam derim susar. Zaten ayda 1 ya goruyorum ya gormuyorum.

Kayınvaliden gerçekten bombaymış. Ama seninde konuşma üslubun biraz saygısızca geldi bana. Anlatmak istediğin şeyi daha kibar yollada anlatabilirdin sanki. Eşin bir şey demedi mi hiç?
Demedi, evlendiğimizin ilk gününden beri bebekte bebek, odama girip çekmecemi karıştırıp doğum kontrolü çantasına atacak kadar olunca, ismine biz karar veririz oldu

daha doğmayan çocuk böyle kavga ettirip buraya yazdırıyosa sana doğunca nolur kim bilir tamam kv çok abartmış ama sen en azından eşine olan saygından daha usturuplu olamaz mıydın?

Demedi, evlendiğimizin ilk gününden beri bebekte bebek, odama girip çekmecemi karıştırıp doğum kontrolü çantasına atacak kadar olunca, ismine biz karar veririz oldu

Aynı evde yaşıyorsunuz galiba, odanızın kapısını kilitleyin.

benim kv masmarjinal...
ama elinde bekar oglan kalmadi taze bitti.
hem feminist'tir hem liberal hem demokrat fekattt sadece kendine.
bide onun zamaninda hic bisey yokmus MO yasadi sanirim.

Ya bekar oğlanı olsa bile olmazdı. Kayınvalideniz liberal feministmiş.
Elamdülilalalaa sosyalist feminizm geleneğinden geliyorum ben, yerdik birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…