Kayınvalideden nasıl uzaklaşırım?

Cehennemin dibine giderseniz uzaklasirsiniz

Sanirim ban ban ban olcam ama değer
Allah kimseyi cigersiz merhametsizlerin eline dusurmesin

Berbat bir karaktersin keşke ölsen

Özet

Kendimi açık ve net ifade ettim. Kimse kimsenin ağlama sızlamasını çekmek zorunda değil. Bilerek yazmayayım dedim banlanmayayım diye ama bana sürekli falanca büyü yapıyor şu şöyle bu böyle diye anlatıyor. Böyle konulardan nefret ediyorum ve dinlemek istemiyorum. Bu da benim hakkım. Rahatsız oluyorum ve üzüldüğümü söylememe rağmen eşim gider gitmez konuyu açıyor. Bir gün ağrı kesici alıp koltukta uzandım saatlerce üzüntüden. Ve yine anlattı. Buna ne yapabilirsiniz? Ve bana büyü konuları anlattığında sabaha kadar uyuyamıyorum. Eşim üzülüp annesine hassas olduğumu söylüyor. Ama olmuyor, gerçekten insanların isteklerine bakmadan kendi istediklerini konuşmak istiyor.

Haftada bir gece orda kalıyorum, artı bir gün de ziyarete gidiyorum. Toplamda üç gün görüşüyoruz yani. Evlendiğimin ertesi gün bile çağırdı. Gittim. Kimseye saygısızlık etmedim. Hayat tarzı, hayata bakışı bana ters. Bu onu da beni de kötü yapmaz. Ama kv'eme de bayılmak zorunda değilim. İlla bana uymuyor diye kadına hakaret edebilirdim birçokları gibi burda. Ama ben adaletli bir şekilde anlatmaya ve yaklaşmaya çalışıyorum.

Not: Hakaret suçtur. Aklınızda bulunsun.

Ve gerçekten ülke olarak kimseye sabrımız kalmamış. Konumda en ufak kötü bir şey söylemememe rağmen bana hakaret etmişsiniz. Aslında cevap yazmayacaktım ama önceki mesajlarınıza göz gezdirdim ve kendimce hassas olduğunuzu düşünerek bunu yazdım. Umarım size bir şey ifade eder.

Son düzenleme:
Kk da yeni değilim belki bilenler vardır sadece bdv de yeniyim
Hakaret olarak aldiysan diycek birseyim olamaz çünkü kişi sozunun arkasında durmalı lakin maksadım bi aynanin Karşısına geçin bi silkelenin ben ne yapıyorum yaaa deyin...görüyorum ki msj amacına ulaşamamis elden birsey gelmez
Ayrıca hassasiyetimi fark edecek kadar vakit ayirmissin tsk gerçekten hassasim böyle konularda
Sadece kV meselesi değil kk daş istiyorumki herkes bi elini göğsüne dayasin ve burada atan nedir neden böyledir bi sorsun

Hala kızım kV si kendi büyücülerde gezer naapsin tabiri caizse öpüp başınıza koyun derim
Kendi torununa kocasına birçok akrabasina büyü Muska v.s yaptırmış kV si
Şimdi kuzenim kocasinin annesine ne yapsın?

Size kendi kV lerimi anlatmak istyrm yanlış anlaşılma olmasın şikayet etmiyorum ki burayı okuma ihtimalleri olmaz inş çok üzülürüm
Öz kV m istemeye gelmedi ailemin istemediği bi evlilik olmasına rağmen sadece benim ailem yanimdaydi kV düğünume gelmedi üç kez oğlunu zorla götürdüm evime gelmedi torunu oldu ne aradı nede geldi kocam askere gitti ailem bize sahip çıktı.
KV m hastalandı gittik yanımıza getirmeye tmm dedi siz şimdi gidin bir hafta sonra gelin alın beni tmm dedik ceyiz imin tüm beyaz takımlarını çıkardım iki odalı küçük bi evde kalıyorduk ışık gören odayı hazırladım iki bilezigimi bozdum eksiksiz hazırlanmak için.bir hafta sonra gittik gelmedi oğluna tlf da bir sürü hakaretler etmiş torununu kucağına verdim bi eğreti tuttu yanastirmadan sonra hemen al al ben çocuk sevmem dedi halbuki tüm yegenlerini evlendiresiye bakmış
Şimdi sebebini merak ediyorsunuzdur kocamin babasının oğlu olmasi sebebiyle ablasının yani kocamin teyzesi nin KP mi yoksul olduğu için sevmemesi

Berbat bı karaktersın dıye gırıs yapan uye sacmalaması K kazzy
hayatınız anlattıgına gore okadar vasatın altında kı sozlerınızı cıddıye almıyoruz

Konu sahıbesı en guzeli mesafe koymak
Bunaldıgınız an konuyu degıstırıp baska seylere yonelmek
Gercekten yıpratıcı olur tahammulunuzu zorlar anlıyorum sızı

Gelelim üvey kV me kaçarak evlendik biz kocam la 4 gün gittik yanlarına dördüncü gün sabah kahvaltısında suz istanbula gidin senin esin Doğulu benim oğlum asker dedi yonumuzu dışarı çevirdi canı sağolsun elime bir kına bile sürmediler
Yinede sürekli aradım sordum yavaş yavaş beni ve ailemi tanımaya başladığında korkuları azalmış olacak ki doğumumdan sonra geldiler 10 gün kaldı Allah var kızım hastaydi beni yalnız bırakmadı
Daha sonra her yaz ben gittim arada da gittim eşimi sahipsiz bırakmak istemiyordum.
Kaynim evleniyordu gittik o yoksul aile kır dugunu için alan kiralamis kızın takılarına ağzınız uçuklardi bunda eltimin ne gunahi var çok iyi bir insandır kendi
Evi temizledim kızım üç yaşında yemeyen sık hastalanan bi cocuk dip köşe temizledim banyoları kezzapla yikattirdi kV m
Kınadan bir gün evvel misafirler gelmeye başladı kızıma yiyebilecegi süt bisküvi yoğurtlari falan stok etmiştim ne olur ne olmaz Bir baktım sıfır hiç bişey kalmamış misafir çocuklarına afiyet olmuş
Anne zeynep aç dedim tarhana yapalım mı yemin edErim abartmiyorum orta boy tencereye suyu bastı iki kaşık tarhana koydu kaynatti çorba oldu su kızım ağzını sürmuyo Gece biraz yoğurdu ekmek ufaladim ama midesi bulanıyor yoğurt eksiymis meğer sabaha kadar kızımı salla salla birlikte uyuya kalmışız ertesi gün kocama kızıma birseyler getir kimseye belli etme dedim akşam oldu neymiş düğün kına işleriyle uğraşırken fırsat bulamamislar Kaynim evde birseyler yedirirler aç bırakcak değiller ya demis ama kızım aç kaldı
KV geldi yanımıza sizi üst kata göndericem rahmetli bir komşumuz un evi boş eşya temiz anahtari bizde orda kalırsınız neden?çünkü annemle babam gelecek kocandan haberleri yok kala kaldık ama akşam olmuş kınaya bişey kalmamış kabul ettik mecburen yukarı çıktık eşyalarla sonra hizmet etmeye aşağı cagirdolarak gittik kazan kazan yemekler gelmiş dışarda yaptırmış lar oh dedim şu servisi tmm lar kızımi doyururum servis bitti yengelerden biri mutfakta yenge dedim bi çorba alicam kızıma kapağı kapattı sadece kurufasulye kaldı dedi Ayy öyle kötü oldum ki artık anlatamam Allah dan annem Hızır gibi yetişti istanbuldan cagirilmadiklari halde takılarınİda alıp gelmişlerdi O gün annem orucmus yanına süt bisküvi ekmek arası elma gibi şeyler almış araba tutmuş yiyemem is

Annem zeynebi aldı zeyneb sadece kısık kısık iniyor dedi ve ağzı kokuyor kızım hastami dedi yok anne dedim uykusu var kızım bu çocuk aç çok aç midesi gevsiyor insanın elinde dedi yok anne diyorum hala annem sinirlendi ben nolu anne dedim yukarı çıkalım hepsini anlattım koca kadın iki tokat yedim annemden Annem süt bisküvi verdi biraz ama tatlı boş mideyi rahatsız etti kızım kustu elma rendeledi çocuğum nasıl yemeye gayret ediyor görseniz ağlardiniz ama elma tutarım yemeğin yerini babamı aradik erkeklerin yanından geldi annem anlattı babam ağladı kocami aradı çağırdı
Oğlum dedi bakamiyosan kızımı da torununu da alır giderim ama bir daha eşiğine sokmam Evimin dedi
Kocam bu kadar olduğunu bilmiyodum falan dedi babam kızdı ve bizi aldı lokantaya getirdi o yemek yemeyen kızım iki kase ekmekli tavuk çorbası içti ve anında uyudu yavrum
Ertesi gün düğün yerine gidilecek uzak biraz herkes arabalara dolustu kV m bize siz başka başka arabalara dağılın gelin dedi kocam tmm siz gidin dedi onlar gidince taksi çağırdı otogara gidicez eşyalar zaten hazır ölü evinde dedi sinirle geliyoduk amcası çevirdi bırakmadı bu günde bitsin dedi kabul ettik ama akşamına kızım hastalandı ateş 40 i geçti Hemen hastahaneye gittik zatürre başlangıcı ve zaafiyetlik dedi aç kalıp birden yiyince.olmuş bir.kısmı bir kısımda. Ölü evinde usumus yavrum hastahaneden çıktık ertesi gün istanbula geri donduk

Esim kızdı kavga etti onlarla gitmiycem dedi ama ben dayanamadım yine zorla baristirdim

Sayin üçüncü şahıs herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil buda benim düşüncem dir size ne oluyor acaba

Size bir hakaret ettiğimi hatırlamıyorum diğer kk daşa da açıklamamı yaptım ayrıca. Konuyu sabote nerden çıktı....konu kV ler ve bende iki kV le ilgili konuştum

Size bir hakaret ettiğimi hatırlamıyorum diğer kk daşa da açıklamamı yaptım ayrıca. Konuyu sabote nerden çıktı....konu kV ler ve bende iki kV le ilgili konuştum

Resmen konuyu sabote etmişsiniz üstüne üstlük bir de konu sahibine hakaret etmişsiniz. Kendi mutsuzluğunu başka yerde yaşayın lütfen! Ayrıca birazdan banlanirsin zaten.

Simdi mune ban hakkınızdir zaten başta da söylemiştim farkındayım diye bende biraz dinlenmiş olurum üçüncü şahıslar için sanal dünya uğruna ağlayacak değilim İşte koca bir fikir ayrılığı ben daha Kıymetar şeyler için agliyorum mamafih ben size kızıyorum yum nicin diğer arkadaş gibi düşünüyorsunuz diye ucuncü şahıs

Kurduğunuz cümlelerle kendinizi ele veriyorsunuz zaten. Iyi gunler size saldırgan hanım efendi.

Mutsuz olduğumu nerden çıkardıniz kendimle gurur duymam sizi rahatsız etti sanırım geçmişte olanlari yazdım herkesin yasanmisliklari vardır evt şu anki tartışma bencede sabote zaten yani ben sabote etmiş sayilmiyorum kurduğum cümleleri tekrar tekrar okuttunuz bana biraz polyanna karakter olduğumu soylesen iz amenna lakin size.ne.gibi saldırıda bulundum acaba ayrıca bu polemikler nedir anlayamıyorum
KV leri öldürün hücum deseydim çok mu sevecektiniz beni
Mune ye de fena sardık hep beraber ama hakikaten beni banlarsan boynum kıldan ince dir
Çünkü benimde annem Var bende bir anneyim
Cok sukur mutlu ve gururluyum sadece benim mutluluğum başkalarının kalpkirikliklari ve gözyaşlarından geçmiyor
Helede bu bir anneyse

Burası bdv ve ben de buradaki ekstrem yorumlara aşinayım. Çok da şaşırmıyorum yani. Ama kendi yaşanmışlıklarından yola çıkıp kimse kimseyi yargılamamalı.

Bu benim yaşadığım, başkasına kolay gelir, başkasına zor. Hakaret var mesajınızda evet, cehennemin dibine gidin umarım ölürsünüz demeniz için ne yapmış olabilirim ki bu kadar? Bana vicdanlı olmayı tavsiye etmişsiniz ama sizin mesajınız mı anlamaya yönelik ve vicdanlı yoksa benimki mi?

Rahatsız olduğum konularda bana akıl veren tüm arkadaşlar sağolsun. Ekstrem gelecek yorumlara rağmen aklı başında, vicdanlı olup fikir verecekler için açıyorum zaten.

Konum daha çok amacından sapsın istemem, konumu kapatır mısınız Mune ..

Sizin probleminiz beni hattirlatti.
Maalesef ben sizin kv yerini kiz kardeşimde sizin yerinizi aliyor.
Fakat ben ağlamalik değillim ama çok dert yanarim çok problemleri anlatirim.
Hayattimda güzel,mutlu ve neşeli olaçak şeyler yokve kendimde yalniz neşelenemiyorum.
Şimdi kızkardeşim benden soğudu ,bana iyi gelmiyorsun dedi.
Benim içim yaniyorum , kalbim kan akiyor.
Canını ver deseler vereceğim kardeşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…