- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
Evet kızlar gittimm kesinlikle olmaz alamamm hiç gerek yok ben kendime birşeyler aldım flann dedimsede dinletemedim kızdıı ve zorla cebime sokusturduuu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar gittimm kesinlikle olmaz alamamm hiç gerek yok ben kendime birşeyler aldım flann dedimsede dinletemedim kızdıı ve zorla cebime sokusturduuu..
Savior o kadar yorumu boşa mı yaptık biz burda alma alma diye
Şaka bi yana
Neyse sen demişin diyeceğini ben aldım kendime bayramlık vs.Bundan sonra para vermek yerine bişeyler alır da öyle
verir bari...
güle güle harca tatlım.ne alcen kız?![]()
bana da vermişlerdi; ama ben şimdiki aklım olsa almazdım. neden aldıysam... lafını da etmediler; ama sormuşlar taa evlendikten sonra eşime ne aldı diye. daha da bahsi acılmadı; ama ciddi manada sacmaladım o parayı alarak. bazen insanın nutku tutuluyor...
Canım daha şimdiden onların isteklerini yapma bohça olayımız. Senle aynıymış benimkide kendi bohçasından olanları verdi bende tarihi eser yerine saklamıştım belki değerli olur ilerde ne o öyle terbiyesizlik alma paralarını sanki küçük çoçuğa Bayram haşlıgı veriyorlar
Bence buradaki sorun harçlık verilmesi değilki netice de adettir diye denilebilir yanlış olan bence sanki çocuğun eline sıkıştırır gibi 100 tl gibi bi parayı vermek herkesin bütçesi uygun olmayablr eyvallah ama ozaman onu yetişkin bi kızın GELİNİNİN eline vermektense güzel bi hediye al bayramda götür ver yada hadi olmadı el öpmeye gelince ver ki farklı sehirdeysenz ky size gelmesi lazım herneyse bence cok da takılma ya okadar büyütülcek bişey değil bu taviz değildir canım taviz daha başka bişey bence kendine ailene karıştırma cok her dediğine evet deme ozaman zaten taviz vermemiş olursun yani ben burda çirkin bi olay art niyet göremedim sadece cahilce davranmş ky..
İçinizde büyütmeyin. Demek ki adetleri böyleymiş.
Sizin kendi adetlerinizde çarşı alışverişi yapılıyorsa ve buna imkanları varsa bunu bir şekilde iletmeliydiniz, iletmediyseniz sorun çıkarmadan almanız iyi olmuş.
Sonra farklı yorumlanabilirdi ve böyle bir mesele için aranıza sıkıntı girebilirdi.