Kayınvalideden gün geçtikçe soğuyorum

Çevredekiler sorabilir anormal bi durum değil. Kayinvalide eğer maddi durumu iyi ise takmalidir hani yeni bebekleri olmuş ihtiyaçları olabilir diye yardım amaçlı. Paran olmayabilir bunu sürekli duyurmak nedir? Hoş değil. Bide kaynana milletinin ortak özelliği galiba oğlu varken ve yokken bi baska konuşmak. Ne diyelim Allah ıslah etsin. Evet evlat olarak gerekirse para verilmeli ama oğlunun, evladını ve eşini maddi olarak zora sokmuyorsa. Çok fazla eşinin üstüne gitme kötü gene sen olursun

Bugun bu muhabbet dondu arkadasimla. Ben ilk kez arkadasimda gordum bu taki muhabbetini. Aman ben taki maki istemem yaw. Bir hediye alsinlar ama. Zibin mibin falan gibi. Bilemedim karisik mevzular. Yani birinden altin beklemek bana ayip geliyor. Icinden gelirse yapar gelmezse yapmasin. Gonul almak altinla degil ufak tefek hediyeler ve hosguru anlayisla da olur. Kv niz hosgorulu anlayisli sevecen empati kurabilen ve size mudahele etmeyen biri ise bence sogumayin

Beklentini n3 kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun. Bence takmadi diye esine dir dir etme kendi huzurunu bozma. Bi ceyrek takip da durmadan gozune sokup altin taktim ben demesindense takmasin daha iyi. Benim felsefem benim bir beklentim yok onlar da benden beklemesin seklindedir.

Kafanıza taktığınız bu olmasın.
Benim de 8 aylık yavrum var ..
Altın para değil ..
Kaynanamın gelip görmesini destek çıkmasını isterdim kimsenin taktığı umrumdada olmaz.

Belki parası yoktur gerçekten zorunda mı kaynanadan maddi beklentilerinizi anlamıyorum çalışın siz yapın çeyrek kaynanadan çeyrek gelicek diye dert etmeyin..

Son düzenleme:
Tesadüfün de böylesi. Bir an ben mi yazdım diye tereddütte kaldım, iyi mi?

Canim sen benim hayatimimi kopyala yapitir yapmissin resmen daha cocuk yok ama olsa senin dedigin gibi olurdu
Bana kalirsa hic lazim degil biseyler takmasi bi ignesini bile istemiyorum sogumak budur cnm bosver boyle seylere takilma bebeginin ilk gunlerinin cennet kokusunu cek icine
Bende artik yüz göz olmuyorum en iyisi boyleymis

En büyük hatayı annenizle kıyaslamakla yapıyorsunuz. Anneniz takmış , eğer takmamış olsaydı "canım annem durumu yok kiyamam cani sağolsun " derdiniz .. bunu kv yapınca ben utanıyorum o utanmıyor oluyor ne kadar yazık. Ben eşinizin yerinde olsam bir çeyrek alır atardım üstünüze , var olan huzurunuzu el alem soruyor yok demeye utanıyorum demekten bozuyorsunuz .

Merhaba. Takı takmak bizim adetimiz. Eger durum varsa böyle özel günlerde insanin hoşuna gider. Maddi ,manevi karşı tarafa bir katkı olur ama takılmadiysa da bu size,eşinize ya da çocugunuza deger verilmedigi anlamina gelmez. Benim için gerekli degil. Çevrenizdekiler takı takilsaydi da çeyrek mi takti neden tam takmadi, yarim mi taktı? diye konuşurlardi.Bu sefer de taķilani begenmezlerdi. Durumum yok diyorsa yoktur. Ben her zaman derim. Eşimin ailesi benim icin ne kadar az şey yaparsa sadece maddi açidan ama benim icin daha iyi. Onu yaptik,bunu yaptik demesinler sonra bana.

Sevgili konu sahibi çocuğu kayınvaliden altın taksın diye mi doğurdun?

Şu düşünde doğumda altın takmadı diye laf eden insanları anlamıyorum. İçinden gelir durumu iyidir takar takmazsa da takmaz yani. Sanki bu tarz konu açanlar o altınlara güvenip evlenip doğuruyorlar. Yahu size huzur vermezse saygı sevgi göstermezse 10 tane bilezik taksa kaç yazar. İnsanlardan beklentiye girmeden yaşamayı ne zaman öğrenicez çok merak ediyorum

Başkaları sorunca utanıyorum demişsiniz. Başkaları ile bunu sorabilecek kadar yüzgöz olmayın bence. Bu kayınvalidenizin size altın takmamasından daha büyük sorunlar doğuracaktır...

Bu da kocanın problemi. Vermeyecek arkadaş. Param yok diyecek. Sen kayın-validen de soğuyorsun ama kocan da az suçlu değil bu durumda.

bunların zerre kadar önemi yok sizin kalbinizi kırmasın yeter ötekiler unutulur

Temizlik yaparken akliniza boyle seyler nasil geliyor ya?
Taki bir hediyedir zorunlu da degildir
Anneniz de az seviyor demek k i torununu bakin ceyrek takmis
Cok sevse tam takardi

Bakin hos olmuyor degil mi?

size katılıyorum

İki tane bebeğim oldu, ikisine de kv kp bir şey takmadı, üstelik eşimin ayağı kırıktı bir doğumumda, maddi olarakta sıkıştık, hastane vs çalışamadı filan, küçük bir miktar borcumuz vardı, ben hastaneden geldiğim gün istedi, maaşım yatmıştı verdim gönderdim.o zor durumda bir ay daha bekleyemedi.Sezeryan sızısıyla kalkıp gidip para çekmek zorunda kaldım.Kp zaten bebeği sekiz aylık olduğunda gördü, hastaneye filan da gelmedi.En son eşim gittiğinde 4 yaşında olan çocuğum için kaçıncı sınıfa gidiyor diye sormuş, küçüğünde ismini unutmuş filan.Boşverin kavga etmeye değecek bir şey değil, nasıl davranıyorlarsa siz de öyle davranırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…