Güldü, biz karar veririz adına, hayırlısını versin dediKocan ne dedi merak ettm
:)Yaptığınızı hardcore buldum ve hoşuma gitti.
Yaşayan zaten yaşıyor, daha onun adını koymanın manası nedir?
Bu ego düşkünlerini kapatacaksın bir yere, birbirlerinin adını haykırıp dursunlar da yeni doğmuş yahut doğmamış sabileri rahat bıraksınlar.
bence kayinvalidenizin bilgisini tazeleyeceginize , konusma ahlaki, uslubu konusunda kendi bilginizi bi tazeleyiverin...Biyoloji okumadınız mı erkeğin kromozomu belirler bebeğin cinsiyetini, sanki benim elimde, bilgisini tazeledim
Babam rahmetli ben babamın adını koyayım demiyorum, öyle baba adı koymak istesem babamın anısını yaşatmak adına koyarım dedim, ama bana ters o bebek farklı bir birey, bi başkasını adıyla dahi yaşatmaya çalışmak bana göre tersKayınvalideniz haksız ama siz de haksızsınız.Ben babamın adını koyarım deyince farklı bir şey mi oluyor..
tek basina kapitalizme bas kaldirmis durumda.Ya bekar oğlanı olsa bile olmazdı. Kayınvalideniz liberal feministmiş.
Elamdülilalalaa sosyalist feminizm geleneğinden geliyorum ben, yerdik birbirimizi.
. Kayınvalidemi tanısan böyle demezdin, aman öylesini tanıma derimbence kayinvalidenizin bilgisini tazeleyeceginize , konusma ahlaki, uslubu konusunda kendi bilginizi bi tazeleyiverin...
e hep böyle yapılıyor,konu açılıp tepki alındıktan sonra laflar değişiyor.Eğer çocuğuma bir ad koyulacaksa kpnin değil rahmetli babamın adını koyarım demişsin işte,sana tersse neden söyledin?Babam rahmetli ben babamın adını koyayım demiyorum, öyle baba adı koymak istesem babamın anısını yaşatmak adına koyarım dedim, ama bana ters o bebek farklı bir birey, bi başkasını adıyla dahi yaşatmaya çalışmak bana göre ters
Yoo evlerimiz farklı, bana geldiğinde odama girip karıştırdıAynı evde yaşıyorsunuz galiba, odanızın kapısını kilitleyin.
Bu akşam eşimle kayınvalidelere gittik önceki konumdan malum bana gıcık, gelelim bu akşam ki konumuza; kayınvalidem resmen doğmamış çocuğa don biçiyo, 2 yılı geçgin evliyim ortada ne bir çocuk var ne hamilelik, neymiş efenim bebek erkek olsunmuş, adı da kayınpederin adı olsunmuş, benim tepe attı ısmarlama bebek cinsiyeti mi olurmuş oğlun tarlaya ne ürün ekerse hasadı da o olur:) isim baba adı koymak olursa da rahmetli babamın adını koyarım dedim kadın bozum oldu:) biz de ölenin değil yaşayanın adı konur dedi, koymayı çok istiyorsan bi tane doğur dedim, öldürecek bu kadın beni
Aynen gülerek söyledim, Kaş göz çatar cinsinden değildiKonu sahibesinin cümleleri biraz gülerek söylenen cinsten, hani espriyle karışık laf sokmaca gibi de görünüyor. O nedenle karşı taraf filan alınmamış olabilir.
Ha öyle değilse durum vahim, ama espriyle karışıksa gerçekten, ikisinin arasındaki tarz der geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?