- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Siz kötü birisiniz
Sizi seven birine bir anneye bunu nasıl dersiniz
Amann canım ozel biri olarak gorme siradan bir arkadaşına nasıl mesafe koyuyorsan onada koyabilirsin bence esinin annesi olmasi onu önemli kılmamalı sana haset davranıyorsa sende haddini bildirmelisin .
O sizin biricik Eşinizin annesi. Çalışıyoruz bir sürü insanın nazını kaprisini çekiyoruz. Özel hayatlarımız da ise bir o kadar tahammülsüz oluyoruz. Alışmadığınız bir tarzı var anlıyorum ama buna takıldıkça daha da mutsuz olacaksınız. Sizi sevdiğine inanıyorsanız hoş görmeye yada takmamaya çalışın bu saatten sonra onu degistiremezsiniz. Sürekli karamsar insanlar için üzülüyorum ben. Hayat onlar için ne kadar zor olmalı.
Bende de var bi
Ağlak kv
Sürekli acıtasyon , kendini acımdırma, yapmacık bir insan.
Telefonda bile eşime ağlıyor gbi yapıyor, burununu çekio konusmayacagım annecim simdi diyor, çat eşimin suratına kapıyor telefonu.
İstiyor ki hep onunla ilgilenilsin, herkes ona acısın .
Sizi cok iyi anlıyorum ben
Allah kolaylık versin
Belki de sadece dinlemeniz onu mutlu ediyordur. Bazen insan sadece iyi bir dinleyiciye ihtiyaç duyar. Hem sizde daha az yorulursunuz. Yine de hiç muhattap olmak istemiyorum derseniz ona da saygı duyarım. Mazeret en kolay bulunan şeydir.Haklısınız.. Ama onu mutlu edeyim diye de uğraşıyorum. Ama enerjim bitmiş oluyor.. Artık kendimden vermek istemiyorum.. Kendimi biliyorum, en iyisi gitmeyi azaltmak ve kendimi dinleyebilmek şu aşamada. Ama onu nasıl yaparım kimseyi kırmadan gerçekten bilemiyorum..
Azaltın gitmeyi öyleyse. Kendinizı yoğun olarak gösterin. Esiniz sizi aradığın napiyosun dediği zaman temizlik yapıyorum, duş alıyorum, bakım yapıyorum, yemek yapıyorum vs diyin kayinvalidenizede aynı şekilde. Çağırırsa anne çok yorgunum başım ağrıyor yada isim var müsait bir zamanda gelirim deyin . Eşinize de aynı şekilde gun için de çok yoğun olduğunuzu lanse edin söylenmesin. Kv giderken de eşinizle birlikte gidin. akşamlari gidin özellikle birşey anlatırken konuyu değiştirin yada hizmet edin mutfağa gidip Gelin. Çok yorum yapmamaya çalışın . Ve kayinvalideyi sosyal hayata sürükleyin derim annecim şu kurs varmış ne dersiniz annecim bakın böyle yapabilirsiniz aslında falan diye size sarmaz biseylerle yoğun olursa
Selam hanımlar,
Önceki konumu bilenleriniz vardır. Sürekli ağlayan bir kv den bıktım, haftada bir gün orda kalınca daha bir kötü oluyorum demiştim.
Kısa bir süre önce Türkiye'ye geldim ailemin yanına bir süreliğine gezmeye. Kafam yerine geldi gayet enerjik oldum yine. Eşimi de çok özledim, ama gelin görün ki kvnin sesini bile duyunca rahatsız oluyorum.
Bugün eşimle video call yaptık, duydu hemen geldi azıcık konuşmak için ve o ortamı yüzünü görünce bile içim negatif oldu. Cenaze evi gibi.. Offf. Geri dönünce ne yapacağım kızlar?
Bana kalsa uzuuuuuun müddet gitmek istemem kv nin evine . Eşime de sürekli bu konuda sorun çıkaran gibi görünmek istemiyorum çünkü kv kötü değil ve beni seviyor. Ama çoook yapmacık ve bunaltıcı geliyor bana hareketleri.
Kısacası ben ne yapayım kızlar?
Kayınvaliden nasıl uzaklaştırabilirim değil mi konu kimi kimden uzaklaştırıyorsun anneyi evladından uzaklaştırnak nasıl bir vicdandır ki size karşıda kötü değilKötü biri olduğumu düşünmüyorum. Kv beni çok bunaltıyor. Her gittiğimde sadece problem dinliyorum. Ve bana sürekli akrabalarını, sorunlarını, Falancanın filancaya ne yaptığını anlatıyor. Anne ben bu konuları sevmiyorum diyorum, yine ne yapıp edip içimi şişiriyor.
Ayrıca kötü biri değil dedim kv için, kötü olsa kötü derim. Enerji meselesini bilirsiniz belki? Diyalog olmaz, fikirler uyuşmaz? Bu beni kötü yapacaksa evet kötü biriyim.
Her hafta gidip kalıyormuşsunuZ sanırım, e öyle olunca insan bunalır elbette. 2 haftada bire düşürün en azından.
Onun dışında konuşmayı denediniz mi sizi bunaltan özellikleri konusunda?
Kayınvaliden nasıl uzaklaştırabilirim değil mi konu kimi kimden uzaklaştırıyorsun anneyi evladından uzaklaştırnak nasıl bir vicdandır ki size karşıda kötü değil
Hepimizin kusurları var erdemli var
Ağlamak ki kusura bile değil sadece negatif bir durum
yok benim için bu kesinlikle doğru bir konu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?