Kayınvalideniz haksız ama siz de haksızsınız.Ben babamın adını koyarım deyince farklı bir şey mi oluyor..Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
benim kv masmarjinal...Bu cümleyi söyledikten sonra kayınvalideniz sadece şaşırmış bir ifadeyle karışık gülümsemişse... Ben de böyle marjinal kayınvalide istiyorum. Siparişimi alan? Yok. Yine feminizme kaldım be kardeşim.
Demedi, evlendiğimizin ilk gününden beri bebekte bebek, odama girip çekmecemi karıştırıp doğum kontrolü çantasına atacak kadar olunca, ismine biz karar veririz olduKayınvaliden gerçekten bombaymış. Ama seninde konuşma üslubun biraz saygısızca geldi bana. Anlatmak istediğin şeyi daha kibar yollada anlatabilirdin sanki. Eşin bir şey demedi mi hiç?
Demedi, evlendiğimizin ilk gününden beri bebekte bebek, odama girip çekmecemi karıştırıp doğum kontrolü çantasına atacak kadar olunca, ismine biz karar veririz oldu
benim kv masmarjinal...
ama elinde bekar oglan kalmadi taze bitti.
hem feminist'tir hem liberal hem demokrat fekattt sadece kendine.
bide onun zamaninda hic bisey yokmus MO yasadi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?