- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Trizomi13-15
-
Beklentini n3 kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun. Bence takmadi diye esine dir dir etme kendi huzurunu bozma. Bi ceyrek takip da durmadan gozune sokup altin taktim ben demesindense takmasin daha iyi. Benim felsefem benim bir beklentim yok onlar da benden beklemesin seklindedir.iyi akşamlar bayanlar.. akşam akşam yine kafama temizlik tapArken düşünceler geldi ve sizlere danışmak istedim ben mi çok sorun yapıyorum bunu diye.. 8 ay önce doğum yaptım.. kayınvalidem bebeğime hiç bişey takmadı.. takacağın yok para vericem param yok yok şu yok bu diye.. çevremdekiler zaman zaman soruyor kayınvalşden ne taktı diye bebeğine.. hiçbişey diyorum ben bu cevabı vermekten utanıyorum o takmadığına utanmıyor.eşimle sürekli bu mevzulardan tartışıyoruz çünkü çok soğudum onlardan sahte samimiyet geliyor.. eşimin yanında farklı benle yalnızken farklı davranışları var. Çok cahil düşünceleri. Benim annemin durumu olmamasına karşın çeyrek taktı. Sürekli durumu yok tavrında tamam çokda durumu olmsyabilir ama bi çeyrrek bi künye takacak kadarda değil. Hamileliğimi en başından beri biliyor her ay 20 lr koyup bi çeyrekte mi alamazdı diyorum. Düşündükçe sinirlerin bozuluyor görüşüp fazla samimi yüz göz olmak isteniyorum bu bana, bebeğime, oğluna verdiği değeri gösterir diye düşünüyorum. Eşim ise sürekli yok durumu yok bana söyledi takamıyacağını felan fiyor. Üstelik sürekli kocamdan beklenti içinde para istiyorlar yok biletimş sl yok harçlığımı ver il dışına bir yere gşdiyorum diye.. yok dr a bioenerji dr na gidecekmiş.çok canım sıkılıyor biraz ayrıntısız anlattım ama..
Tesadüfün de böylesi. Bir an ben mi yazdım diye tereddütte kaldım, iyi mi?iyi akşamlar bayanlar.. akşam akşam yine kafama temizlik tapArken düşünceler geldi ve sizlere danışmak istedim ben mi çok sorun yapıyorum bunu diye.. 8 ay önce doğum yaptım.. kayınvalidem bebeğime hiç bişey takmadı.. takacağın yok para vericem param yok yok şu yok bu diye.. çevremdekiler zaman zaman soruyor kayınvalşden ne taktı diye bebeğine.. hiçbişey diyorum ben bu cevabı vermekten utanıyorum o takmadığına utanmıyor.eşimle sürekli bu mevzulardan tartışıyoruz çünkü çok soğudum onlardan sahte samimiyet geliyor.. eşimin yanında farklı benle yalnızken farklı davranışları var. Çok cahil düşünceleri. Benim annemin durumu olmamasına karşın çeyrek taktı. Sürekli durumu yok tavrında tamam çokda durumu olmsyabilir ama bi çeyrrek bi künye takacak kadarda değil. Hamileliğimi en başından beri biliyor her ay 20 lr koyup bi çeyrekte mi alamazdı diyorum. Düşündükçe sinirlerin bozuluyor görüşüp fazla samimi yüz göz olmak isteniyorum bu bana, bebeğime, oğluna verdiği değeri gösterir diye düşünüyorum. Eşim ise sürekli yok durumu yok bana söyledi takamıyacağını felan fiyor. Üstelik sürekli kocamdan beklenti içinde para istiyorlar yok biletimş sl yok harçlığımı ver il dışına bir yere gşdiyorum diye.. yok dr a bioenerji dr na gidecekmiş.çok canım sıkılıyor biraz ayrıntısız anlattım ama..
En büyük hatayı annenizle kıyaslamakla yapıyorsunuz. Anneniz takmış , eğer takmamış olsaydı "canım annem durumu yok kiyamam cani sağolsun " derdiniz .. bunu kv yapınca ben utanıyorum o utanmıyor oluyor ne kadar yazık. Ben eşinizin yerinde olsam bir çeyrek alır atardım üstünüze , var olan huzurunuzu el alem soruyor yok demeye utanıyorum demekten bozuyorsunuz .iyi akşamlar bayanlar.. akşam akşam yine kafama temizlik tapArken düşünceler geldi ve sizlere danışmak istedim ben mi çok sorun yapıyorum bunu diye.. 8 ay önce doğum yaptım.. kayınvalidem bebeğime hiç bişey takmadı.. takacağın yok para vericem param yok yok şu yok bu diye.. çevremdekiler zaman zaman soruyor kayınvalşden ne taktı diye bebeğine.. hiçbişey diyorum ben bu cevabı vermekten utanıyorum o takmadığına utanmıyor.eşimle sürekli bu mevzulardan tartışıyoruz çünkü çok soğudum onlardan sahte samimiyet geliyor.. eşimin yanında farklı benle yalnızken farklı davranışları var. Çok cahil düşünceleri. Benim annemin durumu olmamasına karşın çeyrek taktı. Sürekli durumu yok tavrında tamam çokda durumu olmsyabilir ama bi çeyrrek bi künye takacak kadarda değil. Hamileliğimi en başından beri biliyor her ay 20 lr koyup bi çeyrekte mi alamazdı diyorum. Düşündükçe sinirlerin bozuluyor görüşüp fazla samimi yüz göz olmak isteniyorum bu bana, bebeğime, oğluna verdiği değeri gösterir diye düşünüyorum. Eşim ise sürekli yok durumu yok bana söyledi takamıyacağını felan fiyor. Üstelik sürekli kocamdan beklenti içinde para istiyorlar yok biletimş sl yok harçlığımı ver il dışına bir yere gşdiyorum diye.. yok dr a bioenerji dr na gidecekmiş.çok canım sıkılıyor biraz ayrıntısız anlattım ama..
Bu da kocanın problemi. Vermeyecek arkadaş. Param yok diyecek. Sen kayın-validen de soğuyorsun ama kocan da az suçlu değil bu durumda.Ben bu kadar yorumu yazanlara çok şaşırıyorum tabiki buraya genel hatlarıyla yazıyoruz ayrıntıya girmeden.. peki diğer torunu yurt dışına gitmek istiyormuş 750 sini ben vereyim dermi parası olmayan.. üzerinide utanmadan koşa koşa gidip kocamdan istemiş ben 750 vericem üzerinide sen tamamla diye az uz bir parada değil. Bu ne şimdi bize gelince durumum yok der diğerlerine gelince para saçar anlatmak istediğim bu ve sürekli kocamı kullanma telaşında sanki baba benim kocam kendi kocasından istesin herşeyi bizden istiyor. Evet bahsettiğiniz beklenti içine girme durumu onlar hiç bizden beklentiye girmese bende bu ufak mevzuların ardınA düşmücem aptal yerine koyulmaktan bunaldım.
iyi akşamlar bayanlar.. akşam akşam yine kafama temizlik tapArken düşünceler geldi ve sizlere danışmak istedim ben mi çok sorun yapıyorum bunu diye.. 8 ay önce doğum yaptım.. kayınvalidem bebeğime hiç bişey takmadı.. takacağın yok para vericem param yok yok şu yok bu diye.. çevremdekiler zaman zaman soruyor kayınvalşden ne taktı diye bebeğine.. hiçbişey diyorum ben bu cevabı vermekten utanıyorum o takmadığına utanmıyor.eşimle sürekli bu mevzulardan tartışıyoruz çünkü çok soğudum onlardan sahte samimiyet geliyor.. eşimin yanında farklı benle yalnızken farklı davranışları var. Çok cahil düşünceleri. Benim annemin durumu olmamasına karşın çeyrek taktı. Sürekli durumu yok tavrında tamam çokda durumu olmsyabilir ama bi çeyrrek bi künye takacak kadarda değil. Hamileliğimi en başından beri biliyor her ay 20 lr koyup bi çeyrekte mi alamazdı diyorum. Düşündükçe sinirlerin bozuluyor görüşüp fazla samimi yüz göz olmak isteniyorum bu bana, bebeğime, oğluna verdiği değeri gösterir diye düşünüyorum. Eşim ise sürekli yok durumu yok bana söyledi takamıyacağını felan fiyor. Üstelik sürekli kocamdan beklenti içinde para istiyorlar yok biletimş sl yok harçlığımı ver il dışına bir yere gşdiyorum diye.. yok dr a bioenerji dr na gidecekmiş.çok canım sıkılıyor biraz ayrıntısız anlattım ama..
Ne kadar ayıp kadının durumu yokmus cok mu onemli ceyrek? Benimde Allah kısmet ederse 1 ay sonra bebeğim olacak kimseden öyle bi beklentim yok. Kaynanam gittiğimiz de bebeğime sevgi şefkat göstersin bu bana yeter bu kadar sıkıntı yapma böyle seyleri kadın belli ki mahcup zaten sürekli ceyrek takıcam diye dile getiriyomş zaten.
size katılıyorumNe kadar ayıp kadının durumu yokmus cok mu onemli ceyrek? Benimde Allah kısmet ederse 1 ay sonra bebeğim olacak kimseden öyle bi beklentim yok. Kaynanam gittiğimiz de bebeğime sevgi şefkat göstersin bu bana yeter bu kadar sıkıntı yapma böyle seyleri kadın belli ki mahcup zaten sürekli ceyrek takıcam diye dile getiriyomş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?